Kalliste'nin Emekleri

ya ben bayıldım bunlara anasınıfı öğretmeniyim kitap ayracından yaptırcam mutlka

Teşekkür ediyorum beğenileriniz için, ayraç için şemasını bulursam ileteyim diyeceğim ama söz vermeyeyim bulmaya uğraşacağım..a.s.
Hepsi süper el emekleri a.s.
Çok yeteneklisiniz maşallah :nazar:
Çok teşekkürler bu başlık altında iyice şımardım ben a.s.

kalistem son eklediklerini şimdi farketim canım
ne hoş şeyler öyleeee,bayıldım gömlekteki nakış ne kadar şık zarif olmuş canım yaaa
çanta desen bi harika özel diktirdin sanırım
teli kurdela ile çalıştığın çanta da çok güzel renk uyumu müthiş olmuş
ay kısaca hepsi çok güsellllllllllllllll

Canım yaptıklarına bayıldım heppsı muteŞemdı.bısey sormak ıstıyorum bende nette kurdelee ıŞı Şemaları arıyom havlu ıcın ama bır tÜrlÜ bulamadım bıldıĞın sıte varmı .cevaplarsan cok memnun olurum

El emeği göz nuru..
daha kıymetlisi var mı ya Hu..
Hepsi harika,emeğinize yüreğinize sağlık canım

kalistem son eklediklerini şimdi farketim canım
ne hoş şeyler öyleeee,bayıldım gömlekteki nakış ne kadar şık zarif olmuş canım yaaa
çanta desen bi harika özel diktirdin sanırım
teli kurdela ile çalıştığın çanta da çok güzel renk uyumu müthiş olmuş
ay kısaca hepsi çok güsellllllllllllllll
Canım çok teşekkür ederim, yeni değiller iki yıl oldu çantayıda gömleğide yapalı, acemi işi...Beğenmene sevindim arkadaşım...

ellerine sağlıkcnm
Teşekkür ediyoruma.s.

Canım yaptıklarına bayıldım heppsİ muteŞemdİ.bİsey sormak ıstıyorum bende nette kurdelee İŞİ Şemaları arıyom havlu İcİn ama bİr tÜrlÜ bulamadım bİldİĞİn sİte varmı .cevaplarsan cok memnun olurum
Çok teşekkürler, beğenmenize sevindim...Şema olarak hiç bir siteden kullanmadım şu ana dek ama sadece havlumu istediğin, böyle bir konu yapalıma.s. arayanlar bizden bulsunlar opuyorumnanaktan
El emeği göz nuru..
daha kıymetlisi var mı ya Hu..
Hepsi harika,emeğinize yüreğinize sağlık canım
Pek bir şımarıyorum ben bu başlığıma gelince zemuszemus allah sonumu hayra çıkarsın:roflol:.. Tekrar tekrar teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn

dsc00321r.jpg
[/QU Emeğine sağlık hepsi çok güzel olmuş özellikle bu çantaya bayıldımalkisalkisalkis

hepsi birbirinden güzel ellerinize,emeğnize sağlık..bunları görünce birden kurdela aşkım depreşti....ayrıca balkonuza bayıldımmmm..

hepsi birbirinden güzel ellerinize,emeğnize sağlık..bunları görünce birden kurdela aşkım depreşti....ayrıca balkonuza bayıldımmmm..

Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için balkonumda bu yaz oturmak ciddi keyif vericiydi bakalım önümüzde ki yaz nasıl değişiklikler gelecekCADIARZU

ellerine saglık el işleriniz mükemmel olmuş bizimle paylaşdıgınız için teşekürler

Bunlar da siteden bir arkadaşımıza yaptığım sipariş bebek nevresim takımımız ve battaniyemiz...

dsc00092tl.jpg

dsc00087yc.jpg

dsc00089b.jpg

X