Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgililik ilişkilerime bakıyorum genelde uzak mesafe falandı ama ne bileyim buluşma zamanı olsun hep bir şey çıktı yüz yüze de aşkını itiraf eden oldu ben biraz izledim onu ama ondan çok ben ona emek harcamıştım onun için lisedeyken fırında bir şeyler pişirip götürmüştüm falan şimdi liseli değilim ama şu anda da ne bileyim ne benim için elini cebine atan var ne kapımda affedersiniz kopek olan var böyle olsun demiyorum ama bazılarının oluyor ben nerede yanlış yapıyorum? Niye kimse bana emek harcamıyor?
Klasik bir cevap vereceğim. Ve muhtemelen on yüz bin milyon kere duydunuz. Kendimize muamelemiz başkalarının bize tavrını belirler. Kendinizi kayda değer görmekten başlayın işe. Bu enerji büyür, yayılır.
Klasik bir cevap vereceğim. Ve muhtemelen on yüz bin milyon kere duydunuz. Kendimize muamelemiz başkalarının bize tavrını belirler. Kendinizi kayda değer görmekten başlayın işe. Bu enerji büyür, yayılır.
kesinlikle katilmiyorum bence romantizm hala yasiyor pek cok insanin iliskisinde.
konu sahibi ben kader motifi diyecegim aileniz nasıldı, cocukken nasil bir ortaminiz vardi? eger kendi kendinize buyuduyseniz, deger özen gormediyseniz, sizi seven aile uyeleriniz anca lafta seviyorsa bunu gostermiyorsa siz bu hisleri - bu sevilmemeyi güvenli alan olarak hissediyor ve hep buhu hayatiniza cekiyor olabilirsiniz. eger cocuklugunuz böyle gectiyse - bu kimse tarafindan emek harcanmama hissi sizde ezelden beri varsa o zaman muhtemelen sorun budur, iyi bir psikolog ile bazi seyler degisebilir