Kalliste'nin Emekleri

canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bahçende yani gerçekten güzelmiş alkisalkisalkis

Kalliste ellerine sağlık falla çok güzel hepsi mutfak perdene bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm ne becerikli kadınsın yavvv

günaydın canım ,öncelikle çok tşk ederim mesajıma hemen yanıt verdiğin için :)
buradaki gülleri merak etmiştim, yakın görüntüsünden anladığım kadarıyla;
kurdelayı zigzag olarak büzgüleyip, 3 kere dolaşarak kumaşa dikmişsin , ortası boncuklarla süslemişsin dimi?
umarım doğru tahmindir?
minik güllerde akordion gül(kedimerdiveni ) dimi?

tijenciğim dün sorduğun konuda yapmıştım açıklamayı ama seninkide doğru tahmin evet 2.5 yada 3cm eninde kurdeleyi zikzak teğelleyip 2 -3 kat dikiyorum.. ufak güller fransız tekniği ile yapılmış güller elde yapılan kedi merdiveni değil...a.s.

Ah birde unuttuğum şey kurdeleye zikzak teğel alıp büzdürmeden önce ikiye katlıyorsun yani büzdürdüğünde çiçeğin iki kat oluyor zaten..

ay özür dilerim şimdi farketimm orada açıklamasını yapmışsınız meğer,çooook tşkler :)
minik gülerde ;hımmmm sanırım yıldız çiçeğine benzer (önce fransız düğümü alıp sonra yıldız çiçeği şeklinde yapılmış galiba )

Özür dileyecek ne var allahaşkınaa.s.

sende eklemişsin bu tekniğin yapım aşamasını fakat yıldız çiçeği diye geçmiş ama fransız gülü tekniği, anlatmak istediğim bu teknik..http://www.kadinlarkulubu.com/6156063-mesaj16.html

Kallişim çok güzeller hepiciği ama favorim deniz kabuklarından süslerin ve kapına yapıştırdığın magnetler oldu. Bilmiyorum öyle bir balkon özlemi çektiğimden midir nedir artık :)). Huzurla keyifle otur verandanda ve hep sevdiklerin olsun yanında.

Yok yok sen Püsküütün yanına fazla takılmışsın:roflol:.. Deniz kabukları kime çekici gelmez ki, bende her sabah ilk kapımı açtığımda onlara takılıyor gözüm:sm_confused:
Kapımın korkuluklarını hiç sorma bende çok seviyorum onları.. Teşekkür ediyorum canıma.s.

ayy bayıldım hepisi biribirinden güzel emeğinize sağlık

Çok teşekkür ederim sizinde yüreğinize sağlık...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…