Kalliste'nin Emekleri

hersey cok güzel olmus kallisim ellerine gözlerine saglik birtanem..ne kadar zevklisin masallah.

ay o nasıl güzel bir çantadır öyle ya bayıldım valla tam yazlık bakıyım iyice aklıma yazıyım da anneme de yaptırıyım valla bittim ellerine sağlık bu arada mankenimiz de fıstık fıstık

ay o nasıl güzel bir çantadır öyle ya bayıldım valla tam yazlık bakıyım iyice aklıma yazıyım da anneme de yaptırıyım valla bittim ellerine sağlık bu arada mankenimiz de fıstık fıstık

tombilim sonra bir hatırlat daha açıklayıcı foto ekliyim çanta için ölçülerinide yazarım..şimdi biliyorsun aceleye geldi fotolarımız kızları kaçırmak istemedim..

ay sen benden baş alamazsın kallisim böyle olursa şorta da bittim valla annemi ikna ediyim ya da görümcemi o zaman isterim ölçüleri hatırlatırım

ay ay allahim cok güzeller.. kizimizda cantamizda kiyafetlerimizde hersey cok güzel. sagol bizimle paylastigin icin kallisim..a.s.

ellerine sağlıkk nasıl güzel şeyler yapmışsın öleee hepsini çok beğendim yalnız şu kitap ayraçları çıkmamış bende onları tekrar eklersen çok memnun olucam..devamını bekliyorum...

ellerine sağlıkk nasıl güzel şeyler yapmışsın öleee hepsini çok beğendim yalnız şu kitap ayraçları çıkmamış bende onları tekrar eklersen çok memnun olucam..devamını bekliyorum...
Teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için, umarım şimdi görebilirsiniz ayraçları tekrardan ekledim....

Hepsi Süper olmuş canım ya,, ellerine sağlık,, alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

anaaa ben yokken nelerde yapmış . hemde ayrıca mankenimiz modellerden daha güzel :))
ellerine sağlık canım

Kallistecim ellerine sağlık,
hepsi birbirinden güzel,o melek kızını öp benim yerime,
benim kızımda görse ister hepsinden,ama yapacak marifet lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…