kalisim çok şeker olmuşlar :) daha önce bakmıştım (şuan
Bende seni öptüm silvişim, melek gelini söylüyorsun evet a.s.
kallisim kelebeğimm süperlerrrrrr
içim açıldı vallahhii
ellerine sağlıka.s
Kelebeğin yesin seni a.s. Şeniz kendimi şımartayım diye sizedemi faydam oldu yanikaydirigubbakcemile3
kalliscim ellerine sağlık ne yetenekliymişsin
Sağol bitanem a.s.
ellerine sağlık canım hepside çok güzeller maşallah çok hamaratsın
Çok teşekkürler canım, hamaratlık değilde boşluğa düşmenin eseri kaydirigubbakcemile3
Ellerİne saĞlık hepsİ bİrbİrİnden gÜzeller canımmmmm
Bu kadar fazla arkadaşımın beğendiğini dile getireceğini sanmamıştım
hep eklerim öyleyse ...
Deniz kabuklarından yaptığın süslemeler çok güzel olmuş kallisim.. alkisalkisalkis
Çayı demle artık.. yerimseniben
Bulut havlasın ben duyarım Püsküütümkaydirigubbakcemile3 hemen demlerim çayı, nede olsa jetle geleceksinhihoyyyt
tek kelımeyle hepsı mukemmela.s.
Offff çok şey hissettim kendimi
pek bir becerikli gibi..a.s.
ooooo
canım yaa muhteşemsin
ellerine sağlık
Sizinde gönlünüze yorum yapan ağzınıza sağlık arkadaşım...
ooo kalisteciğim süperler hatta muhteşemler
çok emek harcamışsın ama deymiş ellerine sağlık a.s.buarada ben birşeyi merak etttim kapının üzerinde bir kağıtta birşey yazıyor yaa
o nedir çözemedim herhalde esprili birşey:uhm:
Off Barçmanım işte birinin bu kağıda dikkat edebileceğini düşünüp kenarını yırtmıştımdelikafadulden ama bir anlık boşluk ve heyecan hemen çektim fotoğrafları kağıdı tam çıkartmadan kaydirigubbakcemile3 Beni evde bulamayan sağlık kabininden görevli hemşireler yapıştırmışlar
doğum kontrol yöntemlerini öğretmek için:roflol: ama bilememişler geç kaldıklarını
çok güzel oömuşlarr canım ellerin dert görmesin maşallahhhhhh valla ne becerikli hatunlar var sitemizde bazılarını kendimde yapmak için kayıt ettim kızmazsın umarım mujukaaaaaaaaaa..........
İstediğinizi alabilirsiniz, yardım isteyebilirsiniz çok sevinirima.s.
kaliş kıs senin bu taraklardadamı bezin vardı ... maşallah .....
şu bolkon işine bende bayıldım .5. kattayım ama bolkonumda . koca saksılarda gülüm var .....
hem sen ne zaman yapıyosun bunları pc başındamı . hehe ...
Bir çoğunu aylar öncesinden yapmıştım canım birde hayatta boş duramam en boş olduğum an şu pc karşısında geçen an işte, tv izlerken bile el işim hep elimdedir...
canım ya yine dökturmuşsun marifetleri maşallah
hangi birine yorum yapsam şaşırdım.. özellikle perdene bayırldığımı söylemeden geçemeyecem yanlız ve miderlerini tamamlamanı merakla bekliyorum. supersin!
Minderleri ve örtümü bende aynı sabırsızlıkla bekliyorum:roflol: burayı bırakıp oturabilsem 3 günde bitecekte
hepsi birbirinden gusel ve değerli tatlımm.. özllikle kitap ayraçlarına bayıldımmm :))
Çok sevindim beğenilerin böyle güzel şekilde dile gelmesine, kitap ayraçları çok orjinal geliyor yaptıklarımın içindea.s.