Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni öptüm silvişim, melek gelini söylüyorsun evet a.s.kalisim çok şeker olmuşlar :) daha önce bakmıştım (şuan
Kelebeğin yesin seni a.s. Şeniz kendimi şımartayım diye sizedemi faydam oldu yanikaydirigubbakcemile3kallisim kelebeğimm süperlerrrrrr
içim açıldı vallahhii
ellerine sağlıka.s
Sağol bitanem a.s.kalliscim ellerine sağlık ne yetenekliymişsin
Çok teşekkürler canım, hamaratlık değilde boşluğa düşmenin eseri kaydirigubbakcemile3ellerine sağlık canım hepside çok güzeller maşallah çok hamaratsın
Bu kadar fazla arkadaşımın beğendiğini dile getireceğini sanmamıştım hep eklerim öyleyse ...Ellerİne saĞlık hepsİ bİrbİrİnden gÜzeller canımmmmm
Bulut havlasın ben duyarım Püsküütümkaydirigubbakcemile3 hemen demlerim çayı, nede olsa jetle geleceksinhihoyyyt
Deniz kabuklarından yaptığın süslemeler çok güzel olmuş kallisim.. alkisalkisalkis
Çayı demle artık.. yerimseniben
Offff çok şey hissettim kendimi pek bir becerikli gibi..a.s.tek kelımeyle hepsı mukemmela.s.
Sizinde gönlünüze yorum yapan ağzınıza sağlık arkadaşım...ooooo
canım yaa muhteşemsin
ellerine sağlık
Off Barçmanım işte birinin bu kağıda dikkat edebileceğini düşünüp kenarını yırtmıştımdelikafadulden ama bir anlık boşluk ve heyecan hemen çektim fotoğrafları kağıdı tam çıkartmadan kaydirigubbakcemile3 Beni evde bulamayan sağlık kabininden görevli hemşireler yapıştırmışlar doğum kontrol yöntemlerini öğretmek için:roflol: ama bilememişler geç kaldıklarınıooo kalisteciğim süperler hatta muhteşemler çok emek harcamışsın ama deymiş ellerine sağlık a.s.buarada ben birşeyi merak etttim kapının üzerinde bir kağıtta birşey yazıyor yaa
o nedir çözemedim herhalde esprili birşey:uhm:
İstediğinizi alabilirsiniz, yardım isteyebilirsiniz çok sevinirima.s.çok güzel oömuşlarr canım ellerin dert görmesin maşallahhhhhh valla ne becerikli hatunlar var sitemizde bazılarını kendimde yapmak için kayıt ettim kızmazsın umarım mujukaaaaaaaaaa..........
Bir çoğunu aylar öncesinden yapmıştım canım birde hayatta boş duramam en boş olduğum an şu pc karşısında geçen an işte, tv izlerken bile el işim hep elimdedir...kaliş kıs senin bu taraklardadamı bezin vardı ... maşallah .....
şu bolkon işine bende bayıldım .5. kattayım ama bolkonumda . koca saksılarda gülüm var .....
hem sen ne zaman yapıyosun bunları pc başındamı . hehe ...
Minderleri ve örtümü bende aynı sabırsızlıkla bekliyorum:roflol: burayı bırakıp oturabilsem 3 günde bitecektecanım ya yine dökturmuşsun marifetleri maşallah
hangi birine yorum yapsam şaşırdım.. özellikle perdene bayırldığımı söylemeden geçemeyecem yanlız ve miderlerini tamamlamanı merakla bekliyorum. supersin!
Çok sevindim beğenilerin böyle güzel şekilde dile gelmesine, kitap ayraçları çok orjinal geliyor yaptıklarımın içindea.s.hepsi birbirinden gusel ve değerli tatlımm.. özllikle kitap ayraçlarına bayıldımmm :))
A-aa sahi ya..Bulut havlasın ben duyarım Püsküütümkaydirigubbakcemile3 hemen demlerim çayı, nede olsa jetle geleceksinhihoyyyt
geç olsun güç olmasın kalistem bu uygulama bize gerekmesede güzel bir uygulama hernekadar üç çocuk yapın baskıları oluyorsada: bence yerinde bir uygulamaroflol:
geç olsun güç olmasın kalistem bu uygulama bize gerekmesede güzel bir uygulama hernekadar üç çocuk yapın baskıları oluyorsada: bence yerinde bir uygulamaroflol:
Off teşekkürlerimi nasıl ileteyimki size ben bu kadar övgü alacağımı tahmin etmiyordum çok uzun zamandır ara verdiğim hobilerime geri dönmenin zamanı geldi galiba bu gazla iyi yol alırımdelikafaduldenyaa bayıldımm müthiş hepsiii yaa delikafadulden
özellikle kaşıklarına kitap ayraçlarına hayran kaldımm
hepsi birbirinden güzell canım a.s.
güle güle kullan eline sağlık
A-a-a-aaa bir kaç mesaj önce biz bahsettik Mehalimde gelip çay-kahve keyfi yapmak istedi o zaman hatırladım jeti.. Ama sen jeti unuttuysan ne kullanıyorsun şimdi onu merak ettimnaniknanikA-aa sahi ya..
Benim kullanmadığım bi' jetim vardı.. Unutmuşum resmen..
Gelmişken bi'daha bakayım.. Çok güzel ama yaaaa.. :asigim:
E-heheheehhh:roflol::roflol: gül gül, zaten yaşanacak halimiz kalmadı bari ağlanacak halimize gülelimde gülerken gidelimkaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:
Oyyy biraz kalkıp da güleyim.. kasığım ağrıdı yahu!
Keyfime diyecek yok arkadaşım, nasıl bir huzur doluyor insanın içine, birde her kahveni, çayını her yudumladığında yanında sevdiklerin varsa ömre bedel...hepsi mükemmel olmuşlar, ellerinize sağlık
hele o çiçekler içindeki süslü balkonda keyif yapmak ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
Sizinde tatlı dilinize teşekkürlera.s. Tozlu sandıklarda yarımda olsa kalan işler vardı onları bile çıkartıp sergileyesim geldisırnaşık şeyne söyleyebilirimki MAŞALLAH çok beceriklisiniz kurdele nakışlarını için ayrıca tebrikkler
E-heheheehhh:roflol::roflol: gül gül, zaten yaşanacak halimiz kalmadı bari ağlanacak halimize gülelimde gülerken gidelimkaydirigubbakcemile3