Kaliteli 4 metrekare halı?

ozaman beğendiğini al tatlım

sağol canım aldığım zaman burdan haber veririm büyük ihtimal saray halı alıcam gibi görünüyor :) salonla uyumlu olsun diye uğraşıyorum bu sefer halı almadan önce koltuk minderlerini götürüp uyup uymayacağına bakıyım diyorum ...

öyle yap cnm daha kolay olur

Bunlara tam olarak eskitme denileme cnm icerisinde polyester yok 100% akrilik polyester naylon oldugu icin parlaklik verir..

kizlar halilarinizi icinize sinerek alin eger begenmediyseniz bahariye alin baska markalarada bakabilirsiniz kaliteli olmasina dikkat eedin derim kizlar.. merakla bekliom odalarinizi

Malesef halaaa gelmedi ama yarin gelecek dediler telefonda insAllah gelir.. ev cok renkli olacagi icin ben kirlentlerime kilif diktircem cnm helebi gelsinde insAllah,.
kız neresi çok renkli abartma yaaaaaaa neden bukadar korkarsınız renklerden bilmem renkler sıcak kılar odaları eve ruh katar mobilyan beyaz mor halın gayet açık tonlarda hani nerede renk? bi mor var onu mu diyosun? sakın ellemeyesin kırlentleri bırak biraz çiçekli olsunlar mora pudra pembe gül kurusu tonları çok yakışır lütfen azıcık renklendir odanı aksesuarlarla, koltukların zaten tunuk bir renk bi de kırlentleri renksiz yapma tatlışım Allah aşkına...

Benim mobilyam mor beyaz halim mor beyaz koltuum gri kirlentler fusya beyaz olunca karisik canlandirdim gozumde ne bileyim cnm bilemedim.. aklimdan 2 buyuk sirt yastiklari koltuklari ayni renk diktirmek kucuk kirlentlerimide tek renk mor yapmayi dusundum kucuk kirlentler renk katsa yeter diye yeterli oolmazmiki ? Bence ole daha hoş olur gibi cnm

Bi gelsinlerde beraber karar verelim

akrilik yapay liflerden olusmustur yani dogal degildir. Uzun omurlu ve saglıklı bir halı istiyorsanız yün halı tercih edin bence
akrilik sağlıksız mı? yün de bazı kişilere alerji yapabiliyor ama bir de yün halılar da renkler birbirine geçebiliyor

akrilik sağlıksız mı? yün de bazı kişilere alerji yapabiliyor ama bir de yün halılar da renkler birbirine geçebiliyor

yapay ipliklerin saglıksız oldugu soyleniyor ben pek tercih etmiyorum ama insan hayatında cokta etkili olduklarını da sanmıyorum neticede bir cok ürün kullanılıyor bu sekilde ; ama kaliteli halılar genelde yün yada ipek dokuma oluyor. Renk karısmasına birsey diyemeyecegim oylede olsa benim hosuma giderdi ama tabi tercih ve zevk meselesi . Belki düz renk yün dokuma halı bulabilirsiniz yada vintage diye gecen dokuma halılar var severseniz.

Yün hali 100% dogaldir ve sagliklidir dediginiz gibi..
ipek halilarda aynen oyle.. pamukdan bile hali var onlarda ayni sekilde..

Ama onlar makinede dokunmaz ve el halisidir gercekleride inanilmaz pahalidir..

Toza karsi alerjisi olan birisi yün kullanamaz yani yün herkese uygun degildir..

Akrilik yapay bi hali degildir elyaftan yapilir ve yemicegimize gore ustune basacagimiza gore sagligimizi tehdit eden en az seylerden birisidir..

Halı sagligimizi tehdit eden belkide en dusuk seydir..

Halıdan once akilli telefonlar, tvler, antenler, radiyasion iceren elektronik esya var..

Akrilik halilar toza neme karsi alerjisi olanlar icin birebirdir..

Bebeklerin genzinede gidebilir yünler..

Tercihler kisiye baglidir ve ona bagli tercih edilmelidir..

Yün halilar pamuk halilar ipek halilar tabikide saglikli ama gercekleri el dokumasi ve pahali

Herkeste malesef kullanamiyor..

Rengi soluyor ve surekli yün veriyor..

Evimize uygun halı bulmak zaten zor..kilim desenli genellikle yun ipek ve pamuktan halilar

Akrilikte iyidir en azindan temizligi kolay ve solmuyor daha dayanikli Bebekler ve aalerjisi olanlar icin daha iyi

dokuma halıları nerden bulabilirim örnek gösterebilir misiniz?

Evimize uygun halı bulmak zaten zor..kilim desenli genellikle yun ipek ve pamuktan halilar

Akrilikte iyidir en azindan temizligi kolay ve solmuyor daha dayanikli Bebekler ve aalerjisi olanlar icin daha iyi
canım sen nekadar erkencisin maşaallah sana bebiş mi uyandırıyor? koltuklar ne zaman geliyor?

Ben zaten kendi tercihimi belirttim ve kesinlikle saglıgı tehdit ediyor demedim ki neden bu kadar uzattınız? Dikkatli okursanız ; insan saglıgını cok da tehdit etmiyordur zaten diye yazdım ;saydıklarınızın bende herkes gibi farkındayım neden yazdınız özellikle pek anlamadım alakasını.

Evimde dokuma ve deri halı kullanıyorum oyle cok cok pahalı degiller iyi arastırmak lazım.

Ayrıca belirtmek isterim akrilik elyaftır ama yapay elyaftır . Dogal elyaflardan degildir. Akrilik yapay elyaflar arasında yüne en cok benzeyen elyaf oldugundan ozellikle tekstilde yünü taklit etmek niyetinde kullanılır. Yünden ucuzdur haliyle. Yüne alerji nedir bilmiyorum ama halıya alerjisi olan kişiler biliyorum onlarda aslen halıya alerji degil halıda yasayan maytların atıklarına karsı alerji geliştirirler ve o canlılarda her halıda yasarlar özellikle yapay halılarda tabiki yün halının da her dogal esya gibi bakımlarının yapılması havalndırılması gerekir yoksa güve vs olabilir. Ayrıca bebeklerin genzine yün gider ne demek onu hiç anlamadım yapay iplikler gitmez mi yani birde nasıl gidiyor o yünler onu da anlamadım kıyafet alırken de dikkat edelim bari yün olmasın kesinlikle yapay olsun genzine kacmasın

Herneyse ben konu sahibine uzun ömürlü halı tavsiyesinde bulundum kendisi özellikle yüne alerjim var dememiş kaliteli halı tavsiyesi istemiş bende en kaliteli halıların el dokuması halılar oldugunu yazdım konu budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…