ozaman beğendiğini al tatlım
öyle yap cnm daha kolay olursağol canım aldığım zaman burdan haber veririm büyük ihtimal saray halı alıcam gibi görünüyor :) salonla uyumlu olsun diye uğraşıyorum bu sefer halı almadan önce koltuk minderlerini götürüp uyup uymayacağına bakıyım diyorum ...
teşekkürler aslında bahariye halıda Gümüşsuyu halıda bildiğim halılar kesinlikle sıkıntı yaşamadım yine bahariyenin gülü modellide bahariyenin cevher serisinden sonra en iyi yeni çıkardığı bir seri benim sorunum daha çok koltuklarıma uyduramamam birde saray halı eskitme desenler çıkartmış soluk soluk duruyor yeni alınan bir halı eskitme görüntüsünde olunca kaç yıl birliktelik yaşıyabiliriz ki :)
önce biz bekliyoz senin odanı, gelmedi mi koltuklar?kizlar halilarinizi icinize sinerek alin eger begenmediyseniz bahariye alin baska markalarada bakabilirsiniz kaliteli olmasina dikkat eedin derim kizlar.. merakla bekliom odalarinizi
önce biz bekliyoz senin odanı, gelmedi mi koltuklar?
kız neresi çok renkli abartma yaaaaaaa neden bukadar korkarsınız renklerden bilmem renkler sıcak kılar odaları eve ruh katar mobilyan beyaz mor halın gayet açık tonlarda hani nerede renk? bi mor var onu mu diyosun? sakın ellemeyesin kırlentleri bırak biraz çiçekli olsunlar mora pudra pembe gül kurusu tonları çok yakışır lütfen azıcık renklendir odanı aksesuarlarla, koltukların zaten tunuk bir renk bi de kırlentleri renksiz yapma tatlışım Allah aşkına...Malesef halaaa gelmedi ama yarin gelecek dediler telefonda insAllah gelir.. ev cok renkli olacagi icin ben kirlentlerime kilif diktircem cnm helebi gelsinde insAllah,.
kız neresi çok renkli abartma yaaaaaaa neden bukadar korkarsınız renklerden bilmem renkler sıcak kılar odaları eve ruh katar mobilyan beyaz mor halın gayet açık tonlarda hani nerede renk? bi mor var onu mu diyosun? sakın ellemeyesin kırlentleri bırak biraz çiçekli olsunlar mora pudra pembe gül kurusu tonları çok yakışır lütfen azıcık renklendir odanı aksesuarlarla, koltukların zaten tunuk bir renk bi de kırlentleri renksiz yapma tatlışım Allah aşkına...
akrilik sağlıksız mı? yün de bazı kişilere alerji yapabiliyor ama bir de yün halılar da renkler birbirine geçebiliyorakrilik yapay liflerden olusmustur yani dogal degildir. Uzun omurlu ve saglıklı bir halı istiyorsanız yün halı tercih edin bence
akrilik sağlıksız mı? yün de bazı kişilere alerji yapabiliyor ama bir de yün halılar da renkler birbirine geçebiliyor
yapay ipliklerin saglıksız oldugu soyleniyor ben pek tercih etmiyorum ama insan hayatında cokta etkili olduklarını da sanmıyorum neticede bir cok ürün kullanılıyor bu sekilde ; ama kaliteli halılar genelde yün yada ipek dokuma oluyor. Renk karısmasına birsey diyemeyecegim oylede olsa benim hosuma giderdi ama tabi tercih ve zevk meselesi . Belki düz renk yün dokuma halı bulabilirsiniz yada vintage diye gecen dokuma halılar var severseniz.
dokuma halıları nerden bulabilirim örnek gösterebilir misiniz?yapay ipliklerin saglıksız oldugu soyleniyor ben pek tercih etmiyorum ama insan hayatında cokta etkili olduklarını da sanmıyorum neticede bir cok ürün kullanılıyor bu sekilde ; ama kaliteli halılar genelde yün yada ipek dokuma oluyor. Renk karısmasına birsey diyemeyecegim oylede olsa benim hosuma giderdi ama tabi tercih ve zevk meselesi . Belki düz renk yün dokuma halı bulabilirsiniz yada vintage diye gecen dokuma halılar var severseniz.
canım sen nekadar erkencisin maşaallah sana bebiş mi uyandırıyor? koltuklar ne zaman geliyor?Evimize uygun halı bulmak zaten zor..kilim desenli genellikle yun ipek ve pamuktan halilar
Akrilikte iyidir en azindan temizligi kolay ve solmuyordaha dayanikli Bebekler ve aalerjisi olanlar icin daha iyi
canım sen nekadar erkencisin maşaallah sana bebiş mi uyandırıyor? koltuklar ne zaman geliyor?
yok cnm ya yün düşünmemCnm bugun gun icersinde gelecekmis hala bekliorum
Yün hali istiorsan cnm saray anatolia, saray ipeksi, koyunlu elit ve sevil hali modellerine bakmani oneririm
kızzzzzzzz noldu koltuklarrrCnm bugun gun icersinde gelecekmis hala bekliorum
Yün hali istiorsan cnm saray anatolia, saray ipeksi, koyunlu elit ve sevil hali modellerine bakmani oneririm
kızzzzzzzz noldu koltuklarrr
Yün hali 100% dogaldir ve sagliklidir dediginiz gibi..
ipek halilarda aynen oyle.. pamukdan bile hali var onlarda ayni sekilde..
Ama onlar makinede dokunmaz ve el halisidir gercekleride inanilmaz pahalidir..
Toza karsi alerjisi olan birisi yün kullanamaz yani yün herkese uygun degildir..
Akrilik yapay bi hali degildir elyaftan yapilir ve yemicegimize gore ustune basacagimiza gore sagligimizi tehdit eden en az seylerden birisidir..
Halı sagligimizi tehdit eden belkide en dusuk seydir..
Halıdan once akilli telefonlar, tvler, antenler, radiyasion iceren elektronik esya var..
Akrilik halilar toza neme karsi alerjisi olanlar icin birebirdir..
Bebeklerin genzinede gidebilir yünler..
Tercihler kisiye baglidir ve ona bagli tercih edilmelidir..
Yün halilar pamuk halilar ipek halilar tabikide saglikli ama gercekleri el dokumasi ve pahali
Herkeste malesef kullanamiyor..
Rengi soluyor ve surekli yün veriyor..