Kaliteli 4 metrekare halı?

şöyle bi pembe tonu da var aklımda ama bilmem olur mu?

Ben bu halıların rengini beğendim o odaya da güzel olur kırlentinin ortasındaki çiçeğe de uygun. İnşaallah bütünleyebilirsin.
Eklektik dediğin tarz hiç bana uygun bir şey değil. Kombinlemek çok zor.
Olduğu hâliyle gayet güzel halıda belirgin hiç bir problem de yok. Bence biraz daha sabredip yeni gelecek mobilya akımlarını da gözlemleyerek daha ilerde değiştirmeyi düşün derim.

teşekkür ederim cnm bakalım yapcam bişeyler yani işin aslı şu ki ben mobilyada moderni aksesuarlarda country seviyorum

Atlas haliya da bakabilirsiniz
Nano teknolojili leke tutmayan halilari var
4m2 350 ile 600 arasi civarinda degisiyordu

akrilik olunca ne oluyor gülüm?

Simdi canim yün en kaliteli ip cesitidir.
yünden sonra en kaliteli akriliktir akrilik bir elyaf turudur.

Ondan sonra polyester gelir ki onermem,
en kotuleri ise polipropilen ve polyamiddir canim bunlar resmen naylon.

Nano teknolojisi kendi temizlenen hali dedikleri bu dandik iplerden yapiliyor cunku naylon cabuk temizleniyor giyindigimiz tunikler gibi ayni..

100% kaliteli akrilik iplikten alirsan canim biraz daha pahali olabilir ama pisligi ustune cekmez yapismaz goruntusu bozulmaz

Vallaha kizlar nederseniz deyin bana..

Nano teknolojisi ayni tunikler gibi..

Naylon Tunikleri giyersin yazin ortasinda catir catir terletir, golgede ferahlatir, kışın üşütur, makinaya atinca yeni gibi cikar, cabuk kurur, ütü istemez ütüyü degdirince büzüşür birde yikanmamasi gereken naylon haliyi yikadiginizi dusunun mahfolur ama aslinda ikiside kullanissiz kim yazin terleden kisindonduran birsey giymek isterki..

Nano teknolojikullanilan halilari cogu polyamid/polipropilen maddedenyapilir vebunlar giyimdeki naylon tuniklerle ayni maddedir..

Uzak durmanizi oneririm uzun sure kullanabileceginizi zannetmiyorum

nanolar yikanmiyor genelde siliniyor guneste havalandiriliyor zart zurt vs vs saticiya her zaman inanmayin..

Umarim size yardimci olabilmisimdir

İçeriklerini bilmiyorum ama koyunlu halı böyle naylon gibi geldi bana.. Diğer markaları gördükten sonra kalitesini beğenmedim açıkçası..aman kalitelisi olsun diye kaşmirden aldım.. Şu an salon halım hani kazaklar tüylenir ya yüzeyi o şekilde tüylü.. Evin her yerinden tüy süpürüyorum..üstelik daha üç hafta oldu alalı.. Bir kez yıkamaya gitti düzelir diye.. Ama düzelmedi..fakat yatak odama çocuk odasına ve mutfağa aldığım koyunlu halılarım naylonumsu diye beğenmemiştim ya hiç bir sıkıntısı yok.. Ne tüy ne birşey.. Mutfak halımı 8 aydır falan kullanıyorum üstelik.. Yıkamaya bile gerek kalmadı..çok pişmanım hepsini koyunludan almadığıma..

Kizlar hepinize yardimci olmayi cok isterim..

Yün hali sevenler icin Saray halinin Anatolia ve Saray halinin ipeksi serilerini tavsiye ederim..

Akrilik halilarda ise Saray halinin en kaliteli serisini imge tavsiye ederim, diger kaliteli seriler ise saray hali sembol ve vizyon soft..

Yun halida ip sayisi az oluyor yapisma yapmaz yun gercek iptir..

Diger hali turleri ise ip sayisi ne kadar coksa okadar kalitelidir halı..

1.000.000 Uzeri ip (ilmek uc sayisi) halilar nadir bulunan kalitedir..

Sizin icin işaretledim kizlar ama ceviremedim..

saray halidan almak istemeyenlere koyunlu halinin elit ve ekol serisini oneririm..

Guzel kaliteli alisverisler kizlar umarim aldiklarinizdan memnun kalirsiniz

Koyunludan veya saray halidan alinca kaliteli olmuyor tabikide..

Halinin kalitesi seri seridir.. her seri kaliteli diye birsey yok canim..

Ayrica daha 1 ay olmamis alali her haki ilk 6 ay hav doker kullanilmamis halilar hav doker..

Hergun 2 kere elektirikli supurge ile supurmeni oneririm zamanla duzelecektir..

Hav dokmeyen hali bilinki ya naylon yada ipligi dandiktir

Bebegimle ben bu halının satışını bizzat yaptım ve en önemlisi evimde kullanıyorum
bana göre iyisi bu size göre saray halı
burda deneyimlerimizi paylaşıyoruz atlas halı yıllardır
olan bir marka yeni bir firma değil
benim kullandığım model %100 akrilik dışarda 4m2 si 100 lira olan halılardan değil onların tamamı naylon oluyor
rahatlıkla da yıkamaya verilebiliyor tecrübeyle sabittir iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…