Ben bu halıların rengini beğendim o odaya da güzel olur kırlentinin ortasındaki çiçeğe de uygun. İnşaallah bütünleyebilirsin.şöyle bi pembe tonu da var aklımda ama bilmem olur mu?
teşekkür ederim cnm bakalım yapcam bişeyler yani işin aslı şu ki ben mobilyada moderni aksesuarlarda country seviyorumBen bu halıların rengini beğendim o odaya da güzel olur kırlentinin ortasındaki çiçeğe de uygun. İnşaallah bütünleyebilirsin.
Eklektik dediğin tarz hiç bana uygun bir şey değil. Kombinlemek çok zor.
Olduğu hâliyle gayet güzel halıda belirgin hiç bir problem de yok. Bence biraz daha sabredip yeni gelecek mobilya akımlarını da gözlemleyerek daha ilerde değiştirmeyi düşün derim.
hmm öyle mi canım? akrilik ip çok mu iyi? benim bilgim yok pekSaray halinin avanos serisinde polyester var bir miktar var ip sayisi az o yuzden onermiyorum..
hmm öyle mi canım? akrilik ip çok mu iyi? benim bilgim yok pek
çok teşekkür ederim desen ve renk nasıl olmalı sizce?Atlas haliya da bakabilirsiniz
Nano teknolojili leke tutmayan halilari var
4m2 350 ile 600 arasi civarinda degisiyordu
akrilik olunca ne oluyor gülüm?100% akrilik al cnm polyester vb ip turlerinden ALMA SAKIN
çok teşekkür ederim desen ve renk nasıl olmalı sizce?
tüylenme yapmıyo mu cnmEki Görüntüle 1493881
Eki Görüntüle 1493879
Ben ikinci resimde ki modeli yatak odamda kullaniyorum cok memnunum atlas hali oya serisi
tüylenme yapmıyo mu cnm
tatlım peki bütün halılar mı nano?Yok tuylenme yapmiyor leke tutmama ozelligi var
Gunes isiginda kendini temizliyor kotu kokulari falan
Ilk fotoda ki model bende ki yanlis yazmisim rast serisi oya modeli
tatlım peki bütün halılar mı nano?
akrilik olunca ne oluyor gülüm?
İçeriklerini bilmiyorum ama koyunlu halı böyle naylon gibi geldi bana.. Diğer markaları gördükten sonra kalitesini beğenmedim açıkçası..aman kalitelisi olsun diye kaşmirden aldım.. Şu an salon halım hani kazaklar tüylenir ya yüzeyi o şekilde tüylü.. Evin her yerinden tüy süpürüyorum..üstelik daha üç hafta oldu alalı.. Bir kez yıkamaya gitti düzelir diye.. Ama düzelmedi..fakat yatak odama çocuk odasına ve mutfağa aldığım koyunlu halılarım naylonumsu diye beğenmemiştim ya hiç bir sıkıntısı yok.. Ne tüy ne birşey.. Mutfak halımı 8 aydır falan kullanıyorum üstelik.. Yıkamaya bile gerek kalmadı..çok pişmanım hepsini koyunludan almadığıma..Vallaha kizlar nederseniz deyin bana..
Nano teknolojisi ayni tunikler gibi..
Naylon Tunikleri giyersin yazin ortasinda catir catir terletir, golgede ferahlatir, kışın üşütur, makinaya atinca yeni gibi cikar, cabuk kurur, ütü istemez ütüyü degdirince büzüşür birde yikanmamasi gereken naylon haliyi yikadiginizi dusunun mahfolur ama aslinda ikiside kullanissiz kim yazin terleden kisindonduran birsey giymek isterki..
Nano teknolojikullanilan halilari cogu polyamid/polipropilen maddedenyapilir vebunlar giyimdeki naylon tuniklerle ayni maddedir..
Uzak durmanizi oneririm uzun sure kullanabileceginizi zannetmiyorum
nanolar yikanmiyor genelde siliniyor guneste havalandiriliyor zart zurt vs vs saticiya her zaman inanmayin..
Umarim size yardimci olabilmisimdir
İçeriklerini bilmiyorum ama koyunlu halı böyle naylon gibi geldi bana.. Diğer markaları gördükten sonra kalitesini beğenmedim açıkçası..aman kalitelisi olsun diye kaşmirden aldım.. Şu an salon halım hani kazaklar tüylenir ya yüzeyi o şekilde tüylü.. Evin her yerinden tüy süpürüyorum..üstelik daha üç hafta oldu alalı.. Bir kez yıkamaya gitti düzelir diye.. Ama düzelmedi..fakat yatak odama çocuk odasına ve mutfağa aldığım koyunlu halılarım naylonumsu diye beğenmemiştim ya hiç bir sıkıntısı yok.. Ne tüy ne birşey.. Mutfak halımı 8 aydır falan kullanıyorum üstelik.. Yıkamaya bile gerek kalmadı..çok pişmanım hepsini koyunludan almadığıma..