Kaliteli 4 metrekare halı?

sen şu perdeye bi ütü bas azıcık unutmuş gibi yap, ya da çamaşır suyuyla bi yıka canım

Ya ama kanepe koltuk perde halı hiçbirinin fotoğrafını bulamadım ki nasıl fikir vereyim şimdi ben

bende bi görsem resimleri de yorum yapsam hazır işim yokken :)

Ya ama kanepe koltuk perde halı hiçbirinin fotoğrafını bulamadım ki nasıl fikir vereyim şimdi ben

kaldırmış mı onları detaylı bir sürü resmi vardı önceki konularında

Vardı yorum da yapmıştım çünkü, hepsini silmiş hatunHatırlamıyorum ki bende şimdi
hay silmez olaydım of of, kaynana kayınpeder salonda otururkene de gidip foto çekilmiyo ki kardeşim
hadi gece kalkar çekerdim de salonu habire toplamama rağmen şöyle derli toplu bırakmıyorlar anacım

hay silmez olaydım of of, kaynana kayınpeder salonda otururkene de gidip foto çekilmiyo ki kardeşim
hadi gece kalkar çekerdim de salonu habire toplamama rağmen şöyle derli toplu bırakmıyorlar anacım
tatlım hadi buradan sildinde bilgisayarında duruyodur fotolar heralde onları ekleyebilirsin

canım perdelerle ilgili konusunda perde fotoları duruyor zaten koltuklarıda ilk sayfadakinin aynısı

konuyu açmakta acele ettim galiba sonra foto eklicem inş gben im
canım ya cauntry istiyosan perdeden vazgeçeceksin ya da perde duracaksa cauntry den vazgeçeceksin o ikisi birarada olmaz diyorum tabi benim zevk anlayışıma göre

anlıyorum baronesim fakat şu var herşey modern ya da herşey country olmak durumunda değil ki yani tamam o da bi tarz ancak eklektik tarz diye bişey var iki veya daha fazla farklı tarzın harmanlanması ile oluşur ve country ile modern harmanı sıkça yapılır tabi zordur göze batmayacak şekilde uyumu yakalamak gerekir okeanoss da mesela modern ile klasiği harmanladı

perdeyi şimdilik görmezden gelsek hani ona da sıra gelecek inş.

perdeyi şimdilik görmezden gelsek hani ona da sıra gelecek inş.
eklektiğini sevsinler senin tatlım yap da görelim bakalım şu eklektik dizayn nasıl olacak senin salonda ben de merak ettim ne çıkacak ok artık yapmıyorum yorum senin salonunaöptüm

eklektiğini sevsinler senin tatlım yap da görelim bakalım şu eklektik dizayn nasıl olacak senin salonda ben de merak ettim ne çıkacak ok artık yapmıyorum yorum senin salonunaöptüm
aaa küstün mü kızz, sen yine de yap yorum belli etmez seni dinlerim belkii ben senin yorumlarını seviyorum deme öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…