- 30 Ekim 2007
- 1.010
- 907
sen şu perdeye bi ütü bas azıcık unutmuş gibi yap, ya da çamaşır suyuyla bi yıka canımbaronesim önce perdenin değişmesi gerektiğini biliyorum da onu yapamıyorum kızıyorlar bana şimdi ne gerek var diye daha az kullandım diyehalıyı da değişemezdim de halıda sorun var yıkamadan sonra renkler birbirine girdi bi de tüylenmesi hiç gitmedi yıkatıyorum hala eski kötü görünüyor o sebeple halıyı değişebilirim şu an bahanem var yani of ne yapacağımı ben de bilmiyorum karıştım kaldım, birden de herşeyi değiştirmek istemiyorum eşimin gözüne batmıyim şimdi
perdelerimi de değişcem ama bahane lazım cicim
ne bileyim krem halıdan sıkıldım diye biraz mavi tonları istiyorum sanki mavi-yeşil ile renklendirmekten sıkılmicam gibi geliyor ama sen de haklısın, bi de çok açık renk olmasın istiyorum benim yatılı misafirim oluyor o vakit çabuk kirleniyor
ooooof of
ben de sizi çok özledim canım misafirlerimi yakında gönderiyim aranıza dalış yapıcam inş.
kaldırmış mı onları detaylı bir sürü resmi vardı önceki konularındaYa ama kanepe koltuk perde halı hiçbirinin fotoğrafını bulamadım ki nasıl fikir vereyim şimdi ben
Vardı yorum da yapmıştım çünkü, hepsini silmiş hatunkaldırmış mı onları detaylı bir sürü resmi vardı önceki konularında
canım sen nekadara almıştın 4 metrekare miydi 6 mı?
Ya ama kanepe koltuk perde halı hiçbirinin fotoğrafını bulamadım ki nasıl fikir vereyim şimdi ben
kaldırmış mı onları detaylı bir sürü resmi vardı önceki konularında
hay silmez olaydım of of, kaynana kayınpeder salonda otururkene de gidip foto çekilmiyo ki kardeşimVardı yorum da yapmıştım çünkü, hepsini silmiş hatunHatırlamıyorum ki bende şimdi
4 metrekare kaç paradır acaba canım sanırım 600 vardır pahalıymış yaaBen 6m sini 800tlye aldim cnm ama en kaliteli serisi saray halinin imge
vicdanımı çöp kutusuna atmam lazım öncesen şu perdeye bi ütü bas azıcık unutmuş gibi yap, ya da çamaşır suyuyla bi yıka canım
tatlım hadi buradan sildinde bilgisayarında duruyodur fotolar heralde onları ekleyebilirsinhay silmez olaydım of of, kaynana kayınpeder salonda otururkene de gidip foto çekilmiyo ki kardeşim
hadi gece kalkar çekerdim de salonu habire toplamama rağmen şöyle derli toplu bırakmıyorlar anacım
konuyu açmakta acele ettim galiba sonra foto eklicem inş gben imYa ama kanepe koltuk perde halı hiçbirinin fotoğrafını bulamadım ki nasıl fikir vereyim şimdi ben
kız ordan da sildim düzenli temiz hatun olmak da bele bişe iştetatlım hadi buradan sildinde bilgisayarında duruyodur fotolar heralde onları ekleyebilirsin
canım perdelerle ilgili konusunda perde fotoları duruyor zaten koltuklarıda ilk sayfadakinin aynısıYa ama kanepe koltuk perde halı hiçbirinin fotoğrafını bulamadım ki nasıl fikir vereyim şimdi ben
canım ya cauntry istiyosan perdeden vazgeçeceksin ya da perde duracaksa cauntry den vazgeçeceksin o ikisi birarada olmaz diyorum tabi benim zevk anlayışıma görekonuyu açmakta acele ettim galiba sonra foto eklicem inş gben im
anlıyorum baronesim fakat şu var herşey modern ya da herşey country olmak durumunda değil ki yani tamam o da bi tarz ancak eklektik tarz diye bişey var iki veya daha fazla farklı tarzın harmanlanması ile oluşur ve country ile modern harmanı sıkça yapılır tabi zordur göze batmayacak şekilde uyumu yakalamak gerekir okeanoss da mesela modern ile klasiği harmanladıcanım perdelerle ilgili konusunda perde fotoları duruyor zaten koltuklarıda ilk sayfadakinin aynısı
canım ya cauntry istiyosan perdeden vazgeçeceksin ya da perde duracaksa cauntry den vazgeçeceksin o ikisi birarada olmaz diyorum tabi benim zevk anlayışıma göre
perdeyi şimdilik görmezden gelsek hani ona da sıra gelecek inş.canım perdelerle ilgili konusunda perde fotoları duruyor zaten koltuklarıda ilk sayfadakinin aynısı
canım ya cauntry istiyosan perdeden vazgeçeceksin ya da perde duracaksa cauntry den vazgeçeceksin o ikisi birarada olmaz diyorum tabi benim zevk anlayışıma göre
4 metrekare kaç paradır acaba canım sanırım 600 vardır pahalıymış yaa
anlıyorum baronesim fakat şu var herşey modern ya da herşey country olmak durumunda değil ki yani tamam o da bi tarz ancak eklektik tarz diye bişey var iki veya daha fazla farklı tarzın harmanlanması ile oluşur ve country ile modern harmanı sıkça yapılır tabi zordur göze batmayacak şekilde uyumu yakalamak gerekir okeanoss da mesela modern ile klasiği harmanladı
eklektiğini sevsinler senin tatlımperdeyi şimdilik görmezden gelsek hani ona da sıra gelecek inş.
aaa küstün mü kızz, sen yine de yap yorum belli etmez seni dinlerim belkii ben senin yorumlarını seviyorum deme öyleeeklektiğini sevsinler senin tatlımyap da görelim bakalım şu eklektik dizayn nasıl olacak senin salonda ben de merak ettim ne çıkacak ok artık yapmıyorum yorum senin salonuna öptüm
yok tatlım küsermiyim ben sana hiçaaa küstün mü kızz, sen yine de yap yorum belli etmez seni dinlerim belkii ben senin yorumlarını seviyorum deme öylee
valla güzelleştireyim derken batırmaktan ben de korkuyorum beni bırakma :)))yok tatlım küsermiyim ben sana hiçvalla çok yazdım şu ana kadarki tüm konularına artık sonuç ne çıkacak onu beklicem merakla