Kaliteli 4 metrekare halı?

dokuma halıları nerden bulabilirim örnek gösterebilir misiniz?
Canım eger magazadan alacaksan hemen hemen her halı magazasının dokuma halı kısmı vardır . Ben İstanbul da yasıyorum burada Selvi Halı Has Halı gibi dükkanlardan aldım ama dediğim gibi cogu dükkanda hatta internetteki ev alısveris sitelerinde mevcuttur .

Ozellikle uzatmamistim aslinda ne bileyim yazmisim oyle kendimi ifade etmisim

Kotu amacla yapmadim tabikide bunu

Yun tabikide saglikli bunu ben konularda belirtmistim zaten kayinvalidemden bana kalan 20 senelik yun hali var..

Yun verio ve rengi solmus bakim istio

Akrilik yapay olan ve gercek elyaf olan var ben bu yuzden bu sarayin imge serisinden israr etmisim

Akriliklerde kendi capinda 2ye ayrilio zaten ben 100% gercek akrilikten bahsettim zaten elleyince hissedilio

Yun hali malesef pahali ilmek sayisi 300.000 bile degil ve o ilmek sayisinda bi haliyi nerdeyse 200tlye veriolar 4metrekareyi ipin fazla olmasi fiyati artirio tabikide..

Tercihler tartisilmaz beni yanlis anladiysaniz k.bakmayin neden uzun yazmisim bende bilmiyorum ole samimiyetten baska niyetim yoktu,,

Iyi alisverisler

tatlım bu vintage dokuma halılar da yün mü ipek mi ne oluyor? patchwork lerden bahsettiniz sanırım...

yanlıs anlama olmus o zaman bende uzatmak isteme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…