ya makyaj ile dikiş izi kapatılabilir mi?ama profosyonel biri olmadan kendin yaparak?
kalıcı dovme kas yaparken goz cıkarmak demek bana kalırsa bıkere rengı kızıllasıcak bunu skaın unutmayın sılınmesı cok acı verıcı...
ben da kaşıma kontur yaptırmak istiyorum nevşehirde okuyorum ama antalyada yaşıyorum birde şunu öğrenmek istiyorum kontur:kaşların hepsi alınmıyor aralar dolduruluyor dimi? ve ben siyah istiyorum çünkü saçlarım siyah yüzüm beyaza yakın.ben adresinizi öğrenmek istiyorum en yakın zamanda gelicem.kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....
kalıcı makyaja cok cok tesekkürler bıkac gün önce yanındaydım harıka bı ınsan ,işinde uzman..onun sayesınde aynalarla küskünlüğüm bıttı yıllardır yaptıramadım seyı onla basardım kaslarımı yaptırdım yıllarca akarmı solarmı dıye korkuyodum ama harıka oldu herkes cok begendı insanın yuzunde en önemlı yermiş kaş bakıslarım değişti kendımı cok ıyı hıssedıyorum:)))ıyı kı gıtmısım ıyı kı o ınsanı tanımısım işini cok severek yapan bı uzman insanı oyle bı motıve edıyo kı bı sorun cıksa bıle korkmuyorum işinin ustası oldunu bılıyorum..harıkasın kalıcı makyaj :)))şimdi sırada eye liner var yakında gıtcem antalyada yasayanlara şiddetle tavsıye edıyorum:)))
Ben sırtıma dövme yaptırmadan önce diyanete mail atıp günah olup olmadığını sordum, cevap da geldi abdest açısından sakıncası olmadığını ama yapılırken acıdığı için ve kendi canımıza acı vermenin günah olduğu için yapılmaması gerektiğini yazmışlardı.
doğru gözenekler kapanmadığı sürece abdest geçiyor bütün hocalarda bunu söylüyor. Acıya gelince ağdada yapmıcaz ozaman:))
kızlar ben de keşfettim bi yer gerçekten de ben bayıldım. nişantaşında leyla inanır güzellik enstitüsü. yapan hatice inanır ve yani bu işin gerçekten ehli derler ya hani işte öyle :) beni öyle güzel bilgilendirdi ki okadar çok şekil çizdi ki hangisini anlatıyım yani? eğer gerçekten iyi bişey istiyorsanız muhakkak hatice hanımla görüşün önce içinizi rahatlatıyo. ben çok mutlu oldum hepinizin de sonucunda mutlu olmasını isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?