devrim hanım.bende antalyada yaşıyorum.kalıcı makyaj yaptırmaya karar verdiğimde sizinle tesadüfen karşılaştım.göz,kaş ve dudaklarda çalışma yaptınız.ben yaptığınız çalışmadan çok memnun kaldım.iki yıla yakın bir zaman oldu hala kullanıyorum.bu arada makyaj yapmayı unuttum.çünkü gerek kalmıyor.herkese tavsiye ederim.sadece yanlış adrese gitmesinler.çalışmalarınızı dikkatli ve hijyen ortamda yapıyorsunuz.ayrıca el yeteneğinizde bu mesleğe çok uygun.çalışmalarınızda başarılar dilerim.görüşmek umuduyla.
kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....
Kaşlarda ne renk boya kullanılacağına ancak kişinin kaşlarını gördükten sonra karar verilir.Tabii ki güneş kalıcı makyajın en büyük düşmanıdır.Kimyasal peelingle ve lazerle cilt yenileme işlemleri de öyle.Sadece güneş değil yüzünüze sürdüğünüz bilinen nemlendirici kremler bile kaş makyajınızın rengini soldurabilir.Sebebi de şimdi ki nemlendiricilerin içerik bölümünde görebileceğiniz AHA denilen soyucu meyve asitleridir bunun sebebi.(alfa hidroksi asitleri).Bunun dışın da tabii ki bir de sizin hücre yenilenme hızınız da kalıcı makyajın kullanım süresi üzerinde etkilidir.Genellikle 30 yaşın üzerinde hücre yenilenmesi yavaşladığından cilt boyayı daha uzun süre de atacağı için yaptırdığınız makyajı da yirmili yaşlardaki birine oranla daha uzun kullanmanız mümkündür.Ama bu şöyle bir soruyla neredeyse aynı mantıktadır.Her sigara içen kanser olur mu hayır.Ama sigara kanser riskini arttırır mı,evet.Her 30 yaşın üzerindeki kişi makyajını 20 li yaşlardaki birinden daha uzun mu kullanır kesinlikle,hayır.Bu kesin bi kural değildir.Aslında genel olarak kalıcı makyaj da sizin cilt yapınız en büyük faktördür.Bu da kesinlikle kişiden kişiye tamamen değişen asla 2+2=4 gibi bir formülü olmayan bir durumdur ne yazık ki.
bnm bildiğim bi yer var kızlar 150 euro'ya yapıyor ama tanıdık olduğundan 300e yapabilir zaten çok fazla paragöz bi insanda değil ilgilenenler msj atarsa sorularını cvplayabilirim (ankara-bahçelievlerde)
antalyada iyi bir makyaj yapan bir yer söyleyebilir misiniz
ilk sayfalarda kalicimakyaj isimli arkadaş antalyada yeri olduğundan bahsetmiş onunla görüşün isterseniz
de ben anlamadım ilk sayfadaki kalıcı kirpik nedir?
ipek kirpikse kalıcı bi tarafı yok ve gayet de saçma sapan bi uygulama 3 5 tane ince kıvrık kılı kirpik diplerine yapıştırıp hayretler içinde aaaaaaaaaaay ne kadar güzel olduuuuuuuuuuu diyo uygulayan kişi halbuki verilen onca para kirpiklerin arasında bi kaç uzun kıl olsun diye değil
ayrıca sözde 6 aya kadar kalır denildiği de palavra 3 haftada bir bakım yapılması gerekiyo ki o da ayrı masraf
kirpik dibindeki yapışkan bi süre sonra can yakıyo göze batıyo makyajsız bi şeye benzemiyo makyaj yapınca kirpik kopuyo boşuna kendi kirpiklerimi de yoldum iki kez
kalıcı makyaj acır diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?