• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
bende bişey sormak istiyorum kaşlara kalıcı makyaj ortalama ne kadar

bundan kastınız kaşlarınızın kalıcı makyaj'ın kaş'ta kalıcılığı ise bu kişinin yapısına göre değişim gösterir(2-4 sene arasıdır)

eğer fiyat olarak sorarsanız

bu da kalıcı makyaj yapılacak kaş'ın durumuna göre değisebilir.(200TL-400TL) arasıdır.

kalıcı makyaj boyaları tamamen bitkisel kökenlidir(dövme boyası değildir)

bunuda bilmenizde fayda vardır.a.s

kaş makyajında mevcut kaşların aralarını doldurarakmı yapıyorsunuz. ben birinde görmüştümde sadece boya görünüyordu bütün kaşlar sanki ağdayla alınmışta boyanmış gibiydi hiç hoş değildi açıkçası. benim kaşlarım seyrek aralarını boyatmak isterim sadece.

kaş makyajında mevcut kaşların aralarını doldurarakmı yapıyorsunuz. ben birinde görmüştümde sadece boya görünüyordu bütün kaşlar sanki ağdayla alınmışta boyanmış gibiydi hiç hoş değildi açıkçası. benim kaşlarım seyrek aralarını boyatmak isterim sadece.

kalıcı makyaj uzmanlık isteyen bir uygulamadır.
tarafıma sizin dediğiniz şekilde çok sayıda örnekler gelmekte olup
bunlarıda gerekli şekilde düzeltmekteyim(eğer düzeltilebilecek şekildeyse) ...
Kalıcı makyaj'da esas olan doğal görüntüyü yakalamaktır.

kaşları seyrek olan kişilerdede aralarına doldurma işlemi yapılmaktadır.
yukarıdaki yazılarımı incelerseniz bana ulaşabilir gerekli detayları alabilirsiniz..

ilginize tşkler.

ya ben geçen bir estetik merkezine gittim kaşlarımı kaldırtmak istiyorum diye.dr hanım botoksa gerek yok kaşların yanlış alınmış.kaşlarını bırak uzasın çıksın.biz şeklini düzzeltir kalıcı makyajla kaşınızı daha kalkık gösteririz dedi.500 lira olur dedi.ama kaşlarım zaten çok seyrek değil.ve benim ş,kayetim göz kapağımın düşük olması.kalıcı makyajla kamufle edilebilirmi

ya ben geçen bir estetik merkezine gittim kaşlarımı kaldırtmak istiyorum diye.dr hanım botoksa gerek yok kaşların yanlış alınmış.kaşlarını bırak uzasın çıksın.biz şeklini düzzeltir kalıcı makyajla kaşınızı daha kalkık gösteririz dedi.500 lira olur dedi.ama kaşlarım zaten çok seyrek değil.ve benim ş,kayetim göz kapağımın düşük olması.kalıcı makyajla kamufle edilebilirmi

Probleminiz göz kapağı düşüklüğüyse ki görmeden yanıt vermem çok güç olmakla beraber göz kapağı estetiği yaptırmanızı öneririm.Kalıcı makyaj yöntemiyle kaş kaldırmak,göze yapılacak uygun eyeliner ile gözleri daha çekik göstermek mümkün fakat dediğim gibi görmeden net birşey söylemem ve size yardımcı olmam çok güç.Ayrıca 500 TL çok absürd bir rakam.Ben bu işlemi en fazla 300 TL ye yapıyorum.Üstelik kullandığım cihaz ve pigmentler dünyanın bir numaralı tercihi olan markalar.Daha fazla araştırma yapmanızı öneririm.

ben dövme ve kalıcı makyaj konsunda tecrübe kzandım artık.bilgi verebilirim herşekilde size.kalıcı makyajı yapacak kişi çok önemli.rengi tutturması naturel yapması önemli.makinası,boyaları ve yapacağı tasarım çok önemli.biraz acıyor ama öyle dayanılmıycak bir acı değil.asıl dövme daha çok acıyor.
gözde de sadece gıdıklanma hissi oluyor acıdan çok.
ben çok memnunum.yeterki düzgün yapılsın.ben burdayım demesin olay bu.herkes yapamıyor tabi,çok çirkin duruyor kapkara yapıyolar bazıları berbat duruyo.benim kimse anlamıyo bile.1
1 senedir de kullanıyorum durdukça güzelleşti yine tazeleticem bir ara.

calicice .!.:
merhaba kalıcı makyajla ilgili yazdıklarınızı okudum
benim size bir sorum olacaktı
dövme olduğu zman o boyaların olduğu kısımlar su almadığı için abdest olmuyor
peki kalıcı makyaj boyalarıyla dövme yapıldığında da aynı sorun yok mu?
sonuçta su bu boyalara değse o kadar uzun süre gitmez muhtemelen
saç boyaları gibi

yardımcı olursanız eğer sevinirim

Bir arkadaştan gelen özel mesajı burada herkesle paylaşmak istiyorum.Arkadaşın sorusu yukarıdaki gibidir.

Kalıcı makyaj boyaları yağ bazlı ve su bazlı olmak üzere piyasada iki çeşittir.Bazı uzmanlar toprak bazlı adı altında da boyalardan bahsetmektedir ancak böyle bir boya gerçekte yoktur.Kalıcı makyaj boyaları (ya da pigmentleri dersek daha profesyonelce bir tanımlama olur) şayet kaliteli ise mutlaka su bazlıdır.Çünkü su bazlı boyaların imalatı ve renk skalası oluşturulurken çok daha fazla emek,zaman ve maliyet harcanır.Bu su bazlı boyalar tamamen su geçirgen olup abdest geçirirler.Ve zamanla herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan deri kendini içten dışa doğru yeniledikçe kaybolur giderler.Yağ bazlı boyalar ise ( genelde dövme boyaları yağ bazlıdır) daha ucuz olup su geçirmez ve ne yazık ki ciltten de hiçbir zaman asla atılamazlar ( lazerli silme işlemlerine rağmen ) Peki şimdi diyeceksiniz ki kullanılan boyanın su ya da yağ bazlı olduğunu nereden anlayacağız.Son derece basit bir test ile tabii ki.Bir bardak suya bu pigmentlerden bir damla damlattığınızda şayet boya tıpkı sulu boya gibi suyun içinde homojen bir şekilde dağılıp suyun rengini değiştiriyorsa su bazlıdır.Fakat bir kaç saniye içinde suyun ya üzerinde ya da dibinde çöküp kalıyorsa yağ bazlıdır.Bu nedenle tanımadığınız,uzmanlığı ve bilgisi hakkında emin olmadığınız yer ve kişilere asla kalıcı makyaj yaptırmayınız.Çünkü kaşınız kalıcı makyaj boyası değil de daha ucuz olan dövme boyası ile yapılırsa üstelik bir de daha sonra şekilden memnun kalmazsanız hayatınız boyunca o kaşlarla yaşamak zorunda kalabilirsiniz.Dikkat diyorum.Bu arada kalıcı makyaj boyalarıyla bir kaç yıl kullanmak üzere dövme yaptırabilirsiniz fakat bu dövme size epeyce bir tuzluya malolur.Çünkü düşünün ben iki kaşı 300 TL ye yapıyorum.Çünkü o bölgeye harcadığım boyanın maliyeti ve emeğimi ancak karşılıyor.Kolunuza yaptıracağınız bir karışlık bir dövmenin mesela size maliyeti 1000 TL den az olmayacaktır.Zaten ben şahsen dövme de yapmıyorum.Çünkü bence dövmede yaratıcılık değil kopyecilik var.Oysa kalıcı makyaj belli bir estetik bakış açısı ( hangi kaş hangi yüze gider,yüz kusurları ne yapılır da minimuma indirilir...vs) ,uzmanlık,bilgi birikimi ve bolca deneyim gerektirir.

mrb kalıcı makyaj ben ıspartadayım sürekli olarak bu işi yapıyorsunuz sanırım yani pazar günü gelsem size ulasabilirmiyim kac saat sürüyor birde kasları cizmeden önce tasarımlar yapıp arasından sectiriyormusunuz yoksa tamamen özgünmü calısıyorsunuz son soru taksitte yapıyormusunuz:lepi:

mrb kalıcı makyaj ben ıspartadayım sürekli olarak bu işi yapıyorsunuz sanırım yani pazar günü gelsem size ulasabilirmiyim kac saat sürüyor birde kasları cizmeden önce tasarımlar yapıp arasından sectiriyormusunuz yoksa tamamen özgünmü calısıyorsunuz son soru taksitte yapıyormusunuz:lepi:

Evet uzun süredir yurt içinde ve yurt dışında bu işi yapmaktayım.Uluslararası ve ulusal sertifika ve diplomalarım var.Pazar günü gelmeyi düşünüyorsanız bana bir gün önceden haber verirseniz size randevu veririm.Elbette ki kaşlarınızı yapmadan önce bakıyorum.Yüzünüze gidecek en doğru çizimi ( gerçek kaşlarınıza dokunmadan bu çok önemli )ölçüp yaptıktan sonra eğer siz de beğenirseniz aynısını yapıyorum.Enfazla 40 dk lık bir işlem.Taksit yapmıyorum.Kredi kartı da kullanmıyorum.Peşin çalışıyorum.Fiyatı 300 TL.

tesekkür ederim verdiginiz lindeki siteye girdim devrim hanım sizsiniz sanırım yaptıgınız kasları cok begendim ellerinize saglık önemli olan dogal durması en kısa zaman da sizinle irtibata gecip işlemi yaptıracagım kredi kartı kullansaydınız cok iyi olurdu çünkü arkadaşlarımda yaptırmayı düsünmüştü bu yüzden vazgececek

tesekkür ederim verdiginiz lindeki siteye girdim devrim hanım sizsiniz sanırım yaptıgınız kasları cok begendim ellerinize saglık önemli olan dogal durması en kısa zaman da sizinle irtibata gecip işlemi yaptıracagım kredi kartı kullansaydınız cok iyi olurdu çünkü arkadaşlarımda yaptırmayı düsünmüştü bu yüzden vazgececek

Çalışmalarım hakkındaki olumlu fikirleriniz için teşekkür ederim.En kısa zamanda beklerim.

Devrim hanım birazda kaş tasarımı ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Kşlarım çok dağınık ve bir türlü doğru düzgün toparlatamadım acaba siz bu işlemi ne kadara ve şekilde yapıyorsunuz?

oske06 annem yaptırdı simon bolivarda fiyatı uygun ve çok doğal yaptı çok memnun ben eyeliner ve sürme yaptırdım (toplam 300tl ödemiştim) doğumdan sonrada dudak iç dış yaptıracağım şuan bana verdiği fiyat dudak iç dış için toplam 350 tl istersen özelden iletişim bilgilerini verebilirim

Devrim hanım birazda kaş tasarımı ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Kşlarım çok dağınık ve bir türlü doğru düzgün toparlatamadım acaba siz bu işlemi ne kadara ve şekilde yapıyorsunuz?

Bu aslında kaşlarınızı görmeden çok zor cevap verebileceğim bir konu.Ancak elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım.Kaşlarınız çok dağınık ve hatta biraz da seyrek ise ( dağınık kaşlar genelde seyrek görülür.) genel şekline bakılarak yüzünüzün ölçülerine göre kaşa şekil verildikten sonra seyrek olan kısımlar kalıcı makyaj yöntemiyle doldurulur.Hatta kıl tekniği dediğimiz bir teknik daha vardır ki bu teknikle seyrek bölgelere aynı kaşınızın renginde kıllar çizilerek yapılabilir.Böylece hem dağınık ve seyrek görüntü yok edilebilir hem de son derece doğal bir görüntüye kavuşmuş olursunuz.Yolunuz buraya düşerse bana uğrarsanız size yardımcı olabilirim.Böyle bir işlemin fiyatı 200-400 arasıdır.Tam görmeden fiyat vermem mümkün değil çünkü.

oske06 annem yaptırdı simon bolivarda fiyatı uygun ve çok doğal yaptı çok memnun ben eyeliner ve sürme yaptırdım (toplam 300tl ödemiştim) doğumdan sonrada dudak iç dış yaptıracağım şuan bana verdiği fiyat dudak iç dış için toplam 350 tl istersen özelden iletişim bilgilerini verebilirim

cnm annenın yaptırdığı yer neresı ıstanbuldamıı

Back