Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
DEvrim hanım herşeyi çok güzel anlatmışsınız siz keşke ıstanbul'da olsaydınız. Antalya çok uzak.

Sitenizin linkini tekrar verir misiniz?

Ben göz makyajı yaptırmak istiyorum. Yanlız tvde bir programda bazı boyalar hemen yeşile dönüermiş bunun için ir renk karışımı mı ne gerekiyormuş onu söyledi. Kahverengi siyah karıştırıyoruz demişti bu yeşile dönmemesi için, yada dönen rengi nasıl anlayabilirim şimdi sorsam kimse yoğurdum ekşi demez.

Cevap için şimdiden teşekkürler...

Göz makyajı yani eyeliner uygulamasını ben genelde sadece siyah tonla yapıyorum.Kesinlikle yeşile dönmez.Ancak işlemden bir yıl kadar sonra siyah renk hafif parlement mavisine dönebilir.Bunu engellemek adına kalıcı makyaj pigment teknolojisi artık çok ilerlediği için jet black dediğimiz bir eyeliner boyasını piyasaya sürdüler.Ki bu yıllardır benim kullandığım bir renktir.Müşterilerime eyeliner yaptıktan 4 yıl sonra bile sanki normal likit eyelinerini yeni sürmüş görüntüsü hala bugün bile taptaze durmaktadır.Bahsetmiş olduğunuz yeşil renge dönme sorununu ben bu işi yıllardır yaptığım halde hiç yaşamadım.Bu arada diyelim ki eyeliner yaptırdınız.Bu pigment derinin altında kaldığı için üzerine açık tonda ( mesela açık yeşil ) kalem çekmek isteseniz bile rahatlıkla çekebilirsiniz.Renkler birbirine karışmaz.Eyeliner uygulamasının bir avantajı da budur.Googledan Antalya Kalıcı Makyaj Devrim diye arama yaptırırsanız bana ulaşabilirsiniz.

Ben yaklaşık 5 sene önce eyeliner yaptırdım ve o kadar kötü yaptıki anlatamam. çok kalın ve kötü. çok pişmanım. yaptırdıktan 6 ay sonra gittiğimde yapan kişi bana yaparken çok beğenmiştin ama diye ukala ukala konuştu. 6 ay sonra gitmemin sebebide zaman bulamayışımdı. Şu anda hala rengi açılsın kaybolsun diye bekliorum ama yok. Değişik formüller düşündüm üzerine ten rengi kontur geçilse kaybolourmu demiştim ama göz hassas olduğundan yapamayız dediler. tabi bunu 3 sene önce söylediler. Birde güneş çabuk çıkartır dediler geçen sene güneşe bakmaktan kör olacaktım nerdeyse. Ama yok damga gibi yapıştı. gerçi bu araalar çok hafif renginin açıldığını görüyorum ama oda psikolojikmi yoksam gerçektn açıldımı bilmiyorum. kısacası nasıl çıkacak bunlar benim gözlerimden hem üst göz kapağımda hem altta varrr oooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

off siz bööle yazınca acaba vazgecsemmi diyorum bende memnun olanlarda vardır mutlaka ama çoğunlukla pişman olmuşlar eyvahedigeldismile

çok yapay oluyor. yapay olması bi kenara uzman birinin prova yaparak eyeliner yapması gerekir. bizimkinde hiç öyle birşey yoktu sözde uzman.

ya bişey sorcam bu kalıcı makyajla göz altlı morluklarıda açılamazmı rengiiiiii lütfen cevablayınn lütfennnnn hihoyyyt

ya bişey sorcam bu kalıcı makyajla göz altlı morluklarıda açılamazmı rengiiiiii lütfen cevablayınn lütfennnnn hihoyyyt

aaa inanılmaz harika bir fikir bu ya, tebrik ederim seni.böyle bir şey yapılabilir mi acaba?gözaltı morluklarından bıkkınlık geldi bana da.göz altında ten renginde dövme yapılsa oralar artık mor olmaz.çok hoşuma gitti bu fikir ya.:lepi:

ben de kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum kaşlarıma ve göz kapaklarıma.istanbulda şöyle güvenilebilecek, işini iyi yapan, profesyonel, doğru rengi ve şekli tutturabilecek bir yer bulabilsem.kızlar yaptıranlar lütfen paylaşalım..

eyeliner sandıgınız kadar kolay bir uygulama degil kızlar bana deseniz ki saçını maviye boyar mısın evet bir daha göz kontör yaptırır mısın hayır hem de ASLAsından savunma mekanızması sürekli kırpıyorsun kesinlikle uyuşmuyor tam bir işkence yaşlar sel olup akıyor uygulayanla uzaktan yakından alakası yok 2006da etilerde enfes bir uzmana 800euroya yaptırmıştım kaşlarımdan çoooooook memnunum make up oldugunu anlayana bir 800euro daha veririm o kadar dogal yani ha benım zaten kıllarım vardı küçükken düşme sonucu yarılan kaşım iki kaş arasındaki şekil farkı kapanmış oldu o kadar uzun uzun yazdım ki fikirlerinizi netleştirin diye

size sorum olacak.. kaş kontorunde siyah boya kullanıyor musunuz? birde kaş rengi güneşten etkilenir mi? renk açılımı olur mu?

size sorum olacak.. kaş kontorunde siyah boya kullanıyor musunuz? birde kaş rengi güneşten etkilenir mi? renk açılımı olur mu?

Kaşlarda ne renk boya kullanılacağına ancak kişinin kaşlarını gördükten sonra karar verilir.Tabii ki güneş kalıcı makyajın en büyük düşmanıdır.Kimyasal peelingle ve lazerle cilt yenileme işlemleri de öyle.Sadece güneş değil yüzünüze sürdüğünüz bilinen nemlendirici kremler bile kaş makyajınızın rengini soldurabilir.Sebebi de şimdi ki nemlendiricilerin içerik bölümünde görebileceğiniz AHA denilen soyucu meyve asitleridir bunun sebebi.(alfa hidroksi asitleri).Bunun dışın da tabii ki bir de sizin hücre yenilenme hızınız da kalıcı makyajın kullanım süresi üzerinde etkilidir.Genellikle 30 yaşın üzerinde hücre yenilenmesi yavaşladığından cilt boyayı daha uzun süre de atacağı için yaptırdığınız makyajı da yirmili yaşlardaki birine oranla daha uzun kullanmanız mümkündür.Ama bu şöyle bir soruyla neredeyse aynı mantıktadır.Her sigara içen kanser olur mu hayır.Ama sigara kanser riskini arttırır mı,evet.Her 30 yaşın üzerindeki kişi makyajını 20 li yaşlardaki birinden daha uzun mu kullanır kesinlikle,hayır.Bu kesin bi kural değildir.Aslında genel olarak kalıcı makyaj da sizin cilt yapınız en büyük faktördür.Bu da kesinlikle kişiden kişiye tamamen değişen asla 2+2=4 gibi bir formülü olmayan bir durumdur ne yazık ki.

gayet güzel gözüküyorlar sitede fakat eyeliner ile ilgili yakın plan örnekler göremedim ben mi bulamadım yoksa..

benim sol kaşımın başında küçükken geçirdiğim bir kaza nedeniyle yara oldu ve yerine kaş çıkmıyor. haliyle bu durum sinirlerimi bozuyor ve kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum. Bu konuda beni bilgilendirir misiniz ? Makyaj olduğu belli oluyormu yoksa doğal mı gözüküyor?
ve ben sadece kaşımın kaş çıkmayan kısmına yaptırıcam o da kaşımın baş kısmı ve 1 cm kadar olsada kötü bir görüntü oluyor ve kahkülle gezmek zorunda kaldım hep. bu durum canımı sıkıyor. eğer sadece kaşımın o kısmına yaptırırsam doğallığı kaybolur mu? göze batar mı? bilgilendirirseniz çok sevinirim...
daylight sanırım aynı sorun sende de varmış. lütfen yardımcı olun. sırf bu konu için siteye üye oldum. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…