Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Merhaba arkadaslar,
Bende kas divmesi yaptiricam Uskudar'da Aynur Kipmen yaptiran varmi aranizda ?? Ne kadar sure kullanabiliyoruz soldugunda pembeye donmuyor degilmi? cok korkuyorum pembeye donucek igrenc gorunucek diye ne dersiniz??

Ben yaptirdim arkadaslar,Ufak bir aci oluyor ama dayanilmicak bir aci degil 1 hafta oncesinde estetik burun ameliyati gecirmeme ragmen zorlanmadim korkmayin..Sonuc su an oldukca guzel ins guzel olur ama benim ciddi bir sorunum var cok ama cok kasiniyor tirnaklairm uzun kasidim dayanamadim tum kabuklari klakti oysakin kadin sakin demisti ama cidden iyilesen yara kasintisi bile az bunun yaninda simdi ne olucak??? bu goruntude sorun yok ama tamamen iyilesince o bolgelerde yani kabugunu aldigim bolgelerde sorunmu cikicak? rotus yaptirmamda imkansiz yurtdisindayim ben ne yapicam??

benım cıldım alerjık bıraz, kaşıntı alerjı falan yapar dıye korkuyorum kalıcı makyaj, tüy ıcın lazer bıle kaşındırıyor beni gunlerce...

Merhaba arkadaslar,
Bende kas divmesi yaptiricam Uskudar'da Aynur Kipmen yaptiran varmi aranizda ?? Ne kadar sure kullanabiliyoruz soldugunda pembeye donmuyor degilmi? cok korkuyorum pembeye donucek igrenc gorunucek diye ne dersiniz??

kizlar, ben dudak, kiprik ve kaslarimi yaptirdim. dudak ve kiprik uyusturuldugu halde cok aciyor
dudak ve kiprikten memnunum ama kaslarimi yaptirdigima cok pismanim. yaptirali 4 yil oldu, benim kaslarda kizil kaldi.
ben almanyada yasiyorum. istanbulda "red stop" diye bir yöntem uygulayan bir bayan var, on gitmeyi düsünüyorum.

hepinize selamlar.

kızlar ben aranıza yenı katıldım henuz ama bu konuyu gorunce balıklama atladım asla yaptrmayın dıyorum tyek kelıme ıle ben kaslarıma yaptrmıstım ınanın butun guzellık yok olup gıdıyo sıldırmek ıcın canım cıktı lazerle 4 seans gıttım kalemle cızın kasınızı kactane tanıdgım dudadına yaptrdı ve yamuk agızla gezıyolar sımdıkı hele dudaktan sılmek cok cok zor bu surat sonucta ve kas sıze tum havanızı veren sey kesınlıkle yaptırmayın derım ben pısman oldum hemde cok allahıma sukurler olsun ız kalmadan cıktı ama tabı bıraz malıyetlı oldu

Ablam yapmisti kaslarina kalici doveme.. cok kotu olmustu,ayrica kalici olmuyor rengi soluyor. bir kac kere gidip renklendirmek gerekiyor ayrica rengi kizilimsi oluyor yani cok igrenc .. tabi belki yapan kisinin marifetinede bagli olabilir.

gecen gun kiz arkadasim istedigi icin dovmeciye gittik ,dudaginin bir tarafi digerinden kalin ama,kadin yapmak istemedi.silikonla veya dolgularla oraya sekil verilebilir dedi.. onerileri olan varmi?

kalıcı dovme kas yaparken goz cıkarmak demek bana kalırsa bıkere rengı kızıllasıcak bunu skaın unutmayın sılınmesı cok acı verıcı...

bnm bildiğim bi yer var kızlar 150 euro'ya yapıyor ama tanıdık olduğundan 300e yapabilir zaten çok fazla paragöz bi insanda değil ilgilenenler msj atarsa sorularını cvplayabilirim (ankara-bahçelievlerde)

Merhaba arkadaşlar bende çekmeköyde Wings güzellik merkezinde kaşlarıma ve dudaklarıma kalıcı makyaj yaptırdım çok güçlü uyuşturucular kullanıyorlar ve yapan kişi işinde çok usta çok memnun kaldım gören herkes nerede yaptırdığımı soruyor şiddetle tavsiye ediyorum çok kaliteli bir yer

xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese. Bugünkü aklım olsaydı kesinlikle kaşlarıma kalıca makyaj yaptırmazdım. 2 defa yaptırdım toplam 750 lira harcadım. Üstüne para biriktirir kaş ekimi yaptırırdım. İlk yaptırdığımda koyu renk oldu kaşlarım ve hiç doğal durmadı. Bir kaşım kısa ve daha kavisli yapıldı öteki ince uzun yapıldı. İkincisindede bir taraf uzun diğer taraf kısa oldu. Çevrem bile orantısızlığı fark etti ve 40 kere retuşa gittim. Ve rengi 1 sene içinde açıldı. Oluşan renk öyle kötü olduki resmen kiremit rengi ve o rengi kapatmak için kaş kalemlerine ve farlarına bir sürü para harcadım.Allahtan iki defasındada şişme, mikrop kapma felan olmadı. Tabi dövme işleminden önce kaşalrımı çizdim istediğim gibi. Ama işlem yapıldıktan sonra benim çizimimle alakası olayan kaşlar çıktı ortaya. Ben yaklaşık 20 yıldır kaşımı çiziyorum. İmkanım olsa dövme aletini alıp kendim yapıcaktım. O kadar hoşuma gitmedi yapılan kaşlar.Şimdi üzerinden 6 sene geçmesine rağmen bazı yerlerde boya hala duruyor zannedersem oralar derinin altına derin işlenmiş ve belkide hiç çıkmayacak Ayrıca dövme işlemi kaşalrı seyreltiyor döküyor yani. Ben kimseye tavsiye etmem en azından benim gibi çok seyrek kaşları olanlara tavsiye etmem. Çok belli oluyor. Kaşın rengiyle boyanın rengi tutmuyor. İmkanınız varsa ektirin derim.BB

kızlar bu çok günahmış.. ama ben çok istiyorum.. istememe rağmen cesaret edemiyorum ve kimseye güvenemiyorum. biri gerçekten bilgi verse çok güzel olur

aslında bende istiyorum bu makyajı.eyeliner ve dudak kontürü düşünüyorum kaşa ihtiyacım yok çok şükür.ama steril olmaması yada solup kötü bir renk alması veya da tamamen geçmeyip bazı yerlerde iz kalması gibi sonuçlarla karşılaşmaktan korkuyorum.diğer bir konuda gerçekten günah olduğunu düşünüyorum bende.düşünsenize Allah gecinden versin ölsek cenazemiz makyajlı olacak silemiyeceklerbence bu çok kötü bir durum olurdubirde bundan korkuyorum:18:

Selam ben günah olduğunu düşünmüyorum. Konu abdest ise tabi. Bu makyajda boya cildin altına zerk ediliyor. Cildin üstünde hiçbir şekilde boya kalmıyor. Dolayısıyla abdest alırken su cildine değer. Aynısı kalıcı dövme içinde geçerli. Bir gün Yaşar Nuri Hocaya sormuşlardı bir programda. O da aynı cevabı vermişti. Mantıklı düşünmek gerekir konu günah ve sevap olunca Allah bize düşünme gücü vermiş. İyi düşün yinede. Ben yaptırmıştım iki sefer ve hoşuma gitmemişti. bb
kızlar bu çok günahmış.. ama ben çok istiyorum.. istememe rağmen cesaret edemiyorum ve kimseye güvenemiyorum. biri gerçekten bilgi verse çok güzel olur

Merhaba resimdeki sen isen çok tatlıymışsın. Gelelim konuya. Güzell Allahım kullarını sever önemli olan ruhunun temiz gitmesi.

Son düzenleme:
Kızlar düzeltmek istedim yapamadım. Nuri Hoca bunu seneler evvel demişti tam açıklama yapmamıştı ama günah olmadığını söylemişti. Tabi herkesin kendi düşüncesi ayrı. Eğer günah olduğunu düşünüyorsan yaptırma ben sadece kendi fikrimi belirttim. Kolay gelsin.

Ben sırtıma dövme yaptırmadan önce diyanete mail atıp günah olup olmadığını sordum, cevap da geldi abdest açısından sakıncası olmadığını ama yapılırken acıdığı için ve kendi canımıza acı vermenin günah olduğu için yapılmaması gerektiğini yazmışlardı.

Merhaba resimdeki sen isen çok tatlıymışsın. Gelelim konuya. Güzell Allahım kullarını sever önemli olan ruhunun temiz gitmesi.

merhaba evet benim yani bu palyaço değil tabi eskisimutlaka kalp temizliği önemli Allah katında ama yine de herkesin bir çevresi var ve herşeyin bir usulü var her daim makyajlı ortamda bulanamayız diye düşünüyorum.ben sadece dudak şeklini veya rengini belirginleştirmeyi doğru buluyorum onun dışında makyaj yapmış gibi görünmek istemem düşünsenize cenazeye gidiyorsunuz yüzünüzde son stil makyaj var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…