bende yaptırmak istiyorum antalyanın neresindesiniz acaba adrs olarakkalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....
Merhaba arkadaslar,
Bende kas divmesi yaptiricam Uskudar'da Aynur Kipmen yaptiran varmi aranizda ?? Ne kadar sure kullanabiliyoruz soldugunda pembeye donmuyor degilmi? cok korkuyorum pembeye donucek igrenc gorunucek diye ne dersiniz??
bnm bildiğim bi yer var kızlar 150 euro'ya yapıyor ama tanıdık olduğundan 300e yapabilir zaten çok fazla paragöz bi insanda değil ilgilenenler msj atarsa sorularını cvplayabilirim (ankara-bahçelievlerde)
kızlar bu çok günahmış.. ama ben çok istiyorum.. istememe rağmen cesaret edemiyorum ve kimseye güvenemiyorum. biri gerçekten bilgi verse çok güzel olur
aslında bende istiyorum bu makyajı.eyeliner ve dudak kontürü düşünüyorum kaşa ihtiyacım yok çok şükür.ama steril olmaması yada solup kötü bir renk alması veya da tamamen geçmeyip bazı yerlerde iz kalması gibi sonuçlarla karşılaşmaktan korkuyorum.diğer bir konuda gerçekten günah olduğunu düşünüyorum bende.düşünsenize Allah gecinden versin ölsek cenazemiz makyajlı olacak silemiyeceklerbence bu çok kötü bir durum olurdu birde bundan korkuyorum:18:
Selam ben günah olduğunu düşünmüyorum. Konu abdest ise tabi. Bu makyajda boya cildin altına zerk ediliyor. Cildin üstünde hiçbir şekilde boya kalmıyor. Dolayısıyla abdest alırken su cildine değer. Aynısı kalıcı dövme içinde geçerli. Bir gün Yaşar Nuri Hocaya sormuşlardı bir programda. O da aynı cevabı vermişti. Mantıklı düşünmek gerekir konu günah ve sevap olunca Allah bize düşünme gücü vermiş. İyi düşün yinede. Ben yaptırmıştım iki sefer ve hoşuma gitmemişti. bb
Merhaba resimdeki sen isen çok tatlıymışsın. Gelelim konuya. Güzell Allahım kullarını sever önemli olan ruhunun temiz gitmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?