Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj
- Konu Sahibi yasemen26
- Başlangıç Tarihi
Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kalıcı makyaj yaptırmak ıstedıgınız bolgeye gore ve uygulanacak boya mıktarına baglı olarak fıyatlar degısmektedır.her seyden onemlısı bu ısı uzmanına yaptırmanız cok onemlıdır .bızım fıyatlarımız 200-400arası degısmektedır ..bu sadece bır ıslemın bedel fıyatıdır(2 kaş gibi)
yara ızı kapatma yada buna benzer bır yerı kapatmada bolgenın genıslıgıne gore fıyat degısmektedır.
yara ızı kapatma yada buna benzer bır yerı kapatmada bolgenın genıslıgıne gore fıyat degısmektedır.
yaklaşık 1 cm lik bir alt dudak çizgisi belirginleştirmek istesek ücret ne olur?
burada belırtmıs oldugunuz kısmı pek anlayamadım ..:)
acaba dedıgınız soylemıydı
''alt dudagım ınce bunu kalınlastırarak daha dolgun bır goruntuye sahıp olmak ıstıyorum.'' bunun ıcın bır fıyat verebılırmısınız ?
dersenız eger
bunun fıyatı 300 liradır
(profesyonel bır uygulama ıcın ıstenen en uygun ücret )
Bahsettiğiniz 1 cm lik çizgi dudağınızda zamanla ve değişik sebeplerle bozulan bir 1 cm lik kendi dudak çizginizse bunun için soruyorsanız sadece o alanı yani bozulan 1 cm lik alanı kapatmakla olmaz.Çünkü bütünlük arzetmez.O nedenle sadece bozuk olan o 1 cm için bile komple dudak konturu geçmek gerekir ki bu sizi daha çok tatmin eden ve doğal ,sorunsuz bir görüntüye kavuşturur.Aksi takdirde yama yapılmış izlenimi verir.Bu işlemin fiyatı da 300 TL dir.
çokmuş yaa
bu dediğiniz işlemde de dudağın sadece çevresi yapılıp içi mi boş bırakılıyor?
o da pek hoş görünmeyebilir ama
dudağın tamamı ne kadar peki?ve istediğimiz renge göre fiyat değişiyor mu?yani daha açık dudak rengine yakın bir renkle koyu bir renk arasında fiyat farkı var mı?
bir de çok mu acı veren bir işlemdir?
dudağın tamamı ne kadar peki?ve istediğimiz renge göre fiyat değişiyor mu?yani daha açık dudak rengine yakın bir renkle koyu bir renk arasında fiyat farkı var mı?
çokmuş yaa
Hayır.Dudağınıza toplam 300 TL ye gerekeni yapıyorum.Yani dudağın problemini gözümle görüp teşhis etmem gerek.Buradan bu şekilde olmaz.Dudak içi tam boyama işlemi de olursa 200 TL daha almam sözkonusu olur.Bu da toplam 500 TL ye malolur.Fakat benim önerim genelde hafif bir dudak konturu ile içe doğru yapılmış hafif gölgelerle dudağa daha iyi bir görünüm kazandırmak.Bunun da fiyatı 300 TL dir.Seçilen rengin fiyatla bir ilgisi yoktur.Acı veren bir işlem değildir.Çünkü çok iyi uyuşturucular kullanılır.Kaldı ki zaten acılı da bir işlem değil.Uyuşturucularla da tamamen acısız bir işlem haline getirilir.
elinizde resimler varmı acaba? kaş,dudak ve eye liner için.
evet var.(yanlız bu resimler şu anda kalıcı makyaj sitemizde mevcut) 200 örnek'ten yaklaşık 50 adet kadar olanı sitemizde mevcuttur(örnekler alıntı değildir.) fakat bunları burada sunmam pek hoş olmaz .ozel mesajdan bilgi alabilirsiniz.diğer tum konularda merak ettiklerinizi burada cevaplandıracağım.ilginize tşkler
Lazer sistemle sildirme yapabilirsiniz ancak varolan tüm kaşlarınızın yok olmasını da göze almanız gerek.Çünkü lazer aynı mikrodalga fırın gibi derinin en alt tabakalarına kadar ulaştığı için ve yakıcı,güçlü bir ışık olduğundan mevcut kıl köklerinizi de yakacaktır.Bu nedenle 2.ci bir alternatif olarak eğer kaşlarınızın renginden memnunsanız,sorun sadece şekil ise o zaman iyi bir kalıcı makyaj uzmanına kalıcı makyaj boyalarıyla sildirme işlemi yaptırıp ardından da yeniden kaş yaptırabilirsiniz.Yeniden yaptırabilirsiniz diyorum çünkü kalıcı makyaj boyalarıya tamamen silmek pek mümkün olmaz.Sadece varsa şekildeki bariz bozukluklar giderildikten sonra üzerinden yeni boyalarla sıfırdan bir kaş yapıldığı zaman daha iyi bir görüntüye kavuşmak mümkündür.Ben şahsen bu şekilde onlarca kaş düzelttim diyebilirim.Ve müşterilerim de oldukça memnun kaldılar.
yasemen 26 ben 1,5 sene önce ankarada yaptırdım çok çok memnunum ankara etlikte aşağı eğlence durağında mehtap güzellik salonunda şu an ben tekirdağdayım ama kaybolmaya başladığında yine kesinlikle ankaraya gidicem istersen sana önceki ve sonraki hallerini atabilirim mesajla eskişehir çok yakın nasılsa risk alma bence git derim adam gibi birine teslim et kendini
Tabii ki kalıcı makyaj yöntemiyle eyeliner öneririm.Hem göz kapakları üzerine hem gözaltına hatta isteğe göre göz içine bile uygulama yapmak mümkün.Böylece denize,havuza ya da duşa girdiğinizde akmaz.Her seferinde eyelinerimi eğri ya da doğru çizdim derdiniz olmaz.Sıcak havalarda akıp gözaltlarınızda mor bir görüntü oluşturmaz.Yatağa yorgana bulaşmaz,sabahları bile bakımlı uyanırsınız.Sıcak havalarda akmaz:))) Gördüğünüz gibi bir sürü avantajı var.En güzeli de kaş,göz ve dudak bölgesine yapılan uygulamalarda en uzun süreli kullanım da eyeliner uygulamasıdır.Yaklaşık 10 yıl ve üstü bir süre kullanabilirsiniz.Ancak kesinlikle konusunda uzman ve tecrübeli birine yaptırmanızı öneririm.Devrim Ünlü diye araştırma yaparsanız bana ulaşabilirsiniz.
Göz içine nasıl bir uygulama yapılıyor acaba zararlı değil mi ayrıca kullanılan boyaların vücuda bir zararı yada yan etkisi olabilir mi diye sormak istiyorum. Bir de bende bu uygulamayı yaptırmak istiyorum şu anda eskişehirde okuyorum ama antalyalıyım kalıcımakyaj nikinizle sizi araştırdım ve size ulaşmak istiyorum. Öyle çok abartılı bir şey istemiyorum sadece üst göz kapağımın tam kirpiklerinin olduğu yere çok iznce gözümü biraz daha vurgulamak için eyeliner uygulaması yaptırmam benim için yeterli olacak. Ama kesinlikle çok doğal benim için çok önemli işimle alakalı sebeplerden dolayı. Acaba böyle bir uygulama yapılabilir mi, çok acır mı ve ortalama maliyetleri hakkındada bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.......:) Biraz özel bir soru oldu kızlar ama kusura bakmayın şekerler........:)
Göz içine nasıl bir uygulama yapılıyor acaba zararlı değil mi ayrıca kullanılan boyaların vücuda bir zararı yada yan etkisi olabilir mi diye sormak istiyorum. Bir de bende bu uygulamayı yaptırmak istiyorum şu anda eskişehirde okuyorum ama antalyalıyım kalıcımakyaj nikinizle sizi araştırdım ve size ulaşmak istiyorum. Öyle çok abartılı bir şey istemiyorum sadece üst göz kapağımın tam kirpiklerinin olduğu yere çok iznce gözümü biraz daha vurgulamak için eyeliner uygulaması yaptırmam benim için yeterli olacak. Ama kesinlikle çok doğal benim için çok önemli işimle alakalı sebeplerden dolayı. Acaba böyle bir uygulama yapılabilir mi, çok acır mı ve ortalama maliyetleri hakkındada bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.......:) Biraz özel bir soru oldu kızlar ama kusura bakmayın şekerler........:)
Göz içine de dış kısmına olduğu gibi gayet rahatlıkla uygulama yapmak mümkün.Kullanılan boyalar tabii ki önemli.Su bazlı ve bitkisel olmasının dışında markası dfa önemli.Biotouch permanent pigments diye ararsanız boyalar hakkında bilginiz olur.Ben sadece bu markayla çalışıyorum.Dünyanın bir numara kalıcı makyaj pigemntleri yani boyalarıdır.Dolayısıyla herhangi bir zararı kesinlikle yok.Tamamen su bazlı,bitkisel ve abdest geçirir.Acıma konusuna gelince,uyuşturucuları var onlarla neredeyse acısız yapmak mümkün.Fiyatları ise gözünüzü görmem ve kullanılacak boya miktarına göre karar vermem gerekiyor.Fakat fikriniz olsun diye sadece üst gözkapakları toplam 150 ile 250 arası değişebiliyor diyebiliriz.Aynı fiyat alt göz kapakları için de geçerlidir.
Bana googledan Antalya Devrim Ünlü Kalıcı Makyaj yazarak ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: