Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı Makyaj
- Konu Sahibi yasemen26
- Başlangıç Tarihi
Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
Arkadaşlar 8 Mart güzellik salonunda Vildan hanım tarafından yapılan Kaş kontörü çok doğal ve hijyen bir şekilde titizlikle yapıldı.çok memnun kaldım.Ankara'da bu işlemi yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.
mrb,kaş konturu nasıl yapılıyor kaşlarınız tamamen alınıyormu kac sene gıdıyo,hıç bır bılgım yok bılgılendırısenız bıde fıyat yazarsanız sevınırım
kalıcı makyaj konusunda 5 senelik uzmanlıgım var .Bu konuda tüm bilmek istediklerinizi gerekırse burdan gerekırse ozel mesajla yanıtlayabilirim.Yaklasık olarak 200 kısıye uygulama yaptım.yerim antalya'da ....
Size ulaşmak istiyorum kalıcı kas ve aylaynır yaptırdım fakat 5 yıl olduğu için suan soldu tekrar yaptırmak istiyorum yardımcı olabilecek varsa memnun olurum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
S
sebahat3535
Ziyaretçi
Kalıcı kaş ve eye linear uygulaması yaptırdım ve çok memnunum izmirde ama türkiye nin heryerinden geliyorlar gözümle gördüm 4 gün önceden randevu kabul etmediler diye gitmeyecektim ama kuzenimin ısrarıyla bekledim aynı gün tırnak larımıda protez yaptırdım myclinica da çok memnunum herkse tavsiye ederim kalıcı makyaj özellikle çok önemli kaşlarımın resminide yolluyorum fikir olsun sizlere
- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 596
- 198
Kalıcı Makyaj Yaptıranlara Tavsiyeler
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...lici-makyaj-yaptiranlara-tavsiyele-75163.html
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...lici-makyaj-yaptiranlara-tavsiyele-75163.html
- 21 Aralık 2014
- 1
- 0
- 1
- 45
- 17 Ocak 2015
- 19
- 2
- 1
29.12.2014 tarihinde murat akyol güzellik merkezinde kaş konturu yaptırdım. Açık, ince ve geçici olmasını bizzat istememe rağmen bana kalıcı dövme boyası ile koyu kahve kalın kaş yaptı. 10 gün içince renginin açılacağını ve kaşın inceleceğini söyledi ama rengi ne açıldı ne de kaş inceldi instagram hesabında paylaştığı kaş fotoğrafımın altına başka bir müşterisine bu kaş da kalıcı dövme boyası kullanıldı diye yazdığı yorumu görünce Şok oldum. Kaşımı sildirmek için para iadesi talep ettim ya da kendisinin bir şekilde silmesini istedim. Ne sildi ne paramı iade etti. Kendisi de ayrıca faturasız işlem yapmak da. Yaptığı hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım. Eleştiri kabul etmeyen bir kurum.kesinlikle tavsiye etmiyorum.beni çok fazla mağdur ettiler
- 17 Ocak 2015
- 19
- 2
- 1
3 hafta önce MURAT AKYOL güzellik merkezinde kaş konturu yaptırdım. Açık, ince ve geçici olmasını bizzat istememe rağmen bana kalıcı dövme boyası ile koyu kahve kalın kaş yaptı. 10 gün içince renginin açılacağını ve kaşın inceleceğini söyledi ama rengi ne açıldı ne de kaş inceldi instagram hesabında paylaştığı kaş fotoğrafımın altına başka bir müşterisine bu kaş da kalıcı dövme boyası kullanıldı diye yazdığı yorumu görünce Şok oldum. Kaşımı sildirmek için para iadesi talep ettim ya da kendisinin bir şekilde silmesini istedim. Ne sildi ne paramı iade etti. Kendisi de ayrıca faturasız işlem yapmak da. Yaptığı hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım. Eleştiri kabul etmeyen bir kurum.kesinlikle tavsiye etmiyorum beni çok mağdur ettiler
- 17 Ocak 2015
- 19
- 2
- 1
3 hafta önce MURAT AKYOL güzellik merkezinde kaş konturu yaptırdım. Açık, ince ve geçici olmasını bizzat istememe rağmen bana kalıcı dövme boyası ile koyu kahve kalın kaş yaptı. 10 gün içince renginin açılacağını ve kaşın inceleceğini söyledi ama rengi ne açıldı ne de kaş inceldi instagram hesabında paylaştığı kaş fotoğrafımın altına başka bir müşterisine bu kaş da kalıcı dövme boyası kullanıldı diye yazdığı yorumu görünce Şok oldum. Kaşımı sildirmek için para iadesi talep ettim ya da kendisinin bir şekilde silmesini istedim. Ne sildi ne paramı iade etti. Kendisi de ayrıca faturasız işlem yapmak da. Yaptığı hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım. Eleştiri kabul etmeyen bir kurum.kesinlikle tavsiye etmiyorum beni çok mağdur ettiler
- 24 Ocak 2015
- 2
- 0
- 1
- 45
Merhabalar,
Kalıcı eyeliner inanılmaz acıtan ve zor uygulanan bir işlem. Yaptırdığınız gün göz çevresi şişiyor ve kızarıyor. Çok can yakıcı olduğu için çok düzgün bir uygulama da olmuyor hemen incecik bir hat çekip bırakıyorlar. Zaten uyuşturmak için önden sürülen ilaç da çok fazla göz yakıcı. Böyle olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım Bir de kuyruklu yaptırmak isterseniz rahat uygulanamadığı için eşit olmayabiliyor. Bu tarz kalıcı makyaj uygulamaları tek seans olmuyor mutlaka sabitleme ya da düzeltme yaptırmanız gerekiyor bunu da unutmayın derim. Şimdiye kadar kalıcı makyaj olarak tek memnun kaldığım kaş uygulaması oldu o da nispeten... Kaşlarınız var ama seyrek ise güzel duruyor. Ama simetrisi iyi ayarlanmalı bir de ilk yapıldığı gün çok kötü duruyor, sonradan renk attıkça doğalaşıyor.
Kalıcı eyeliner inanılmaz acıtan ve zor uygulanan bir işlem. Yaptırdığınız gün göz çevresi şişiyor ve kızarıyor. Çok can yakıcı olduğu için çok düzgün bir uygulama da olmuyor hemen incecik bir hat çekip bırakıyorlar. Zaten uyuşturmak için önden sürülen ilaç da çok fazla göz yakıcı. Böyle olduğunu bilseydim kesinlikle yaptırmazdım Bir de kuyruklu yaptırmak isterseniz rahat uygulanamadığı için eşit olmayabiliyor. Bu tarz kalıcı makyaj uygulamaları tek seans olmuyor mutlaka sabitleme ya da düzeltme yaptırmanız gerekiyor bunu da unutmayın derim. Şimdiye kadar kalıcı makyaj olarak tek memnun kaldığım kaş uygulaması oldu o da nispeten... Kaşlarınız var ama seyrek ise güzel duruyor. Ama simetrisi iyi ayarlanmalı bir de ilk yapıldığı gün çok kötü duruyor, sonradan renk attıkça doğalaşıyor.
- 24 Ocak 2015
- 2
- 0
- 1
- 45
bende 2 ay kadar önce yaptırdım özellikle eye liner ı her sabah sürme çilesinden kurtuldum çok rahat kesınlıkle tavsiye edıyorum
Merhaba,
Yaptırırken acı, şişme oldu mu?
Delirmek üzereyim 2 gündür. Ben de İzmir'de kalıcı eyeliner yaptırdım. Yaparken çok zorlandılar, çok acıttı. Göz çevrem morardı ve şişti. Görenler noldu sana böyle diyor kapatıcılarla gizlemeye çalışıyorum Zaten çizimi de beğenmedim aşırı ince ve orantısız oldu Yüzüm düzelmezse rapor alıp Güzellik salonunu şikayet edeceğim
bende 8 sene önce kaşıma kalıcı makyaj yaptırmıştım, rengi ve şekli çok kötü. geçen gün öğrendiğime göre bu kadar zamandır çıkmıyorsa normal dövmeymiş. cumartesi caddede ayten hanıma gittim, özel bir yöntemle önce silme işlemi başladı,bir iki ay sürecek sanırım, sonrada yeni kaş olacak. şuanda gözlerim inanılmaz şişti,zaten ayten hanım şişeceğini söylediydi. gerçi gözaltlarımın şişmesi hoşuma gitti , morluklar yokoldu dolgu yaptırmış gibi :) alttaki şişler inmese süper olur
ben caddede tanit güzellik salonuna gidiyorum,önce siliniyor, daha sonra yeni kaş yapılacak. yaptığı örnekleri beğendim. ama paraya kıyarım iyicene diyorsanız burçin göksu var bide,gerçi ayten hanımın yaptıklarından çokda iyi değil farkı. benim bildiğim bunlar :)Hanımlar;
Kaş kontürü istiyorum bana güvenilir ve uygun bir yer sunar mısınız ?
Tşk :)
- 17 Ocak 2015
- 19
- 2
- 1
- 26 Ocak 2015
- 91
- 39
- 48