Yaptırayım yaptırmayım, günahmı değilmi, sıkılırmıyım sıkılmazmıyım nasıl durur zararlı mı değilmi ya gözüme bişey olursa diye bi türlü karar veremezken gittim yaptırdım, deli cesaretiymiş aslında :) Artık benimde gözlerim kalıcı makyajlı, 15 gün sonra tekrar üzerinden geçilecek ama şunu söylemeliyim hafif ağlamış gşbş olucak diye biliyodum ben, benimkisi hafif şişmedi, resmen davul oldu :S doktora gidip görünsemmi diye düşündüm ve uygulamayı yapan bayanı aradım, normal olduğunu söyledi ama asıl tuhaf olan, verdiği kremin üzerinde katman şeklinde kuruması ve azıması ve su değdiremememden dolayı temizleyemememdi, onuda badem sütü ile hallettim. Acısı 3 günde bitiyor kesinlikle yaparken acımıyor hafif bi yanma hissi. Benim sol gözüm sağa göre daha hassa çıktı yapım aşamsında kabul etmedi boyayı bazı noktalar ve hemen şişti. kişiye göre değişim gösteriyor sanırım. Yaptıracak arkadaşların bilgisine, çevremde yaptıran hiç yoktu, benden netten araştırmıştım umarım işinize yarar, bu arada ben kremi çok fazla sürmüşüm sizde aynı hatayı yapıp kremin üzerinde kurumasına neden olmayın sonra canınız daha çok yanıyor.