Kalıcı makyaj yaptıranlar

merhabalar
istanbul da kalıcı makyaj uzmanıyım.
bu konudaki tüm sorularınızı cevaplamaya hazırım.
tuğba hn merhabalar:) sorunuzu cvplamak isterim ..arkadaşınız yaptırmış 5 yıl kullanıyor ..evet bu gibi durumlar çok olasıdır.kişiden kişiye kalıcı makyajın ömrü değişmektedir.bunun nedeni de kişinin cilt yapısı ve kullanılan renk tonudur.ve tabi uygulama şiddeti de buna etkendir.yani özetlersek..koyu renk ve derin çalışılmışsa ve kişinin cildi hassas değilse ve boyayı iyi tolore ediyor ve çabuk atmıyorsa,kalıcı makyaj,evet 5 yıl bile kullanılabilir.tabi süreç içinde renk açıla açıla devam eder..
ama eğer siz derseniz ki ben uzun yıllar kullanmak istemem,çabuk çıksın..bu,kaş kontüründe olabilir en sağlıklı.açık tonlar çalışılır ve kalın bir hat yapılmaz ve kaş yapınızın dışına çok çıkılmaz ki,silinirken kötü bir görüntü olmasın diye.bu şartlarda bir çalışma yapılırsa kısa süre kullanırsınız.
umarım sizi biraz aydınlatabilmişimdir.
Sevgiler.

merhabalar..
istanbuldayım ve anlaşmalı birkaç merkezle,tanınmış,değerli doktorlarla çalışıyorum.5 yıllık kalıcı makyaj tecrübem ve yurtiçi yurtdışı ul.ar.geçerli sertifikalarım ve boya raporlarım mevcut.ve en son teknoloji olan ve çok nadir kullanılan lazerli kalıcı makyaj yapıyorum.bu sistemi çok fazla uygulayan henüz yok Türkiye'de.
işlem yapılan bölgeye ,kontür yapıldıktan hemen sonra birkaç dakika kırmızı ışıklı lazer uygulamasıyla,boyanın kalıcılığı artıyor ve iyileşme süreci hızlanıyor.

canim bende 2 sene önce kaslarima yaptirdim albume de bakabilirsin son resimde cok belirgin ama ben su degmiceni bilmiyordum yani bisey demedi almanyada yaptirdim..sadece yaptiktan sonra bi tabakaolustu ve o tabaka yi yirtmicam dedi yani su degebilir ama havluyla korulama sadece hafif roll kagidi la sil hafif hafif..bide bepanthen plus sürdümben hep iyilesene kadar..yani burda bepanthene plus almanyada ismi amatr de var biliyorum..bide en önemlisi solarium ve sauna yasak 4 hafta kadar..güle güle kullan canim

@hulyabraun
selamhulya bende almanyadanim sen PMU yapiyormussun? Ben de 2 sene önce yaptirdim (albumde son resimde belli kaslar), ve bu sonbahara dogru nachstechen olmasi gerekiyor fakat yapankadini bulamiyorum, sen nerdensin acaba? ben rhein-neckar kreis denim dedigim gibi bitek kaslarinüstünden gecilecek rengisolmasin diye insallah yakinsindir bana

kızlar bende kalıcı dudak makyajı yaptırdım acıo ama görüntüye değer ip gibi dudaklarım dolgun görünüm aldı memnun kaldım ...

Ben bu konuda sana katılmıyorum.Bu oje gibi cila değilki iletkenlik sağloyor yani verilen boyalar kremi çekiyorsa suyuda çekecek bu vesileylede abdest kabul olmuyor gibi söylentiler çürüyecek ki bunlar organik boyalar tabi yaptıracağınız yer önemli

merhaba dün yaptırayım derken neler geldı basına dunden berıaglamaktan gozlerım sıstı dudagımın yarım santım ustunu cızdı kadın derhal bıraktırdım gecırmek ıcın bılenler lutfen yardımcı olsun

Eklentiler

• $IMG0082A.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 194
kimse sakın bodrumda mehtap denen kadına kalıcı makyaj yaptırmasın

Yaptırayım yaptırmayım, günahmı değilmi, sıkılırmıyım sıkılmazmıyım nasıl durur zararlı mı değilmi ya gözüme bişey olursa diye bi türlü karar veremezken gittim yaptırdım, deli cesaretiymiş aslında :) Artık benimde gözlerim kalıcı makyajlı, 15 gün sonra tekrar üzerinden geçilecek ama şunu söylemeliyim hafif ağlamış gşbş olucak diye biliyodum ben, benimkisi hafif şişmedi, resmen davul oldu :S doktora gidip görünsemmi diye düşündüm ve uygulamayı yapan bayanı aradım, normal olduğunu söyledi ama asıl tuhaf olan, verdiği kremin üzerinde katman şeklinde kuruması ve azıması ve su değdiremememden dolayı temizleyemememdi, onuda badem sütü ile hallettim. Acısı 3 günde bitiyor kesinlikle yaparken acımıyor hafif bi yanma hissi. Benim sol gözüm sağa göre daha hassa çıktı yapım aşamsında kabul etmedi boyayı bazı noktalar ve hemen şişti. kişiye göre değişim gösteriyor sanırım. Yaptıracak arkadaşların bilgisine, çevremde yaptıran hiç yoktu, benden netten araştırmıştım umarım işinize yarar, bu arada ben kremi çok fazla sürmüşüm sizde aynı hatayı yapıp kremin üzerinde kurumasına neden olmayın sonra canınız daha çok yanıyor.

Profesyonel ellerde yaptırılırsa çokta güzel oluyor ben çok memnun kaldım.Ailem bu konuda endişeliydi ama sonucu görünce hepsi çok beğendi.Kaş kalemi kaşlarımın dökülmesine ve kelleşmesine bir numaralı sebep oldu.Hergün uğraş çiz artı dışarıda silinecek korkusuyla gez çok bunaltıcıydı.Ohhh be dünya varmış diyorum.bahsetmesem anlaşılmıyor bile önceki halimi bilenlerde ne kadar doğal olduğundan bahsedip adres istiyor hemenKorkmayın yaptırın derim.Ama işin erbabını bulun.İlk günler kabuk bağladığı için çok koyu görünüyor azıcık kezban gibi ilk hafta kabuklar geçince natural görüntü ve renk çıkıyor ortaya kabuk dediysemde korkmayın minicik plastik gibi bişey oluyor bildiğiniz kermeyle alakası yokk:90:

1 sene önce yaptırdım.dövme yapmış.Yapan kadın rengi şimdikten yeşille gri arası sildirmek istiyorum.Ayen kömürcü diye bir bayanı tavsiye ediyorlar yaptıranınız varmı yazarsanız sevinirim.

Ben tam 13 yıl önce kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırdım. Benim tenim ve kaş rengim çok açık olduğu için kahverengi yapmışlardı. İyi ki de öyle olmuş. Çünkü, Bu forumlarda da belirtildiği gibi zamanla rengi atabiliyor. Siyah yaptıranların rengi zamanla mavi-mor bir hal alıyor. Tavsiyem kahve tonlarında gitmeniz. Aradan bunca yıl geçmesine rağmen kaşlarımın arasında hala -açık kahveye dönmüş olsa da- dolu bir görünüm veriyor. Kalem kullanmak zorunda kalmıyorum. Zaten ben de şekil değiştirmek için değil seyrek ve açık renk olduğundan aralarını doldurmak için yaptırmıştım. Amacına hizmet etti ve ediyor vesselam...

arkadaşlar

ben kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum.istanbulda güvenilir, işinin ehli kim var acaba?yaptıran arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

ben yaptirdim genel gorunusten memmunum,cok acimadi birde burun estetik ameliyati oldum 1 hafta oncesinde dusunun yinede yaptirdim sorun cok kasiniyor 5 gun oldu dayanamiyorum kasiyorum kabuklar cikiyor kaidn asla kabuklara dokunma demisti ama kasinmasina deli oluyorum resmen kuduroyrum kasidim tirnaklairmda uzun hepsi cikti kabuklarin gorunuste sorun yok ama ne olucak simdi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…