Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım herkesin kendi görüşürüdür.Ama bence vücuda yapılan resim yada benzeri şeyler haramdır diye düşünüyorum.Yani oda eski insanların taptığı şeyler yüzünden.Ama göze yada dudağa çekilen bir çizginin nesi haram olabilir diye düşünüyorum ve ben haram olmadığını düşünüyorum.Bazi arkadaslar demis deri altina yapilan dovme abdeste mani filan hayir abdeste mani digil fakat dinimizde dövme yaptiran kisi lanetlenmistir, ama abdest sayiliyor, yani abdestle ilgisi yok arkadaslar sadece belirtmek istedim sevgiler....
Canım herkesin kendi görüşürüdür.Ama bence vücuda yapılan resim yada benzeri şeyler haramdır diye düşünüyorum.Yani oda eski insanların taptığı şeyler yüzünden.Ama göze yada dudağa çekilen bir çizginin nesi haram olabilir diye düşünüyorum ve ben haram olmadığını düşünüyorum.
(bu benim görüşürüm)
3-5 yıl arası.iyi bir yerde yaptır iyice bir araştır.bende kaşlarımı boyatmak istiyorum ama ne kadar kalıyo acaba bilgisi olan varmı