Kaşıma ve gözüme yaptırdım. Mükemmel oldu diyebilirim. Kaşlarım kalktı, hiç kaş olmayan yerlerde şimdi kalıcı makyaj var ve kimse fark etmiyor bile. İfaden değişti sanki, sende bir haller var botoks mu yaptırdı falan diyorlar. Göze gelince, uyuşturulmadan yaptırılamayacak bir iş. Benim gittiğim yerde üst göz kapağı iğne ile uyuşturuluyor ve hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Alt göz kapağında emla yeterli oluyor. Hayatımda yaptığım daha akıllıca birşey yoktur herhalde. Çok memnunum. Bir de bu renk açılma konusu tamamen boyaya bağlı. Boyaya derken mesela birkaç renk karıştırılıp uygun ton elde edildiğinde zaman içinde rengin değişmesi söz konusu olmuyor, ancak siyah boya doğrudan kaşa sürülünce 3-5 ay sonra lacivert, kahverengi boya ise kızıla dönüyor. Benim kaşıma 8 renk karıştırıldı mesela, gördüm. Gözümde ise 2 renk karışımı var. Bir de uzmana çok çok dikkat etmek lazım yaptırmadan önce. Sonuç güzel olursa süper bişey. Her sabah en az yarım saat makyaja harcayan ben şimdi nemlendiricimi ve rujumu sürüp çıkıyorum.
geçen ay gözüme yaptırdım
muhteşem oldu
çok da doğal duruyor
dişhekimiyim hergün makyaj yapmaktan usanmıştım. kalktım marmaristen istanbula geldim sırf ona yaptırmak için. gören bi kaç akrabam daha yaptırmak için randevu aldı. çok az bir acı duyuluyor sonrasında bir kaç rötuş gerekebileceğini söyledi yapan bayan ama benimkinin ne rengi attı ne de döküldü. tek kelimeyle çoooooooook mutluyum :)
yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim : ok meydanı devlet hastanesi karşısında DODO kuaför Nevin hnm.. çok da şeker bir bayan.
sevgilerimle :)
kızlar iki yıl önce kaşıma (doldurma yöntemiyle) birkaç ay öncede hem iç dudak hem çerçeve yaptırdım; ikiside gerçekten çok güzel oldu. kaşı rahatlıkla kullanıyorum ve rengi uçup gittiğinde tekrarlatmayı düşünüyorum fakat dudak ne kadar güzel olursa olsun bir süre sonra çok sıkmaya başlıyor. sabah kalktığımda doğal halimi özlediğim çok oluyor. bir de giydiğiniz kıyafet ne olursa olsun renk sabit olduğundan şikayet ettiği o makyajı bile yapmayı özlüyor insan
yani dudak gibi belirgin bi bölgeyi yaptırmadan önce gerçekten iyi düşünün bence. ne kadar güzel olursa olsun sıkılıyor insan :44:
merhaba öncelikle arkadaşım. bende yapırmayı düşünüyorum ama biraz korkuyorum. derinin altınamı yapılıyor yoksa boyama ile mi oluyor. ayrıca istanbuldamı yaptırdığın hastane ne kadara yaptırdın.Selam kızlar,
kaşlarıma yaptırdım,10 gün önce. ben hastanenın ıcınde cıldıye bolumunde yaptırdım. Merak ettıgınız bırsey varsa cevaplayabılırım.. Cunku ınsan karar vermeden once cok tereddüt edıyor ve araştırıyor .
Benım kaslarım cok seyrek ve kısaydı ,acık kahve tonlarında. Beyaz tenlıyım. sonunda karar verıp yaptırdım.Şimdi şeklı cok güzel oldu bıraz kalkık duruyor.işlem 1 saatten fazla surdu. Ama şunu belırteyım Emla krem surulmesıne ve benım agrı esıgım yüksek olmasına rağmen cok cok cok fazla acı hıssettım.Acıyı tarıf etmek gerekırse aynı anda 20 tane arının kaşınızı sokması gıbı.. Bır kere başladık dıye dayandım . Bıttıkten sonra oldukça koyu gorundu fakat kabuklar kalktıktan sonra cok doğal gorundu. 1 ay sonra tekrar yapılacak .. Ben cok memnun kaldım.
Sorunuz olursa cevaplamaya calısırım
canım selam ben dudagıma yaptırmak istiyorum ama makyaj gibi dursun istemem tabi yani dogal kendi pembeliğiymiş gibi dursun istiyorum sence bu mümkünmü yani bidaha yaptırmak istemedigine göre mümkün degil gibi :S
Selam kızlar,
kaşlarıma yaptırdım,10 gün önce. ben hastanenın ıcınde cıldıye bolumunde yaptırdım. Merak ettıgınız bırsey varsa cevaplayabılırım.. Cunku ınsan karar vermeden once cok tereddüt edıyor ve araştırıyor .
Benım kaslarım cok seyrek ve kısaydı ,acık kahve tonlarında. Beyaz tenlıyım. sonunda karar verıp yaptırdım.Şimdi şeklı cok güzel oldu bıraz kalkık duruyor.işlem 1 saatten fazla surdu. Ama şunu belırteyım Emla krem surulmesıne ve benım agrı esıgım yüksek olmasına rağmen cok cok cok fazla acı hıssettım.Acıyı tarıf etmek gerekırse aynı anda 20 tane arının kaşınızı sokması gıbı.. Bır kere başladık dıye dayandım . Bıttıkten sonra oldukça koyu gorundu fakat kabuklar kalktıktan sonra cok doğal gorundu. 1 ay sonra tekrar yapılacak .. Ben cok memnun kaldım.
Sorunuz olursa cevaplamaya calısırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?