Merhaba arkadaşlar Ankara Yenimahallede mass güzellik salonunda yaptırdım.Çok memnunum yaptıralı 3 ay oldu sanırım renginde kırmızılaşma yada maviye dönme yok kaşlarımla aynı renkte.Tavsiye olunur.
Cesaret edebilirsem kaş tasarımı düşünüyorum. Bakalım.
arkadaşlar ben ayten kömürcüden randevu aldım yarın gidiyorum kaş ve eyeliner yaptıracağım. fiyat olarak nakit 1100 tl kredi kartı daha 1200 tl. biraz pahalı geldi ama sonuçta basite alınmaması gereken işlemler yapılıyo. 1 hafta sonra nasıl göründüğünü tekrar yazarım.
Kızlar, kızmayın ama abdeste engel teşkil ediyor, bitkisel formül bile olsa içine kalıcılığı sağlayan kimyasal maddeler karışıyor ve bunun da su geçirgeiği şüphelidir. Aynı vücut dövmeleri gibidir. Cünüp gezersiniz mazallah... hatırlatam dedim.
esmerlerde gerçekten çok güzel görünüyor kalıcı kaş. Ama sarışınlarda ya çok koyu yaptıklarından ya da uygun tonu tutturamadıklarından yapay görünüyor.
Pardonda lazer epilasyonun abdestle alakasını ilk defa duydum güzellik için degil ya mecburiyetten yüzdeki tüyleri aldırıyorsak erkek gibi gezicek halimiz yokya ordan oraya saptırmayın konuyu Allah aşkına dövmeye abdest geçer lazer epilasyona geçmez ne günlere kaldık Yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?