• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı makyaj yaptıranlar

canım geçmiş olsun, o kadar mı kaşınıyor?

nereye yaptırdın canım, ist de misin?

inanilmaz kaisndi benimki yani yara iyilesirya o bile az bir kasinti kaldi bende,yagli kocaman kabuklar tuttu kasirken hepsi kalkti kaidn uyarmisti skain ama ne mumkun cidden cok zor :):)
su anki goruntu iyilesti sukur hic bir sorun yok ins bir iki sene kullanir yeniden yaptiririm akslarim seyrekti ,yanlis alindigi icin bosluklar vardi kaslairm hala duruyor oyle cizgi oldugu hic belli degil
yani kaslarimi kazitip yaptirmaidm dogal ve hos duruyor tavsiye ederim :) Ben firsat sitelerinden almistim Aynur kipmen guzellik salonu adina Uskudarda ufak bir yer ( ben biraz sasirmistim) ama sonuc gayet basarili ve cok guzel su an icin cok ama cok memmunum ben kas alma ozurluyum cidden bu gun altini ustunu temizledim fistik gibi kaslairm var tavsiye ederim :):)

Güzellik için dahi olsa ben kendime kıyamam, canım pek bir tatlıdır. :)
Kalıcı makyajı çok yapmacık buluyorum.. Doğallıktan yana olmamdan olsa gerek sanırım.. Herşey yerinde güzel.. An gelir, agır makyak gerektirir bulunduğunuz ortam fakat an gelir, hafif ve daha masum görünmeniz gerekir.
Bu ortayı kalıcı makyaj ile yakalayamazsınız..
Herşey yerinde ve zamanında güzel :)

Ankara da bu uygulamada çok iddialı olan kalıcı makyaj stüdyosuna kaş için gittim. Uygulama esnasında canım çok yanmadı. Neyse uygulama bitti, iyileşme sürecini de sorunsuz atlattım. Kabuklar döküldü falan derken bir baktım kabuklu iken düzgün görünen kaşlarım eğri büğrü olmuş. Rötuş için gittim ekstra para istediler. Tamam onuda verdim düzeltti kaşlarımı. Yine kabuklar dökülünce aynı sorun bu sefer eskisinden daha berbat olmuş. Bu sefer yine %100 memnuniyet garantisi veren meşhur bir dermatoloğa gittim. Oyuncak görünümlü bir aletle kaşımı resmen kazıdı. Uygulamadan sonra çok kalın bir kabuk tabakası oluştu. Ve bir süre sonra derim bütün boyayı kaşlarımla birlikte kustu. Hem kaşsız kaldım hemde isli yanık görünümlü bir boya tabakası kaldı derimde. Ve artık son çare dövmeciye gittim izleri kapatsın diye. Kalıcı makyaj boyasıyla yaptığını söyledi incecik ip gibi bir çizgi çekti kaşıma. Zamanla boya lacivert oldu nokta nokta pigmentlere ayrıldı tuhaf bir görünüme büründü kısacası. Meğersem dövme boyasıyla yapmış makyajı. Kalıcı kaş makyajı yaptırmak isteyenlere tek önerim kimsenin sözüne ününe güvenip girmeyin bu belaya. Eğer çok seyrek kaşlarınız varsa kaş ektirme yöntemiyle düzeltebilirsiniz. Kalıcı makyaj hem para tuzağı hemde o seyrekliğinden şikayet ettiğiniz kaşlarınızı da kaybetmeniz üstüne cabası.

arkadaslar bende ıkı gun once kaslarima kalici makyaj yaptirdim, benimki tek seansti belkide firsat sitesinden aldigim icin bana surekli vazelin sur dediler ama baska sitelerde bepanthene tavsiye ediyorlarmis,size makyaj sonrasi ne tavsiye ettiler,resmimide eklemeye calisicam $316295_10150360539636505_210052516504_7899145_1488340900_n.jpg

arkadaslar bende ıkı gun once kaslarima kalici makyaj yaptirdim, benimki tek seansti belkide firsat sitesinden aldigim icin bana surekli vazelin sur dediler ama baska sitelerde bepanthene tavsiye ediyorlarmis,size makyaj sonrasi ne tavsiye ettiler,resmimide eklemeye calisicamEki Görüntüle 272589

bepanthene kremi dövme tahribatı için tavsiye etmiyorlar, dövmeyi solduruyormuş. şahsen ben bepanthene i kaşımdaki dövmeyi soldurmak için kullandım ve etkisinide gördüm gerçekten soluklaştı kaşlarım. vazelin kullanmanı tavsiye ederim. derinin kabuk bağlayarak boyayı atmasını engelliyor vazelin.

bende kaşıma kalıcı makyaj yaptırmıştım.kabuk attı sürekli vazelin sürdüm 2-3 ay geçti rengi attı böyle kırmızı mı desem bordo mu desem ne iğrenç bir görünüm kazandı. sonra dudağımı çerçevelettim.ama üst dudağımın 2.rotusundan sonra ne iz kaldı ne bisey. cıldırmak uzereyim..dudagına yaptıranlar yorum yazabilirmi 3.rotustan sonra ne oluyor

kızlar bende ankarada bahçelievlerde bi yere yaptırdım çok güzel oldu bayanda çok ilgili beğenmediğiniz yer olursa gelin istediğiniz gibi yaparım dedi kabuklarım gittikten sonra allı pullu gibi geldi gittim tekrar hiç bi ücret talep etmedi çok da güzel olduu isteyen olursa özelden adresi veririm güzel kaşlı günlere...:)

Son düzenleme:
kızlar bende ankarada bahçelievlerde bi yere yaptırdım çok güzel oldu bayanda çok ilgili beğenmediğiniz yer olursa gelin istediğiniz gibi yaparım dedi kabuklarım gittikten sonra allı pullu gibi geldi gittim tekrar hiç bi ücret talep etmedi çok da güzel olduu isteyen olursa özelden adresi veririm güzel kaşlı günlere...:)

Benda bir hafta önce gözlerime(aylaynıt sürme) ve dudaklarıma yaptırdım.Ben memnunum özelliklede dudaklarıma bayıldım.Gözlerde ise biraz daha belirgin istiyordum.Yapan kız ikinci kontürde daha belirginleştirecem dedi.Zaten alt ve üst makyajın çizgisini birleştirecem ben öyle kullanıyorum.Kaşlarım aslında güzel ama şekil olarak daha kalkık ve güzel naturel bir şekil vermeyi düşünüyorum.Kız baktım güzel yapıyor.Kaşıda düşündüm.Son rötüşlarlardan sonra resim eklerim.Ama Allah var kız güzel yapıyor

arkadslar bende kalıcı makyaj yaptırdım ama bileğime pati şelinde yaptırdım. yakalşık 4 sene felen olucakk banakalıcılıgı zamanla gidicek dediler dıye yaaptırdım ve dıger dövmelerın abdest gecırıp gecırmedıgınden suphe ettğim için bunu yaptırmaya karar verdım bu kalıcı makyaj gunes ısıklarıyla zamanla rengi acalarak kayboluyor dedıler sızce dogrumu ve abdest geceırıyormu kı bıtkısel demşlerdii:((

arkadaslar bende ıkı gun once kaslarima kalici makyaj yaptirdim, benimki tek seansti belkide firsat sitesinden aldigim icin bana surekli vazelin sur dediler ama baska sitelerde bepanthene tavsiye ediyorlarmis,size makyaj sonrasi ne tavsiye ettiler,resmimide eklemeye calisicamEki Görüntüle 272589

ardaslar ilk bastaki yogunlugu gitti tekrar rötüş içinde gimediğimden dolayı azıcık boşluk ve renk solması oldu birkaç aysonra yeniden yaptırıcam.ama genel anlamıyla memnunum,yaptırdıgım yeride tavsiye ederim.

doğal durmuyor ve kaşın çok ilerisinden boyuyorlar...Ünlülerin ki hoş ama kimbilir hangi uzmanlara yaptırıyorlar..Önemli olan kaşın çok kalın olmaması ama seninki gerçekten iyi görünüyor seyrekliği gitmiş böylece...Yakın plan sırf kaş resimlerini koyarsan daha iyi anlarız?:34::26:

kızlar iki yıl önce kaşıma (doldurma yöntemiyle) birkaç ay öncede hem iç dudak hem çerçeve yaptırdım; ikiside gerçekten çok güzel oldu. kaşı rahatlıkla kullanıyorum ve rengi uçup gittiğinde tekrarlatmayı düşünüyorum fakat dudak ne kadar güzel olursa olsun bir süre sonra çok sıkmaya başlıyor. sabah kalktığımda doğal halimi özlediğim çok oluyor. bir de giydiğiniz kıyafet ne olursa olsun renk sabit olduğundan şikayet ettiği o makyajı bile yapmayı özlüyor insan :25:

yani dudak gibi belirgin bi bölgeyi yaptırmadan önce gerçekten iyi düşünün bence. ne kadar güzel olursa olsun sıkılıyor insan :44:

Merhaba,
Ben eyeliner yaptırmak için gitmiştim. Yüzüme bir kaş çizildi çok beğendim.
İkisinide yaptırdım bir canlılık geldi, ifadem değişti. Daha önce neden akıl
etmedim bu rahatlığı diye kendime kızıyorum.

benimkinin o ilk baştaki güzelim kahveliği gitti.koyuluğu gitti.şimdi kırmızı oldu.allahtan saclarımda kızılda kimse farketmiyor ben hariç tabi.haziran gibi yeniden yaptırıcam.şekli güzel ama renk yok.yine soluklaştı

arkadslar bende kalıcı makyaj yaptırdım ama bileğime pati şelinde yaptırdım. yakalşık 4 sene felen olucakk banakalıcılıgı zamanla gidicek dediler dıye yaaptırdım ve dıger dövmelerın abdest gecırıp gecırmedıgınden suphe ettğim için bunu yaptırmaya karar verdım bu kalıcı makyaj gunes ısıklarıyla zamanla rengi acalarak kayboluyor dedıler sızce dogrumu ve abdest geceırıyormu kı bıtkısel demşlerdii:((

ben de yaptırdım :(( işallah gecer . pek iyi yorumlar okumadım netten bu konu ıle ılgılı:(( sazanlama atlarsam olacagı buydu :(((((((((((((

Kaşıma ve gözüme yaptırdım. Mükemmel oldu diyebilirim. Kaşlarım kalktı, hiç kaş olmayan yerlerde şimdi kalıcı makyaj var ve kimse fark etmiyor bile. İfaden değişti sanki, sende bir haller var botoks mu yaptırdı falan diyorlar. Göze gelince, uyuşturulmadan yaptırılamayacak bir iş. Benim gittiğim yerde üst göz kapağı iğne ile uyuşturuluyor ve hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Alt göz kapağında emla yeterli oluyor. Hayatımda yaptığım daha akıllıca birşey yoktur herhalde. Çok memnunum. Bir de bu renk açılma konusu tamamen boyaya bağlı. Boyaya derken mesela birkaç renk karıştırılıp uygun ton elde edildiğinde zaman içinde rengin değişmesi söz konusu olmuyor, ancak siyah boya doğrudan kaşa sürülünce 3-5 ay sonra lacivert, kahverengi boya ise kızıla dönüyor. Benim kaşıma 8 renk karıştırıldı mesela, gördüm. Gözümde ise 2 renk karışımı var. Bir de uzmana çok çok dikkat etmek lazım yaptırmadan önce. Sonuç güzel olursa süper bişey. Her sabah en az yarım saat makyaja harcayan ben şimdi nemlendiricimi ve rujumu sürüp çıkıyorum.

Back