Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun, o kadar mı kaşınıyor?
nereye yaptırdın canım, ist de misin?
arkadaslar bende ıkı gun once kaslarima kalici makyaj yaptirdim, benimki tek seansti belkide firsat sitesinden aldigim icin bana surekli vazelin sur dediler ama baska sitelerde bepanthene tavsiye ediyorlarmis,size makyaj sonrasi ne tavsiye ettiler,resmimide eklemeye calisicamEki Görüntüle 272589
kızlar bende ankarada bahçelievlerde bi yere yaptırdım çok güzel oldu bayanda çok ilgili beğenmediğiniz yer olursa gelin istediğiniz gibi yaparım dedi kabuklarım gittikten sonra allı pullu gibi geldi gittim tekrar hiç bi ücret talep etmedi çok da güzel olduu isteyen olursa özelden adresi veririm güzel kaşlı günlere...:)
arkadaslar bende ıkı gun once kaslarima kalici makyaj yaptirdim, benimki tek seansti belkide firsat sitesinden aldigim icin bana surekli vazelin sur dediler ama baska sitelerde bepanthene tavsiye ediyorlarmis,size makyaj sonrasi ne tavsiye ettiler,resmimide eklemeye calisicamEki Görüntüle 272589
arkadslar bende kalıcı makyaj yaptırdım ama bileğime pati şelinde yaptırdım. yakalşık 4 sene felen olucakk banakalıcılıgı zamanla gidicek dediler dıye yaaptırdım ve dıger dövmelerın abdest gecırıp gecırmedıgınden suphe ettğim için bunu yaptırmaya karar verdım bu kalıcı makyaj gunes ısıklarıyla zamanla rengi acalarak kayboluyor dedıler sızce dogrumu ve abdest geceırıyormu kı bıtkısel demşlerdii(