Drmehmetyazar instagramda görmüştüm revizyon için ben beğenmiştim bi bak istersen Cahit Vural bide barış çakır beğeniyorum işleriniMerhaba arkadaşlar, kapalı rinoplasti yapılırken burun ucum yukarı kaldırılmıştı. Burun ucum küçüldü. Burun deliklerim ameliyat öncesi halimden daha belirgin şekilde karşıdan görünüyor. Yüzümün karakteristiği kayboldu gitti. 1 yıldır ödemdir geçer, iner deyip alışmaya çalışıyorum ama yok. Eylülde burun sırtından revizyon olmuştum. Başka doktora 6 ayım dolmadan gitmek istemiyorum. Şimdilik olan doktorum beni anlamıyor. İnternette de bu konuda açıklayıcı bir şey bulamadım. Bekledikçe de kendi kendimi yiyorum. O yüzden size sormak istedim. Ben istiyorum ki burun deliklerim karşıdan görünmesin. Yaklaşık olarak eski kendi burnumun açısına dönsün.
Aranızda revizyonla kalkık burun ucunu indirten ve daraltılan burun ucunu genişleten var mı? Bunlar ağır olmayan ameliyatlarla (misal vücudun başka yerinden kıkırdak eklemeden) mümkün müdür arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar, kapalı rinoplasti yapılırken burun ucum yukarı kaldırılmıştı. Burun ucum küçüldü. Burun deliklerim ameliyat öncesi halimden daha belirgin şekilde karşıdan görünüyor. Yüzümün karakteristiği kayboldu gitti. 1 yıldır ödemdir geçer, iner deyip alışmaya çalışıyorum ama yok. Eylülde burun sırtından revizyon olmuştum. Başka doktora 6 ayım dolmadan gitmek istemiyorum. Şimdilik olan doktorum beni anlamıyor. İnternette de bu konuda açıklayıcı bir şey bulamadım. Bekledikçe de kendi kendimi yiyorum. O yüzden size sormak istedim. Ben istiyorum ki burun deliklerim karşıdan görünmesin. Yaklaşık olarak eski kendi burnumun açısına dönsün.
Aranızda revizyonla kalkık burun ucunu indirten ve daraltılan burun ucunu genişleten var mı? Bunlar ağır olmayan ameliyatlarla (misal vücudun başka yerinden kıkırdak eklemeden) mümkün müdür arkadaşlar?
Teşekkürler bakarım. Barış Çakır'ı bende beğeniyordum. Ama kapısındaki ameliyat sırasından ve fiyat uçukluğundan onu listeme ekleyemiyorum. Şu an benimde beğendiklerimin başında Bülent Balıkçı var.Drmehmetyazar instagramda görmüştüm revizyon için ben beğenmiştim bi bak istersen Cahit Vural bide barış çakır beğeniyorum işlerini
merhaba aynı sorun bendede var malesef üstelik benim burun deliklerim büyüktü ekstra gerdirip kaldırdığı için dahada çirkin bir görüntü oluştu
benim ameliyat olalı 1 buçuk yıl oldu ancak değişen bişey olmadı
birde eylül ayında revizyon olmuşssunuz burun sırtından hangi doktora oldunuz ve neden kıkırdak eklendimi ????
ben burun sırtımdan da memnun değilim
Evet 4. ay sonrası her ay dönümünde bir nebze indi. Sizin ki ne durumda sizinki de inecektir.4 Aydan sonra indi mi biraz?
Ben aşırı kalkık değil ama rahatsız ediyor burun ucumda çok büyük doktor küçülttüm diyor neden bu kadar büyük anlamadım inşallah benimde her ay iner yaEvet 4. ay sonrası her ay dönümünde bir nebze indi. Sizin ki ne durumda sizinki de inecektir.
YaaHerkese merhaba Revizyon için 1 yıl bekleyin derim.ben daha çok beklemiştim doğru doktoru bulmak içinçok şükür buldum da.kaburgamdan ya da kulagimdan kikirdak almadan gayet güzel yüzüme uyumlu nefes alan bir burun yaptı.her aynaya baktığımda kendisine dua ediyorum.gozum kapalı dr.ilhan eğilmez ı tavsiye ediyorum.kendisi ile mutlaka görüşüp fikir alın.kandirmaca gereksiz ameliyat yapmaz.
Aynen benimkide aşırı değil. Ama yüzüme küçük kaldı. Büyüklük ödem kaynaklıdır. 4.ayda benimde tombik küt görünümlü burnum vardı Sizinki inşallah iner ki inecektir. Derinin kalınlığına göre de fark ediyor ya ondan süre değişiyor.Ben aşırı kalkık değil ama rahatsız ediyor burun ucumda çok büyük doktor küçülttüm diyor neden bu kadar büyük anlamadım inşallah benimde her ay iner ya
İnşallah öyledir yoksa berbat haldeAynen benimkide aşırı değil. Ama yüzüme küçük kaldı. Büyüklük ödem kaynaklıdır. 4.ayda benimde tombik küt görünümlü burnum vardı Sizinki inşallah iner ki inecektir. Derinin kalınlığına göre de fark ediyor ya ondan süre değişiyor.
Merhaba arkadaşlar, kapalı rinoplasti yapılırken burun ucum yukarı kaldırılmıştı. Burun ucum küçüldü. Burun deliklerim ameliyat öncesi halimden daha belirgin şekilde karşıdan görünüyor. Yüzümün karakteristiği kayboldu gitti. 1 yıldır ödemdir geçer, iner deyip alışmaya çalışıyorum ama yok. Eylülde burun sırtından revizyon olmuştum. Başka doktora 6 ayım dolmadan gitmek istemiyorum. Şimdilik olan doktorum beni anlamıyor. İnternette de bu konuda açıklayıcı bir şey bulamadım. Bekledikçe de kendi kendimi yiyorum. O yüzden size sormak istedim. Ben istiyorum ki burun deliklerim karşıdan görünmesin. Yaklaşık olarak eski kendi burnumun açısına dönsün.
7.5 ay oldu. Burun delikleri başlığı açtığım sıradakinden 1 tık daha inik görünüyor.Nasıl oldu burun ucunuzun son hali
Fark var mı ben 5. ayıma yeni girdim ucu çok büyük ve yandan çok kalkık sizce 6 aya kadar inip küçülür mü kalın deriliyim?7.5 ay oldu. Burun delikleri başlığı açtığım sıradakinden 1 tık daha inik görünüyor.
Kalın deriliye çok yorum yapamıyorum, ben ince deriliyim. Ama onun ödeminin geçmesi daha fazla zaman alıyor diye biliyorum. Birde açık teknik mi, kapalı teknik mi ona göre de fark ettiriyor.Fark var mı ben 5. ayıma yeni girdim ucu çok büyük ve yandan çok kalkık sizce 6 aya kadar inip küçülür mü kalın deriliyim?
Açık teknikKalın deriliye çok yorum yapamıyorum, ben ince deriliyim. Ama onun ödeminin geçmesi daha fazla zaman alıyor diye biliyorum. Birde açık teknik mi, kapalı teknik mi ona göre de fark ettiriyor.
Açık tekniğin kademeleri daha yavaş ilerliyor. Ama hafifte olsa illaki 1 ayda bir fark olur. İçinizi ferah tutun.Açık teknik
Gülden hanım size özel mesaj atamıyorum neden acabaBeğendiğiniz bir doktor olursa ismini belirtir misiniz? İnşallah istediğimiz sonuca ulaşabiliriz. Bu kadar kadın içinde böyle bir işlem yaptıran kimseye denk gelememek üzdü.