Kaldırılmış burun ucunu revizyonla indirten var mı?

kızlar ben de aynı dertten muzdaribim burnum kısacık kaldı burun ucum kısaltılmış ve burnun sırtına yapıştırılmış gibi.. eski uzunluğumuza gelir mi bu burun

Merhaba bende 14 gunluk rinoplasti oldum ama ablam benım dr uma 10 sene once revizyon olmustu kaburgadan eklendı kıkırdaklar kendısı prof dr murat sarı ,revizyonda cok basarılı umarım saglıklı sonuc alırsınz .

merhaba size özel mesaj atamadım bana mesaj yollar mısınız acaba burnum benim de çok kalkık inmek bilmiyor

Benim burnumda küt ve kısa dik duruyo 20. Günümdeyim düşer diye ümit ediyorum sizinde öyle miydi 🥺

Benim burnumda küt ve kısa dik duruyo 20. Günümdeyim düşer diye ümit ediyorum sizinde öyle miydi 🥺
Daha çok fazla erken 6 aya belli olur. Umarım kısa durmaz cünkü cok küt ve kalkık burunlar bu sefer üst dudak ile arası bayağı bi açık kalıyor. Estetik açıdan yan profilden hoş durmuyor. Üst dudağınız cok ince değilse çok kötü de durmaya bilir.

Daha çok fazla erken 6 aya belli olur. Umarım kısa durmaz cünkü cok küt ve kalkık burunlar bu sefer üst dudak ile arası bayağı bi açık kalıyor. Estetik açıdan yan profilden hoş durmuyor. Üst dudağınız cok ince değilse çok kötü de durmaya bilir.
Malesef üst dudağım ince ve burnum çok kalkık 🥺☹️

X