Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaldırılmış burun ucunu revizyonla indirten var mı?
kızlar ben de aynı dertten muzdaribim burnum kısacık kaldı burun ucum kısaltılmış ve burnun sırtına yapıştırılmış gibi.. eski uzunluğumuza gelir mi bu burun
Merhaba bende 14 gunluk rinoplasti oldum ama ablam benım dr uma 10 sene once revizyon olmustu kaburgadan eklendı kıkırdaklar kendısı prof dr murat sarı ,revizyonda cok basarılı umarım saglıklı sonuc alırsınz .
Daha çok fazla erken 6 aya belli olur. Umarım kısa durmaz cünkü cok küt ve kalkık burunlar bu sefer üst dudak ile arası bayağı bi açık kalıyor. Estetik açıdan yan profilden hoş durmuyor. Üst dudağınız cok ince değilse çok kötü de durmaya bilir.
Daha çok fazla erken 6 aya belli olur. Umarım kısa durmaz cünkü cok küt ve kalkık burunlar bu sefer üst dudak ile arası bayağı bi açık kalıyor. Estetik açıdan yan profilden hoş durmuyor. Üst dudağınız cok ince değilse çok kötü de durmaya bilir.
kızlar ben de aynı dertten muzdaribim burnum kısacık kaldı burun ucum kısaltılmış ve burnun sırtına yapıştırılmış gibi.. eski uzunluğumuza gelir mi bu burun