Kaldırılmış burun ucunu revizyonla indirten var mı?

serenatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
376
417
Merhaba arkadaşlar, kapalı rinoplasti yapılırken burun ucum yukarı kaldırılmıştı. Burun ucum küçüldü. Burun deliklerim ameliyat öncesi halimden daha belirgin şekilde karşıdan görünüyor. Yüzümün karakteristiği kayboldu gitti. 1 yıldır ödemdir geçer, iner deyip alışmaya çalışıyorum ama yok. Eylülde burun sırtından revizyon olmuştum. Başka doktora 6 ayım dolmadan gitmek istemiyorum. Şimdilik olan doktorum beni anlamıyor. İnternette de bu konuda açıklayıcı bir şey bulamadım. Bekledikçe de kendi kendimi yiyorum. O yüzden size sormak istedim. Ben istiyorum ki burun deliklerim karşıdan görünmesin. Yaklaşık olarak eski kendi burnumun açısına dönsün.
Aranızda revizyonla kalkık burun ucunu indirten ve daraltılan burun ucunu genişleten var mı? Bunlar ağır olmayan ameliyatlarla (misal vücudun başka yerinden kıkırdak eklemeden) mümkün müdür arkadaşlar?

Eylül çok yeni daha 5 ay olmuş belki değişir 1 yıl bekleseniz fotg koyarmısın belki siz alışamadımız olabilirmi

Eylül çok yeni daha 5 ay olmuş belki değişir 1 yıl bekleseniz fotg koyarmısın belki siz alışamadımız olabilirmi

Etrafımda forumu takip edenler olduğu için fotoğraf koyup tanınmak istemiyorum. İnanın alışırım diye sabırla bekliyorum. Bilmiyorum ki ince deriliyim daha iner mi? Ödem kaldığını sanmıyorum. İnse bile küçük burun ucum beni üzüyor. Yani illa bir işlem yapılması gerekli.

Ayni benim isteklerim ben de burun ucumu indirip uzatacagim. Doktor ariyorum.

Çok mu kötü görünüyor? Bence bir miktar görünen burun delikleri güzellik anlayışını destekliyor. Özelden fotoğraf atabilir misin?

Beğendiğiniz bir doktor olursa ismini belirtir misiniz? İnşallah istediğimiz sonuca ulaşabiliriz. Bu kadar kadın içinde böyle bir işlem yaptıran kimseye denk gelememek üzdü.
Merhaba bende 14 gunluk rinoplasti oldum ama ablam benım dr uma 10 sene once revizyon olmustu kaburgadan eklendı kıkırdaklar kendısı prof dr murat sarı ,revizyonda cok basarılı umarım saglıklı sonuc alırsınz .

Aynı sorundan muzdaribiz özelden fotoğraf atabilir misisn

Teşekkürler dikkate alacağım, size de çok geçmiş olsun. Güzel günlerde nefes alın.

Merhaba benimde 7.ayım kuzenim de bnden önce ameliyat oldu sorduğumda burun ucun cok düşmez düşsede pek bariz bi şekilde olmaz diyorduki gercekten milimetrik seyler oynar ama bariz düşmez bence 6.ayda zaten şişliklerin çoğu gidiyor sekil alıyor

Merhaba, evet pek şekli değişmiyormuş, 6 aydan sonra kapalıda revizyon mümkün. Ama bende aceleye getirmemeye karar verdim. En azından 1 yıla yaklaşsın diyorum artık.
Burun ucunda tabi istek önemli ama mühim olan yüze uyumu bence. Eğer bütün olarak güzel görünüyorsa hiç kafanız karışmasın.

Evet doğal olsun dedik öyle yaptı canım haklısın yüze tam oturması bir yıl senin de belki oturdukça uygun olur rahatsız etmez seni kalın deriliysengec iyileşir zaten ben şişlikleri kafaya takıyorum bi şişio bi inio

İnce deriliyim çok değişeceğini sanmıyorum ama çok hafif fark oldu bu ayda yine. Kalın deride ödem sabır gerektiriyormuş arkadaşımda şişlikten muzdaripti. Ama sonunda çok güzel oldu. Epey sabrı öğretiyor bu süreç bizlere. İnşallah istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın.

İnşallah canım sende inş sonuçta mutlu olursun ince derili olmak aslındaavantajda cabuk iner şişliğin bu sürec cidden cok ama cok zor bir iyi bir kötü moralim artık pes ettim eskisinden iyi mi salla diyorum

Merhaba aynı sorun bendede var siz ameliyat oldunuz mu ben 4 aylığım sizin kaç ay oldu

Merhaba aynı sorun bendede var siz ameliyat oldunuz mu ben 4 aylığım sizin kaç ay oldu
Merhaba hayır olmadım. 7. aydayım bende. Burada sorduktan sonra bir kaç doktora danıştım mümkün olduğunu söylediler. Ama psikolojisini kaldıramayacağım tekrar. Gözümde büyüyor. O yüzden en azından 1 yılı doldurmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…