- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.361
Uyumam lazım uyumalıyım ama uyuymaam lazım.Burada bu gece kimse yok
Ya Allah isteyene versin zaten. birileri evlat hasretiyle yanıyor diye başkaları da onar gibi olmak zorunda mı.
ben sevgilime de dedim ama istemıyrum ona göre düşün evlenmeden önce dye. evlenırsek tabi yani Allah bilir de.
sonra başıma kakmasın
ya bence biz bu yıpranmıslıkla cocuga yetemeyiz zaten gerçi ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama:44:valla çocuk istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim. artık sorumluluk almaktan çok yoruldum çünkü
kafamı dinlemek istiyorum
sti nabiyon hacı
Ben de bu evlat hasretinden yanmayı anlamıyorum mesela bu da benim hiç bir zaman anlayamayacağım bir duygu. Herkes anne olmak zorunda değil bana göre. Allah isteyene versin tabi.
bende istemiyenlerdenim hatta ilk istemeyen benim aranızdaama kusura bakmayın o hatunun yazım tarzıyla onu savunamam çok itici yazdıkları insanların birbirine saygısı yok hiç bukadar basit
bende istemiyenlerdenim hatta ilk istemeyen benim aranızdaama kusura bakmayın o hatunun yazım tarzıyla onu savunamam çok itici yazdıkları insanların birbirine saygısı yok hiç bukadar basit
Badeğğğ
hacı uyuman mı lazım uyumamamn mı
valla çocuk istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim. artık sorumluluk almaktan çok yoruldum çünkü
kafamı dinlemek istiyorum
sti nabiyon hacı
Ben de bu evlat hasretinden yanmayı anlamıyorum mesela bu da benim hiç bir zaman anlayamayacağım bir duygu. Herkes anne olmak zorunda değil bana göre. Aynı şekilde herkes baba olmak zorunda da değil. Şuna karşıyım ben, erkeği babalıktan mahrum bırakıyormuş. Ne münasebet? Çocuk için mi evlendi o kadınla? Bir de baba olmak için başkasına gider yazan olmuş yaa, o kadının hiç kıymeti, karakterinin ruhunun bir önemi yok mu? Tek derdi çoğalmak mı? Bana çok uzak böyle şeyler. Allah isteyene versin tabi.
hacı biri konu actı cocuk istemıyorum dıye. biri de hemen yapıstırdı bencillsiniz keske sizi de annenız doğurmasaydı dıye. bunu tum cocuk ıstemeyenlere söylüyor.Uyumak istiyorum ama uyumamam lazım
ne konusu buya niye bu kadar tartışıldı ki :26:
Hacı geziyorum ya sokaklarda fink atıyorum gezmekten yorgun düştüm.Kpss diye bişi varmış neymiş unuttumsen napıyorsun hacı.
ya bız de savunmadık ki kuzu üslup iyi değildi. orada bir kadın canımı sıktı ama onunla kendım ve anne olmak ıstemeyenler adına savasmıs bulundum
Ben kadını da savunmuyorum aslında, diğer üyelerin çocuk istemeyen şöyledir böyledir yorumlarını okuyunca dellendim. Ne kadar çabuk yargılıyoruz birbirimizi.
Beni evlat edin bibiğğ
bide neymiş bencillikmiş kv torun istermiş koca baba olmak istermiş banane kardeşim bende anne olmak istemiyorum 2 kişi agucuk bugucuk yapıcak diye çocukmu yapıcam sanki doğuruyosun kendi kendine büyüyo kendimize karnımızı zor doyuruyoruz çocuğa nasıl bakıcaz
yok bende sizinle aynı fikirdeyim zaten kızlar sadece uslübü hiç hoş değildisanki beni dünyaya getirirken sordularda sizide yapmasaymış anneniz gibi saçma yorumlar oluyor
Uyumak istiyorum ama uyumamam lazım
ne konusu buya niye bu kadar tartışıldı ki :26:
Hacı geziyorum ya sokaklarda fink atıyorum gezmekten yorgun düştüm.Kpss diye bişi varmış neymiş unuttumsen napıyorsun hacı.
he ya bir de torun da sevmeyiversin millet. esas bu bencıllık ıste baskası cocuk sevecek dıye ben ıstemedıgım halde doğuracagım.
bence bencilik kavramını bilmiyorlar
olur kız sen hazır büyümüşsün çalışır bana bakarsın
Standartlaştırılmış hayatlar.Farklı bir yol seçmeyi marjinal olmak adına yaptığımızı sananlar var. Evlilik için de aynı şeyi düşünüyorum ben, evet güzel bir şey ama bazıları öyle abartıyor ki "huhuuu sizden önce milyarlarca insan yaptı bunu zaten siz ilk değilsiniz " diyesim geliyor.
he ya bir de torun da sevmeyiversin millet. esas bu bencıllık ıste baskası cocuk sevecek dıye ben ıstemedıgım halde doğuracagım.
bence bencilik kavramını bilmiyorlar