Kaldığımız yerden devam :)

valla çocuk istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim. artık sorumluluk almaktan çok yoruldum çünkü
kafamı dinlemek istiyorum

sti nabiyon hacı

Ben de bu evlat hasretinden yanmayı anlamıyorum mesela bu da benim hiç bir zaman anlayamayacağım bir duygu. Herkes anne olmak zorunda değil bana göre. Aynı şekilde herkes baba olmak zorunda da değil. Şuna karşıyım ben, erkeği babalıktan mahrum bırakıyormuş. Ne münasebet? Çocuk için mi evlendi o kadınla? Bir de baba olmak için başkasına gider yazan olmuş yaa, o kadının hiç kıymeti, karakterinin ruhunun bir önemi yok mu? Tek derdi çoğalmak mı? Bana çok uzak böyle şeyler. Allah isteyene versin tabi.

Son düzenleme:
valla çocuk istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim. artık sorumluluk almaktan çok yoruldum çünkü

sti nabiyon hacı
ya bence biz bu yıpranmıslıkla cocuga yetemeyiz zaten gerçi ilerde pişman olur muyum bilmiyorum ama:44:

Ben de bu evlat hasretinden yanmayı anlamıyorum mesela bu da benim hiç bir zaman anlayamayacağım bir duygu. Herkes anne olmak zorunda değil bana göre. Allah isteyene versin tabi.

o hasretınden yananların da altında bır sebep vardır bence. millet nerde cocuk dedıkce öyle psikoloji olmus olabilir

bende istemiyenlerdenim hatta ilk istemeyen benim aranızda ama kusura bakmayın o hatunun yazım tarzıyla onu savunamam çok itici yazdıkları insanların birbirine saygısı yok hiç bukadar basit

bende istemiyenlerdenim hatta ilk istemeyen benim aranızda ama kusura bakmayın o hatunun yazım tarzıyla onu savunamam çok itici yazdıkları insanların birbirine saygısı yok hiç bukadar basit

ya bız de savunmadık ki kuzu üslup iyi değildi. orada bir kadın canımı sıktı ama onunla kendım ve anne olmak ıstemeyenler adına savasmıs bulundum

Ben kadını da savunmuyorum aslında, diğer üyelerin çocuk istemeyen şöyledir böyledir yorumlarını okuyunca dellendim. Ne kadar çabuk yargılıyoruz birbirimizi.

Badeğğğ

hacı uyuman mı lazım uyumamamn mı

Uyumak istiyorum ama uyumamam lazım

ne konusu buya niye bu kadar tartışıldı ki :26:

sti nabiyon hacı

Hacı geziyorum ya sokaklarda fink atıyorum gezmekten yorgun düştüm.Kpss diye bişi varmış neymiş unuttum sen napıyorsun hacı.

Son düzenleme:

bide neymiş bencillikmiş kv torun istermiş koca baba olmak istermiş banane kardeşim bende anne olmak istemiyorum 2 kişi agucuk bugucuk yapıcak diye çocukmu yapıcam sanki doğuruyosun kendi kendine büyüyo kendimize karnımızı zor doyuruyoruz çocuğa nasıl bakıcaz

hacı biri konu actı cocuk istemıyorum dıye. biri de hemen yapıstırdı bencillsiniz keske sizi de annenız doğurmasaydı dıye. bunu tum cocuk ıstemeyenlere söylüyor.
e ben de cocuk istemıyorum işte gerisini hayal gücüne bırakıyorum

Son düzenleme:
ya bız de savunmadık ki kuzu üslup iyi değildi. orada bir kadın canımı sıktı ama onunla kendım ve anne olmak ıstemeyenler adına savasmıs bulundum

Ben kadını da savunmuyorum aslında, diğer üyelerin çocuk istemeyen şöyledir böyledir yorumlarını okuyunca dellendim. Ne kadar çabuk yargılıyoruz birbirimizi.

yok bende sizinle aynı fikirdeyim zaten kızlar sadece uslübü hiç hoş değildi sanki beni dünyaya getirirken sordularda sizide yapmasaymış anneniz gibi saçma yorumlar oluyor

Standartlaştırılmış hayatlar. Farklı bir yol seçmeyi marjinal olmak adına yaptığımızı sananlar var. Evlilik için de aynı şeyi düşünüyorum ben, evet güzel bir şey ama bazıları öyle abartıyor ki "huhuuu sizden önce milyarlarca insan yaptı bunu zaten siz ilk değilsiniz " diyesim geliyor.

yok bende sizinle aynı fikirdeyim zaten kızlar sadece uslübü hiç hoş değildi sanki beni dünyaya getirirken sordularda sizide yapmasaymış anneniz gibi saçma yorumlar oluyor

he ya bir de torun da sevmeyiversin millet. esas bu bencıllık ıste baskası cocuk sevecek dıye ben ıstemedıgım halde doğuracagım.
bence bencilik kavramını bilmiyorlar

oh oh gez gez sınav geceside sana uyku ilacı vericem sabah kalkma sınava diye

he ya bir de torun da sevmeyiversin millet. esas bu bencıllık ıste baskası cocuk sevecek dıye ben ıstemedıgım halde doğuracagım.

Bu şekilde yapılmış çocukların anneleri tarafından nasıl muamele gördüğünü tahmin edebiliyorum.

bende onlardanım bana de hadi içinde kalmasın

aynen çoğu kadın artık bezip mecbur kalıyor ondan yapıyor bence çocuk çocuk çocuk diye yiyip bitiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…