Kaldığımız yerden devam :)

hacı biri konu actı cocuk istemıyorum dıye. biri de hemen yapıstırdı bencillsiniz keske sizi de annenız doğurmasaydı dıye. bunu tum cocuk ıstemeyenlere söylüyor.
e ben de cocuk istemıyorum işte gerisini hayal gücüne bırakıyorum:KK53:

hacı hani vardırya türkçede paragraf soruları kocaman uzun uzunn sonuna geldiğinde başını unutursun.Başına döndüğünde soruyu..hah işte o sorunu anladığın an aslında sorunun yanlış olduğu durumu vardırya öyle bi şey olmuş o :KK53: uğraşmıcan hacı hiç o soru yalnış olmuş :KK53::KK53:

olur kız sen hazır büyümüşsün çalışır bana bakarsın :KK60: :KK60:

Oha len o en son aşamaydı :KK53: önce bağrına basıcan :KK53: bunuda ben mi öğreticem sana

Baştan alaım önce canım yawrum dicen :KK53::KK53:ben senin annenim dicen:KK53::KK53:

Neyse bebe muhabbeti baydı :KK53: Çok okuyan mı bilir çok gezen mi tartışmasına yeni bir boyut getiriyorum, ben ikisini birden yapacağım bakalım ne kadar bilicem :KK53::KK28:

bende onlardanım bana de hadi içinde kalmasın :KK60:

aynen çoğu kadın artık bezip mecbur kalıyor ondan yapıyor bence :KK14: çocuk çocuk çocuk diye yiyip bitiriyolar :KK19:

Tüüüü yazıklar olsun. :KK19: :KK53: Düğün günü suratı değişen gelinler gördüm ben yaa içlerinden ne çıkıyorsa artık. :KK60:

hacı hani vardırya türkçede paragraf soruları kocaman uzun uzunn sonuna geldiğinde başını unutursun.Başına döndüğünde soruyu..hah işte o sorunu anladığın an aslında sorunun yanlış olduğu durumu vardırya öyle bi şey olmuş o :KK53: uğraşmıcan hacı hiç o soru yalnış olmuş :KK53::KK53:

Oha len o en son aşamaydı :KK53: önce bağrına basıcan :KK53: bunuda ben mi öğreticem sana

Baştan alaım önce canım yawrum dicen :KK53::KK53:ben senin annenim dicen:KK53::KK53:

memede vericem mi :KK60: :KK60: ben direk para olayına girdim napim :KK53:

X