• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

hacı biri konu actı cocuk istemıyorum dıye. biri de hemen yapıstırdı bencillsiniz keske sizi de annenız doğurmasaydı dıye. bunu tum cocuk ıstemeyenlere söylüyor.
e ben de cocuk istemıyorum işte gerisini hayal gücüne bırakıyorum:27:

hacı hani vardırya türkçede paragraf soruları kocaman uzun uzunn sonuna geldiğinde başını unutursun.Başına döndüğünde soruyu..hah işte o sorunu anladığın an aslında sorunun yanlış olduğu durumu vardırya öyle bi şey olmuş o :27: uğraşmıcan hacı hiç o soru yalnış olmuş :27::27:

olur kız sen hazır büyümüşsün çalışır bana bakarsın :60: :60:

Oha len o en son aşamaydı :27: önce bağrına basıcan :27: bunuda ben mi öğreticem sana

Baştan alaım önce canım yawrum dicen :27::27:ben senin annenim dicen:27::27:

Neyse bebe muhabbeti baydı :27: Çok okuyan mı bilir çok gezen mi tartışmasına yeni bir boyut getiriyorum, ben ikisini birden yapacağım bakalım ne kadar bilicem :27::28:

bende onlardanım bana de hadi içinde kalmasın :60:

aynen çoğu kadın artık bezip mecbur kalıyor ondan yapıyor bence :ssz: çocuk çocuk çocuk diye yiyip bitiriyolar :19:

Tüüüü yazıklar olsun. :19: :27: Düğün günü suratı değişen gelinler gördüm ben yaa içlerinden ne çıkıyorsa artık. :60:

hacı hani vardırya türkçede paragraf soruları kocaman uzun uzunn sonuna geldiğinde başını unutursun.Başına döndüğünde soruyu..hah işte o sorunu anladığın an aslında sorunun yanlış olduğu durumu vardırya öyle bi şey olmuş o :27: uğraşmıcan hacı hiç o soru yalnış olmuş :27::27:

Oha len o en son aşamaydı :27: önce bağrına basıcan :27: bunuda ben mi öğreticem sana

Baştan alaım önce canım yawrum dicen :27::27:ben senin annenim dicen:27::27:

memede vericem mi :60: :60: ben direk para olayına girdim napim :27:

Son düzenleme:
Back