- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.381
hacı biri konu actı cocuk istemıyorum dıye. biri de hemen yapıstırdı bencillsiniz keske sizi de annenız doğurmasaydı dıye. bunu tum cocuk ıstemeyenlere söylüyor.
e ben de cocuk istemıyorum işte gerisini hayal gücüne bırakıyorum
olur kız sen hazır büyümüşsün çalışır bana bakarsın
bence de ya konuyu değiştirelimNeyse bebe muhabbeti baydıÇok okuyan mı bilir çok gezen mi tartışmasına yeni bir boyut getiriyorum, ben ikisini birden yapacağım bakalım ne kadar bilicem
Googleye Zeynep Çamcı yazdım. Emir-Feriha öpüşmesi çıktı
bende onlardanım bana de hadi içinde kalmasın
aynen çoğu kadın artık bezip mecbur kalıyor ondan yapıyor benceçocuk çocuk çocuk diye yiyip bitiriyolar
hacı hani vardırya türkçede paragraf soruları kocaman uzun uzunn sonuna geldiğinde başını unutursun.Başına döndüğünde soruyu..hah işte o sorunu anladığın an aslında sorunun yanlış olduğu durumu vardırya öyle bi şey olmuş ouğraşmıcan hacı hiç o soru yalnış olmuş
Oha len o en son aşamaydıönce bağrına basıcan bunuda ben mi öğreticem sana
Baştan alaım önce canım yawrum dicenben senin annenim dicen
oh oh gez gez sınav geceside sana uyku ilacı vericem sabah kalkma sınava diye
Yarin calismalara basliyoruz kizlar
memede vericem miben direk para olayına girdim napim
ne çalışması çocuk mu du ben bi koşu yapıp geleyim hazır elimin altında koca varken siz düşününYarin calismalara basliyoruz kizlar
Tüüüü yazıklar olsun.Düğün günü suratı değişen gelinler gördüm ben yaa içlerinden ne çıkıyorsa artık.
ben ancak peceteden hamile kalırım bu yalnızlıkla ahahah
Peçeteyle napıyosun hacı
Yok hacı meme olayına hiç girmeyelim
Paramı yanialtın gibi kızıım ben ne parası para neymiş
Senin icinde calisirim tatlimben ancak peceteden hamile kalırım bu yalnızlıkla ahahah
sana 5dk muddetne çalışmasımı du ben bi koşu yapıp geleyim hazır elimin altında koca varken siz düşünün
niye sen benim memelerimi beğenmiyomusun
Yağğ öylemi oysaki ben bunun için bibiğden özel ders alıyordum gazoa nasıl ilaç atılır nasıl bayıltılır felan filan..ben 1-0 öndeyim ayağını denk al
ya konu acıyorlar ya bekretle ilgili falan ordan kalan replik işte