- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.341
Sıyırıyom ben yavaştan,eminim artık.
Çok karamsarım.
Hiçbir şey düzelmeyecek gibi.Ben ah mı aldım diyorum bazen.Her işim ters gidiyor,çok sıkıldım.
öyle deme kuzum ya benim de her şeyim ters gidiyor ama bekliyorum düzeleceği günü
O gün hemen gelse keşke....
Keşke ama bak ben 2 yıldır bekliyorum hayatımın düzelmesini, olmayınca olmuyor. Daha kötü olamaz diyorum yine bir şey çıkıyor o yüzden artık şikayet etmiyorum.
Demi ya o konuda haklısın.
Öyle işte şükretmeyi öğrenene kadar musibet eksik olmayacak galiba
Haklısın kuzum,şükür halimize....
Çok karamsarım.
Hiçbir şey düzelmeyecek gibi.Ben ah mı aldım diyorum bazen.Her işim ters gidiyor,çok sıkıldım.
çok değil biraz önce hemen hemen aynı cümleleri kurdum.Ah mı aldım dedim ama insan doğmadan ah alamaz herhalde.
Bazı şeyler çok b.ktn.üzerine durmamak en güzeli
Kahrolsun baĞzı şeyler.
Bağzılara ölümm
naptın cevapları aldın mı:26:
konu ney ne oliyi :26:
Çocuk istemiyorum diyen üyeyi taşlıyorlar bdv de. Onda hata konu açmayacaktı, yalnız bıkmışım ben artık her konuda azınlık yerine konmaktan sinirlendim. Kendilerini çoğunlukta sanan, kendi gibi düşünmeyen her insana öylece anlamadan bakan insanlara tahammül edemiyorum artık.
kızlar yorumlarınızı buraya aldım geyikten devam edelim bizim kızlar gelip hiçbir şey anlamıcak bırden cocuktn girdik çünkü
Neyse bittiydi zaten içimizi dökmüştük.
şimdi de siyasetteki konuya canım sıkıldı ya.
neyse sen de mi cocuk istemiyorsun kpsszede kim varsa istmiyor da
Ben kpssden önce de istemiyordum. Yaşadığım bazı şeyler ağır geldi, mümkün olsa hayatıma kimseyi sokmayacağım ama yalnız da zor. Çocuk çok uzak geliyor yine de Allah bilir tabi.