Kaldığımız yerden devam :)

hacı gda da bağıl nem olmaz o karadenizde. gda da max nem en fazla

Hacı karadenizde mutlak nem fazladır.Bu ayrımı iyi hatırlıyorum ya karıştırıyor olamam hatta sorularda da çıkar bağıl nem en fazla güney doğuda.Hatta şiddetli buharlaşmada bundan.

Hacı karadenizde mutlak nem fazladır.Bu ayrımı iyi hatırlıyorum ya karıştırıyor olamam hatta sorularda da çıkar bağıl nem en fazla güney doğuda.Hatta şiddetli buharlaşmada bundan.

hacı bagıl nem en fazla karadenızdedır zaten bu yüzden 4 mevsim yagıslı.
mutlak nem de gda.da fazladı. hava cok sıcak oldugundan dolayı. mutlak nem kurak yerlerde faza olur

Hay koyayım o kafaya bi odun nemle buharlaşmayı karıştırdımya

Tamam tamam nem karadenizde buharlaşma gdanadoluda.Kafa kalamdı

Bağıl nem = mutlak/maksimum
Maksimum nem sıcaklıkla artar, gda da yüksek olması mümkün değil yazın en sıcak yer çünkü, kışın da en soğuk Doğu anadolu. Hem zaten gda da su da yok

hacı bagıl nem en fazla karadenızdedır zaten bu yüzden 4 mevsim yagıslı.
mutlak nem de gda.da fazladı. hava cok sıcak oldugundan dolayı. mutlak nem kurak yerlerde faza olur

Ben karıştırdım buharlaşamaya gitti aklım hoşgörün buda kafa uçtu artık

sen edebiyatçısın ben sana soryaım bi soru hatırlasam bide cümleyi.Anlatım bozuluğundandı arkadaşın kitabında sordum onada dönünce sana sorarım kuzum müsaitsen:26:

Son düzenleme:
Kız Hakkari doğu anadoluda Bir de kesinlikle doğrudur diyor yani ortak olanı almamız gerek bence

ay karıştırdım

hacı karadeniz ikliminin asıl nedeni de bağıl nemin fazla olmasıdır. Gda da buharlaşmanın sebebi ise max nem

Değerlendirmelere göre, çığ olaylarının en fazla görüldüğü iller sırasıyla; Bingöl, Tunceli ve Bitlistir. Ölümcül çığ olaylarının büyüklüğü açısından sıralama; Şırnak, Tunceli, Bayburt, Hakkari, Bitlis ve Siirttir.

Yani Badecim? Ne çıkarım yaptık burdan Ayy bu soru yaa çok mu aramışlar töve yarabbim.

gözünü seveyim bunlar engebenin dağlığın ve karlı gün sayısının fazla olduğu yerler.Yinede karlı gün sayısı muallakta bi şık

Bi soru daha yazayım mı?

Yaz bakayım

kuzum istediğin zaman sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…