- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.061
Hayır gda yı da alsak aynısı geçerli. Hakkariyi düşün hem yükseltisi hem eğimi fazla. Kışda uzun ve şiddetli geçiyor :26:
bi soruyu çözemedik
hacı gda da bağıl nem olmaz o karadenizde. gda da max nem en fazla
Hacı karadenizde mutlak nem fazladır.Bu ayrımı iyi hatırlıyorum ya karıştırıyor olamam hatta sorularda da çıkar bağıl nem en fazla güney doğuda.Hatta şiddetli buharlaşmada bundan.
Hacı karadenizde mutlak nem fazladır.Bu ayrımı iyi hatırlıyorum ya karıştırıyor olamam hatta sorularda da çıkar bağıl nem en fazla güney doğuda.Hatta şiddetli buharlaşmada bundan.
Hay koyayım o kafaya bi odunnemle buharlaşmayı karıştırdımya
Tamam tamam nem karadenizde buharlaşma gdanadoluda.Kafa kalamdı
hacı bagıl nem en fazla karadenızdedır zaten bu yüzden 4 mevsim yagıslı.
mutlak nem de gda.da fazladı. hava cok sıcak oldugundan dolayı. mutlak nem kurak yerlerde faza olur
Kız Hakkari doğu anadoludaBir de kesinlikle doğrudur diyor yani ortak olanı almamız gerek bence
ay karıştırdım
hacı karadeniz ikliminin asıl nedeni de bağıl nemin fazla olmasıdır. Gda da buharlaşmanın sebebi ise max nem
Bütün coğrafya bilgilerinizi çorba yaptım asıl amacım buyduRakip eledim gidiyorum.
Değerlendirmelere göre, çığ olaylarının en fazla görüldüğü iller sırasıyla; Bingöl, Tunceli ve Bitlistir. Ölümcül çığ olaylarının büyüklüğü açısından sıralama; Şırnak, Tunceli, Bayburt, Hakkari, Bitlis ve Siirttir.
Ay b,de benim coğrafyam gayet iyidir.Bi an hüsrana uğradım yasen önlisansmısın
Değerlendirmelere göre, çığ olaylarının en fazla görüldüğü iller sırasıyla; Bingöl, Tunceli ve Bitlistir. Ölümcül çığ olaylarının büyüklüğü açısından sıralama; Şırnak, Tunceli, Bayburt, Hakkari, Bitlis ve Siirttir.
Bi soru daha yazayım mı?
Ben karıştırdımbuharlaşamaya gitti aklım hoşgörün buda kafa uçtu artık
sen edebiyatçısın ben sana soryaım bi soru hatırlasam bide cümleyi.Anlatım bozuluğundandı arkadaşın kitabında sordum onada dönünce sana sorarım kuzum müsaitsen:26:
kuzum istediğin zaman sor.