Kaldığımız yerden devam :)

Yani Badecim? Ne çıkarım yaptık burdan :KK60: Ayy bu soru yaa çok mu aramışlar töve yarabbim. :KK53:

yaw hacı gda düz derken alayı düz değil yani. kuzeyden güneye yükseltisi azalır. batı tarafı zaten düzdür
siirt, şırnak gda ve yükseltisi eğimi fazla olan yerler. ve tabii bu sonuca göre kışları sert kar yağışı fazla ve uzun süre kalmakta
ama soruya göre karın yerde kalma süresini alır mı almaz mı bilemedim
sonuçta doğu karadenizde de çığ görülür

Geliyor kankalar:

Bataklık ve göl gibi sulak alanların kurutulması ile;

I. su rejiminin bozulması
II. taban suyu seviyesinin azalması
III. biyo çeşitliliğin artış göstermesi

gibi özelliklerden hangilerinin ortaya çıkması beklenebilir?

Yalnız I
Yalnız II
Yalnız III
I ve II
I,II ve III

yaw hacı gda düz derken alayı düz değil yani. kuzeyden güneye yükseltisi azalır. batı tarafı zaten düzdür
siirt, şırnak gda ve yükseltisi eğimi fazla olan yerler. ve tabii bu sonuca göre kışları sert kar yağışı fazla ve uzun süre kalmakta
ama soruya göre karın yerde kalma süresini alır mı almaz mı bilemedim
sonuçta doğu karadenizde de çığ görülür

Hafta sonu cevabını öğrenir sizi de bilgilendiririm. :KK31:

Geliyor kankalar:

Yalnız I
Yalnız II
Yalnız III
I ve II
I,II ve III

Ben buna yalnız 2 derdim.

Geliyor kankalar:

Yalnız I
Yalnız II
Yalnız III
I ve II
I,II ve III
su rejimi dediği ne yagmurdan mı bahsedıyor anlamadım 1,2 derdım sanırım:26:

Son düzenleme:
su rejimi dediği hangi yagmurdan mı bahsedıyor anlamadım 1,2 derdım sanırım:26:

İşte ben de onu anlamadım rejim nedir yani akarsu falan olsa yok ortada öyle bir şey göl varmış kurumuş. :KK53: Şayet yer altı sularıyla besleniyorsa onun rejimi değişmez zaten yalnız II dedim o yüzden.

Rejim akarsularda benim bildiğim akarsuyun yıl şçinde gösterdiği akım grafiği.İşte mesele aldığı hyağmurlar karsuları erimeleri felan etikilidir.ama göllerde bu geçerlimi geçerli ise 1 de dahil olaya

hacı rejım bir tek akarsu da olmuyor sanırım yani göl suları da o yıl yagan yagmura göre artıs azalıs gösterir bu de rejiimi göstermez mi?
ben 1,2 derdim:26:

İşte ben de onu anlamadım rejim nedir yani akarsu falan olsa yok ortada öyle bir şey göl varmış kurumuş. :KK53: Şayet yer altı sularıyla besleniyorsa onun rejimi değişmez zaten yalnız II dedim o yüzden.

off ya ben cok derin düşünüyorum şimdi göller duragan ama yagan yagmura göre seviyesı değişiklik gösterır belki buna rejim diyebilirler diye düşündüm
sacma gelebilir kabu ederim yani:KK53:

Son düzenleme:
hacı rejım bir tek akarsu da olmuyor sanırım yani göl suları da o yıl yagan yagmura göre artıs azalıs gösterir bu de rejiimi göstermez mi?
ben 1,2 derdim:26:

Gösterir hacı bende onu düşündüm.o zaman 1 ve 2.öncül

Kız bize hep böyle soruyolar. :KK25: Benim de moralim bozuluyor 100 nete çıkamadım diye. :KK5:

100 net diyon ya :KK9: şu an benden uzak bi sayı 2012 kpss de yapıyordum ben onu şimdi olaydan koptum:KK53:

X