Kaldığımız yerden devam :)

Evet canım ya öyle oldu da benim haberim yok nasıl oldu. :26: Birine sorayım dedim ama kime sorayım Muneye mi sorsam?

somaya yardım kampanyası için pro kart alınıyor ya canım oradan biri hediye etmiştir
muneye ya da kazene sor canım

Ben de acaba öyle mi dedim de hiç bir mesaj falan bir şey olmayınca yanlışlık mı oldu diye de düşündüm.

yok canım oradandır ama miktar olarak fazla alanlardan biriyse hediye eden, söylemeyi unutmus olabilir.

Son düzenleme:
yok canım oradandır ama miktar olarak fazla alanlardan biriyse hediye eden, söylemeyi unutmus olabilir.

Anladım, sağ olsun o zaman. Ben yakın zamanda karttan sıkıntı yaşadığım için internetten kredi kartı olaylarına giremiyorum artık Kıyafet gönderilecekmiş oradaki çocuklara oraya bir şeyler göndereceğim artık.

Olsun canım en nihayetinde yardım sonucta. Allah razı olsun

Aynen ben de son düzlükte denemelere verdim kendimi. An geliyor ne olacaksa olsun artık bitsin diyorum an geliyor napıcam ya yapamazsam kadro az deyip geriliyorum.

hepimiz aynı durumdayız dediğin gibi.
neyse ben biraz daha calısayım canım görüşürüz

Bağıl nem için kesinlikle diyemeyiz. Çığ en çok doğu anadolu ve güneydoğu anadoluda oluyor. buna göre I,II,III diyebiliriz.

Bağıl nem için kesinlikle diyemeyiz. Çığ en çok doğu anadolu ve güneydoğu anadoluda oluyor. buna göre I,II,III diyebiliriz.

Ben de II ve III olarak düşündüm. Engebe ve kar kesin olmalı ama yükseltide kararsız kaldım. İç Anadolu da yüksek mesela ama düz o yüzden çığ düşmüyor ama yükselti bir yandan da sıcaklığı etkiliyor. :26:

Böyle diyenlerden korkacaksın asıl

Yok ayol çalışsam diyorum zaten senden mi saklayacağım.Aslında saklasam iyi olur rakibim benim

Yükselti eğimli arazi karlı gün.
Cevap neki :26:

İç anadolu bir polato.Yükseltisi denize göre fazla olsada bunu dağlık olarak düşünemeyiz.Hali ile çığ olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…