kalcanız sıcaksa hamılesınız demekmıs

tekrardan slm kızlar ne olur ne olmaz diye pet koyup alışverişe çıktım eve gelince çok sıkışmıştım bi wc ye girim dedim bide baktımki pedimde sadece 2 damla pembemsi kan var ucuk pembe böle ve sadece 2 damla anlaşıldı yumurtalıklarım ve rahmim benle dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3

canım seni ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması olabilir bu pembe damlalar yani hamile olabilirisn dikkat et kendine.

inş cnm ne tuhafya herhangi bir problem yok ama olmuyor allahın işi işte sağlıkla bir bebek alırsın kucağına inş

sağol canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktanama bak ne diyorum sorun yok sanıyoduk ama varmış sol tüpümde yapışıklık ve rahimde endometrium gelişmiş o yüzden olmuyomuş.

sağol canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktanama bak ne diyorum sorun yok sanıyoduk ama varmış sol tüpümde yapışıklık ve rahimde endometrium gelişmiş o yüzden olmuyomuş.

allahım hayılrısını versin neler var neler yıllarca deniyepte olmayan birçok çift var eşinle detsek olunda birbirinze sorunlar düzelir allahın izniyle yakındada alırsın bebişini kucağına 1 tanede olsa allah o duyguyu herkese yaşatsın

şu hamilelikte bide eller popoya gidip sıcaklık mı ölçecek yani. artık denekleri anlayabilme yeteneğine sahibim......şu gebe kalma çalışmaları daha neler öğretecek bakalım....kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

X