Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma bişey olmaz hiç olmazsa 1 ay kullan faydasını görürsün doğum kontrol hapı hormonları düzenliyo sadece kullandığın ay içerisinde hamile kalamazsın ama kistinin gitmesini istiyosan kullan derim.bak dedim ya bi arkadaşımında vardı kisti doğum kontrol hapıyla geçti şuan hamile.ne zaman başlaman gerektiğini bilmiyorum doktoruna sor istersen yada netten araştır canım.
nisanda regl olucam tercihen ilk günü başlayın yazıyor nette bakalım 1 ay deniyim belki ağrılarımda azalır kistimde gider bebişimde olur inş allah herkese o duyguyu nasip etsin inş
kızlar bu ısı ölçme işi bizim bildiğimiz koltuk altından mıoluyo yoksa başka yerdenmı
hadi bakalım olur inş.Allahın izniyle kullan doğum kontrol hapını stres yapma bak nasıl geliyo bebişin doktorlar genç kızlara bile doğum kontrol hapı veriyolar adetlerinin düzene girmesi için yani kullanmakta hiçbir sakınca yok canım korkma.
canım alttan bakar büyük ihtimal ne var ne yok söyler sana eğer bebiş yoksa söktürücü verir canım.
valla önemli değil dyrlar her kadında var durlar küçük olduğu için almıyorlar çok ağrın olursa gel dyrlr okadar.ocak ayında 4,5 cm di kistim ilaç serum falan verdiler 5 günde 3e düşürdüler sonra yolladılar cnm .
çok sağol cnm ilgilendiğin için nisanda deniycem arada konuşuruz senle ekliyorum seni
sempatiksalakcinnihehehe ben çok muzurum bilmiyomusunaklinialirimsmilecanım koltuk altında çıkar ama dil altından net çıkıyo.yanı dil altını kasdetmıştım senı pis şey hemende kötüye çker koltukaltından çıkmazmı peki
peki doğum kontrol hapı falan vermedilermi benim bi arkadaşın öyleydi hamile kalamıyodu ilaç kullandı kisti gitti hamile şuan.
ne demek canım bildiğim bir konu olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım tamam ekle beni görüşürüz arada güzel haberlerini verirsin bana.
sağolasın cnm olsunda bişeyler vermez olurmuyum :) sende hamilesin sanırım ne kadarlıktı senin ?
canım yumurtlama zamanında vücut sıcaklığı artıyo eğer hamile kalınırsa bu sıcaklık devam ediyomuş.
yok canım ben hamile değilim 3 yıldır bekliyorum bu bekeleme süresince birçok şey öğrendim çok araştırdım bu konuları işte bildiklerimi sizlerle paylaşmaktan zevk alıyorum birilerine faydam dokunsun istiyorum.
anladım cnm hayırlısı peki sen doktor kontrolünden geçtinmi neden olmuyormuş diye ?
ihmal etme derim
canım doktora gitmez olurmuyum hiçbir sebep bulunamadı 1 kez aşılama 1 kerede tüp bebek yaptırdım olmadı en son olarak laparoskopi oldum sorun bulundu çok şükür yıllardır sebepsiz infertil diye doktor doktor dolaştım boşuna.şimdi 3 aylık bir ilaç tedavisi sonucunda olacak dedi doktorum inş.