- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
saol canım o senin kalçalarının güzeliğiBen kendisine ne cevap verdiğinizi de merak ettim.tavrınız nasıl oldu bu iltifat!! karşısında?
emin ol öyle dese kalmazdı adam öyle dahada ileri giderdiSenin de şeyin çok güzel deseydin :))))
Nasıl kalırdı ama
mesafeli davransanız da karşınızdaki adamın niyeti belliyse değişmez canım .. size hep doğru adamlar rastlamıştır ondan böyle konuşuyorsunuz ..Ben bu tarz meselelerde güzellik,cekicilikten ziyade tavrin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette gayet hoş bir bayansinizdir ama karşı cinse tavrınız nasıl mesela ? O adamlar size bu şekilde yaklaşmaya ne hakla cesaret ediyor ? Bazi kadinlar oyle bir sınır çizerki karsidaki insan konuşurken esas durusa geçer. Kimiside ister güzel olsun ister çirkin direk o enerjiyi verir. İster istemez o sohbetin sonu cinsellige varır. Konusmaniz,gulmeniz,sohbetinizin icerikleri nasıl mesela ? Bi dahaki sefere bütün bunlara dikkat ederek görüşmenizi gerçekleştirin. Bakalım değişme olacak mı ?
Hayır canım ne alakası var ? Ben hiç yaşamadım gibi bir şey söylemedim ki. Elbette benimde başıma geldi. Ama cogunlugunda benim hatam vardı. Çok soguk olduğum söyleniyordu mesela. Biraz sıcak oluyum dedim ayarı tutturamamistimmesafeli davransanız da karşınızdaki adamın niyeti belliyse değişmez canım .. size hep doğru adamlar rastlamıştır ondan böyle konuşuyorsunuz ..
Senin de şeyin çok güzel deseydin :))))
Nasıl kalırdı ama
Kesin ve kesinlikle katılıyorumBen bu tarz meselelerde güzellik,cekicilikten ziyade tavrin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette gayet hoş bir bayansinizdir ama karşı cinse tavrınız nasıl mesela ? O adamlar size bu şekilde yaklaşmaya ne hakla cesaret ediyor ? Bazi kadinlar oyle bir sınır çizerki karsidaki insan konuşurken esas durusa geçer. Kimiside ister güzel olsun ister çirkin direk o enerjiyi verir. İster istemez o sohbetin sonu cinsellige varır. Konusmaniz,gulmeniz,sohbetinizin icerikleri nasıl mesela ? Bi dahaki sefere bütün bunlara dikkat ederek görüşmenizi gerçekleştirin. Bakalım değişme olacak mı ?
Olabilir:))saol canım o senin kalçalarının güzeliğidemiştir
Aile dostları tanıştırdı ikimizinde niyeti ciddi ilişki idi tel de bi süre flört ettik yüzyüze gelince adsm beni cinsel obje gorduBiraz nereden tanıştığınızla da ilgili olabilir. Normalde insanların sex partneri aradığı bir yolla tanıştıysanız o da sizin düşüncenizi öyle zannetmiştir. Belki buluşmadan önce düşüncenizi belli edebilirsiniz bundan sonra ama nasıl tanıştığınızı bilmiyorum o yüzden somut bir yol öneremeyeceğim.
Ben bu tarz meselelerde güzellik,cekicilikten ziyade tavrin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette gayet hoş bir bayansinizdir ama karşı cinse tavrınız nasıl mesela ? O adamlar size bu şekilde yaklaşmaya ne hakla cesaret ediyor ? Bazi kadinlar oyle bir sınır çizerki karsidaki insan konuşurken esas durusa geçer. Kimiside ister güzel olsun ister çirkin direk o enerjiyi verir. İster istemez o sohbetin sonu cinsellige varır. Konusmaniz,gulmeniz,sohbetinizin icerikleri nasıl mesela ? Bi dahaki sefere bütün bunlara dikkat ederek görüşmenizi gerçekleştirin. Bakalım değişme olacak mı ?
faketir belki konu :)Olabilir:))
Cidden merak ettim konu sahibi niye cevap vermiyor anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?