- 2 Nisan 2015
- 23
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi iremelifemir
Spor yapsaniz.slm arkadaslar yeni üyeyim sizden yardım istiyorum lütfen ben 6 yıl önce lipo yaptım sonra kalcam sarktı 24 yasındayım ve igrenc sarkık bir kalcam var kalca germe amelyatı olmak istiyorum ama inanın ödüm patlıyor yine daha kötü olacak diye yaptıran arkadaslarım bana lütfen fikir verin
Yaptım kalcam yapılan lipodan dolayı kalca kıvrımının 2 3 santim asagısında duruyor dr gittim amelyat sart dedi ama korkuyorum kombin amelyat olan arkadaslar memnun mu aceba tek carem amelyat ama korkuyorumSpor yapsaniz.
ay bi rahat bırak vücudunu.kalçan yazık nasıl bir benliğe düştüm diye üzülüyordur.25 yaşında ne sarkması of :/[/QUOTE yag aldırdım drum cok iyi degildi uyluga girmiş fazla yag aldıgı için sarktı
Kötü olmasa zaten yatmazdım):18 yaşında estetik mi oldun?
Sporla falan halledilmiyor mu?
24 yaşında ne kadar sarkık olabilirsin ki?
yazık bence bıçak altına yatmana değmez eğer çok çok çok kötü değilse.
Buraya bir göz atin isterseniz daha iyi bilgi alirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/vucut-estetigi.478/Yaptım kalcam yapılan lipodan dolayı kalca kıvrımının 2 3 santim asagısında duruyor dr gittim amelyat sart dedi ama korkuyorum kombin amelyat olan arkadaslar memnun mu aceba tek carem amelyat ama korkuyorum
Teşekür ederim ilginiz içinBuraya bir göz atin isterseniz daha iyi bilgi alirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/vucut-estetigi.478/
Hayır degilim aksine zatıfım 52 kiloyum dogumdan sonra baya kilo verdim ondan sarktı birazda ben spor salonuna gittim birebir hoca calıştırdı cok etkisi olmadı cünkü kalca sakmış spor etkilemiyor içinden dazla yag alınmışKala kası germe hareketi yapabilirsin, Yorucu olur ama günde 2 kere X 15 er tekrar 2 set halinde, 20 Gün sonra sonuç almaya başlarsın. Ama vucut tipinde önemli. Yani balık etli falan değilsen.
Pardon alay mı ediyorsunuz? Konuyla ilgili bilginiz varsa yardımcı olmak adına yazarsınız. Yoksada bu şekilde konuşmanı hiç hoş degil ben benimle aynı sorunu yasayan arkadaslardan yardım istedim gelip beni elwştirin demedim keyfimden yapmıcam ben bu amelyatı kolay katar verilmiyor tecrübesi olan arkaşlar yada gercekten yardımcı olmak isteyenler yazsın digerleri fikirlerini kendine saklasın ve lütfen yazmasın benim üzüntü duydugum bir konuylaalay edilmesi hiç hoş degil benim piskolojim berbat durumda benim durumumun alay edilecek bir tarafı yokYuz gerdirme, boyun gerdirme, karin gerdirme, kaş kaldirma derken teknoloji taaaaa g..t gerdirmeye kadar ilerlemis. Helal olsun valla..