• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimin mi yoksa aklımın sesi mi ?

Hafiz olduğuna göre büyük ihtimalle yurtta kalıyordum değil mi ? Liseyi vs de açıktan okudun hayatinda gördüğün, sohbet ettiğin ilk erkek belki bu çocuktu. Aşık olduğunu düşünmekte çok haklısın ama kendi hayatın var
Sınavlara girip kadrolu hoca olabilirsin . Lütfen okuluna odaklan daha gençsin . Çevrende arkadaşlarında çok fazla evlenen nişanlanan var tahminim o yönde. Eski çalıştığım kurum nedeniyle hafızlık, kuran kurslarına hakimim yorumlarim o bilgiler kaynaklı

Sea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
İşini gücünü eline almadan evlenirsen ileride burada evliliğinle ilgili sayısız konu açarsın.

Ayrıca yaşından daha olgun olduğunu ( veya insanların öyle gördüğünü) yazmışsın ama eğer öyle olsaydı bu konuyu burada acmazdin, aklın evlilikte değil kariyerinde olurdu .

Yukarda bazı üyeler geçmiş konundan bahsedince baktım ben de. Orda yaşın küçük diyenlere çatmış size evleneyim mi diye sormuyorum demişsin. Şimdi ne oldu da soruyorsun?

20 yaşında yatakta düşman dışarda bebek gibi olurum diye iğrenç şekilde konuşan bu adamla evlenirsen cehennem gibi bir evlilikte ömür tüketecek, 3 kuruş harçlık verse de ihtiyaçlarımı karşılayabilsem diye kıvranacak, kv, kp, görümce ve elti sarmalında şimdi büyük dediğin aşkından da eser kalmayacak.

Burda sana yorum yapanları göz ardı etme, abini dinle hayatının iplerini kendin eline al

Yahu görücü usulü tanıştığınız adam size, ben yatakta düşman gibi şaaparim seni demiş 🙄 siz de hala 20 yaşındayım ama 25 yaş olgunluğu diyorsunuz. Igrenmeniz lazımken evlensem mi diyorsunuz. Bence evlenin, 1-siz okumazsiniz zaten boşuna uğraşmasınlar 2-bu adam piyasada bekar kalmasın ayak altından çekilsin
abisine bana böyle dedi diye çıtlatsa, o da düşman gibi bi dövse.
Bulmuş piliç gibi kız 19 yaşında, erkekler bilmediği bir dünya bi de. O kişi almış “sazı” eline şimdiden pis hayaller peşinde düşmüş. Kadın halimle döverim ben o abazayı.

3 kere görüştüğünüz adamla ne aşkı yahu? Boşluktan ona sardınız bence. 20li yaşınızı koca, kaynana, bebek ile geçireceksiniz. İnsan dünyaya bir kere geliyor. Abinizi dinleyin daha yaşınız çok küçük

Bulmuş piliç gibi kız 19 yaşında, erkekler bilmediği bir dünya bi de. O kişi almış “sazı” eline şimdiden pis hayaller peşinde düşmüş. Kadın halimle döverim ben o abazayı.
Ya hele görücü usulü taşınan adamın laflara bak hele. İğrenç ya, eli şeyinde tüm gün karı kız kesmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Abaza ya midem bulandı. Tanıştıran kimse bir daha onu da adam yerine koyup konuşmamak lazım.

Valla erkekler bilmediği bir dünya olabilir.
Ancak bu sözlerden sonra iğrenmeyip devam ediyorsa kendisine zerre saygısı yok demektir.
Ben sözü edilen konuyu görmüştüm ama aynı üye olduğunu anlamamışım.
Biz de burada ciddi ciddi yol göstermeye çalışıyoruz.
Yolu görmek istemeyeni yolun başına koysan ne koymasan ne....
Bakışlar başka yerde olduktan sonra zerre anlamı yok.

Bu yaşta ne görücüsü ne evliliği ayol🙄 eli öpülecek abiymiş vallahi ayağına taş değmesin. Bu yaşta evlilik çok rüya gibi geliyor insana ama hayat öyle bir şey değil. Bu kadar toy, akıl beş karış havada iken yapılacak şey hiç değil. Abinizi dinleyip işinizi elinize alın. Hayatı tanıyın sonra Allah kerim. Önümüze ilk çıkan görücüyle evlenseydik ohoo..

Allah herkese sizinki gibi abi nasip etsin. Şimdi zorla evlendirme mevzulu bi konudan geldim, yatın kalkın abinize dua edin.
Sizin kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı, o dahil kimseye muhtaç olmamanızı istiyor.
Bazı şeylerin sırası vardır, kendi ayaklarınız üzerinde durmak evlenmeden önce yapmanız gereken bi şeydir.
Bu kişiyi doğru düzgün tanımıyorsunuz, yarın öbür gün neler yaşarsınız bilemezsiniz. Lütfen hayatınızı bi erkeklerin avuçlarına bırakmayın. Okuyun, meslek sahibi olun.
Eğer bu bahsettiğiniz şey gerçekten aşksa(ki öyle olduğunu sanmıyorum bence üç buluşmadan aşk çıkmaz, toysunuz aşk sanıyorsunuz, heyecan arıyorsunuz) bu kişi ile iletişiminiz devam eder ve ilerde evlenirsiniz. Eğer sizi beklemiyorsa zaten gerçekten sevmiyor demektir. Karşınıza daha iyileri çıkar merak etmeyin.

Aklim mi kalbim mi diye bir şey yok. Hislerinizi her zaman akil süzgecinden geçireceksiniz.
26 yaşındaymış, beklemezmis. Seni beklemeyecek adam için sen neden bu kadar acele ediyorsun?
Herkes 20 yasinda ilk asik oldugunu bulunmaz hint kumaşı sanip evlenseydi ooo ortalik pismanliktan gecilmezdi.
Universiteye bir gidin, ufkunuz genisledikce bu dusuncelerinize gülüp gececeksiniz. Yazilabilecek cok tavsiye var ama acikcasi dikkate alacaginizi sanmıyorum. Abinizi dinleyin.

Aklim mi kalbim mi diye bir şey yok. Hislerinizi her zaman akil süzgecinden geçireceksiniz.
26 yaşındaymış, beklemezmis. Seni beklemeyecek adam için sen neden bu kadar acele ediyorsun?
Herkes 20 yasinda ilk asik oldugunu bulunmaz hint kumaşı sanip evlenseydi ooo ortalik pismanliktan gecilmezdi.
Universiteye bir gidin, ufkunuz genisledikce bu dusuncelerinize gülüp gececeksiniz. Yazilabilecek cok tavsiye var ama acikcasi dikkate alacaginizi sanmıyorum. Abinizi dinleyin.
Düşüncenizin aksine ben tavsiyeleri dinleyip bağı kopardım.. ne kadar ön yargılısınjz

İşini gücünü eline almadan evlenirsen ileride burada evliliğinle ilgili sayısız konu açarsın.

Ayrıca yaşından daha olgun olduğunu ( veya insanların öyle gördüğünü) yazmışsın ama eğer öyle olsaydı bu konuyu burada acmazdin, aklın evlilikte değil kariyerinde olurdu .
Olgunluktan kastım yaşıtlarım gibi seğilim. Her konuda tabiki tecrübeli olamam o yüzden buradayım ya zaten

Valla erkekler bilmediği bir dünya olabilir.
Ancak bu sözlerden sonra iğrenmeyip devam ediyorsa kendisine zerre saygısı yok demektir.
Ben sözü edilen konuyu görmüştüm ama aynı üye olduğunu anlamamışım.
Biz de burada ciddi ciddi yol göstermeye çalışıyoruz.
Yolu görmek istemeyeni yolun başına koysan ne koymasan ne....
Bakışlar başka yerde olduktan sonra zerre anlamı yok.
Ya bu ön yargılarınız nedir anlamadım ki.. bütün yorumlar çok hoşuma gitti ve ben bütün bağımı koparttım sizin dediklerinize bakım yazık gercekten

Keşke aike büyüklerin abin gibi düşünüp en başından böyle bir işe kalkışmasaymış. Çok haklı. Sözünü tut. Mesleğini eline al.

Annemin teyzesi ya 20 dediğime bakmayın herkes 25 falan sanıyo olgunluk açısından
Katılıyorum. Hareketleriniz, düşünce yapınız vs çok olgun 🥴🥴

Hafta sonunun geldiğini forumda açılan konulardan anlar hale geldim resmen, o kadar saçma konular açılıyor ki hafta sonları...

Abine helal olsun öncelikle. Kesinlikle onu dinle. 3 kere gördügün biri asla asık oöabilecegin biri değil, tanimiyorsun cünkü. Beni de biriyle tanistirmislardi. Baksan ne kadar kibar iyi felan. Ondan sonra baskalarin arasinda sinirlenip bana el kaldirmaya kalkti. Yanimda sükür iki arkadasim vardi, dayak yemekten son anda kurtuldu o. Keske dövmelerine izin verseydim ama demem o ki: Abini dinle!

Yani bu mesajınız bile ne kadar toy olduğunuzu gösteriyor ama siz bu toyluk içinde bunun da farkında değilsiniz.
İnsan üç kez gördüğü birine aşık olmaz, o olsa olsa hoşlantı olur.
Hele ki evlilik gibi bir kararı almak çok daha uzun düşünmeyi gerektirir.
Biribirini uzun zaman tanıyan ve gerçekten aşık olan kişiler için bile evlilik dikensiz gül bahçesi değildir.
Evlenmeden önce bir hayatı paylaşacak olgunluğa ulaşmanız gerekir ki ne 20 yaşındaki bir kadın ne de 26 yaşındaki bir erkek bu olgunluğa sahip değildir.
Abiniz çok haklı ve size gerçekten çok güzel yaklaşmış, abinizi dinleyin.
Önce kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin, hayatı ve en önemlisi kendinizi tanıyın, hayatın tadını çıkarın.
Her şeyin bir zamanı var ve evlilik için çok genç bir yaştasınız.
Sırf babanızla ilgili sorunlardan kaçmak için acele bir karar vermeyin (evliliği bu sorunlardan kaçmak için kurtuluş olarak gören sadece siz değilsiniz, burada ailedeki sorunlardan kaçmak için erkenden evlenip sonradan pişman olan kadınlara ait o kadar çok konu var ki)
Evlilik gibi devasa bir sorumluluğun altına girmek için bu kadar acele etmeye gerek yok.
Arkadaş toy kelimesine inanılmaz alınıyor yalnız guceniyor hassas kalbi kırılıyor sonra şikayet edebilir sizi 😑😁😁

Sea arkadaşlar. Görücü usülü büyüklerin vesilesiyle bi cocukla tanıştım hoşlandık sevgili olduk vs. İki tane abim var benim, onlara başta söylemedik, dün söyledik henüz bir ay oldu. En büyük abim dün benimle hiç konuşmadı bu akşam geldi sarıldı öptü ve dediki, ‘ben sana o kadar fedakarlığı 20 yaşında git evlen diye yapmadım. Oku kendini paranı kazan elin oğlunu geçtim bana abine bile muhtaç olma. Ben varım kimseye ihtiyacın yok ( babamla aram iyi değil ondan bunu söyledi). Derhal bağlantını kesiyorsun konuşma vs istemiyorum. Ben daha sana ehliyet alıcam okuycaksın kendi ayakların üstünde durucaksın bi tane bacım var nasıl evlendireyim kolay kolay.’ Bunları söyledi.. ve ben ona aşık oldum o bana iyi geldi öyle hissettim. Kalbimi mi yoksa aklımı mı dinlemeliyim? Onunla da henüz konuşmadım.. Şöyle efkarlı şarkınız varsa tavsiye alırım be…
Abine gerçekten helal olsun. Harbiden abiymiş.

Neyine aşık oldunuz?
Burada kalp ya da akil secme yok
Abiniz cok guzel konuşmuş gayet alti dolu seyler soylemis boyle abisi olan genc kizlarin sirti yere gelmez helal olsun abinize

Back