• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Kahvalti (saat 9-10 arasi)

2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir (incecik kestim)
yarim dilim light gouda peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

Ara: 1 tane kuru incir

Ögle yemegi (saat 2)

1 kase corba (1 kepce koydum)
1 tahta kasigi pilav
2 köfte
3 patates

+ bolca salata

dünkü yemegi yedim. patatesleri yuvarlak yuvarlak dogramistim, 3 parcasi yarim patates oluyor yani. (dünde yazmistim aynisini:34:)

Ara: 3 yemek kasigi meyve salatasi (annem yapmis:16: elma ve muzdan yapmis salatayi, seker yerine azicik bal döktü ve azicik tarcin koydu annecimmmm:16:)
tadi gercekten süperdi, ama cok yemedim saat 6di cunku ve ben 6dan sonra agzima bisey almiyorum:20:

simdide sporumu yapacam:21:
görüsürüz kizlar:3:

canım menün güzel ama saat 9 gibi bi meyve iyi olur miden kazınmazz
bende akşam 6ya kadar yemek yeme işini bitiriyorm ama 9 gibi felan 1 meyve yiyorm
ben bu akşam leslie yapmadım nivea body yaptım 35 40 dk

Harika gidiyosun bu şekilde çok hızlı kilo verebilirsin fakat vermem gereken çok kilo var diosun 5 ay belki bir sene bu düzende devam edebilecekmisin eğerki etmezsen kat kat alabilirsin bu kiloları bence akşam yemeğine hiç bişey eklemiosan bi çorba bi salata ekleyebilirsin zaten ne kalorisi olcakki şimdi bi gazla yemiosunda ya yersen? Buarada sana hakketen çok güveniyorum umarım istediğin kiloya ulaşırsın hakediosun çünküüü

Son düzenleme:
pembe paltoya katılıyorum çok uzun bir süre bu beslenmeyle devam edebilirmisin gerçekten çok erken saatte yemeyi bırakıyorsun çünki
bende çok denedim bu yöntemi gece çok geç yatıyorum dayanamıyorum oyüzden vazgeçtim

Harika gidiyosun bu şekilde çok hızlı kilo verebilirsin fakat vermem gereken çok kilo var diosun 5 ay belki bir sene bu düzende devam edebilecekmisin eğerki etmezsen kat kat alabilirsin bu kiloları bence akşam yemeğine hiç bişey eklemiosan bi çorba bi salata ekleyebilirsin zaten ne kalorisi olcakki şimdi bi gazla yemiosunda ya yersen? Buarada sana hakketen çok güveniyorum umarım istediğin kiloya ulaşırsın hakediosun çünküüü

pembe paltoya katılıyorum çok uzun bir süre bu beslenmeyle devam edebilirmisin gerçekten çok erken saatte yemeyi bırakıyorsun çünki
bende çok denedim bu yöntemi gece çok geç yatıyorum dayanamıyorum oyüzden vazgeçtim

öncellikle tsk ederim :16::16:
dün ögle yemegimi erken yedim baya
normalde yemegimi saat 4-5 gibi yerim, arada böyle erken yedigim oluyor
her zaman böyle degil ama:23:
90 ve 80i geciyim o zaman arada bende aksam yemegi yerim:1:
90i cidden görmek istemiyorum artik o yüzden böyle az az yiyorum
mesela dün ögle yemegimdem sonra baya bi acikmadim anca saat 7-8 gibi acikmaya basladim
:21:

bu arada ben bayramda mesela cok kacamak yaptim, börek yedim, sarma yedim
hatta aksam saat 8 gibi bi tabak dolusu sarma yedim, ertesi gün tartiya ciktigimda hic kilo almamistim
ayni kiloda kaldim bayramda:1:

2,5 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir (incecik kestim) büyüklügü kk kadar ama kalinligi öyle degil:1:
yarim dilimden az light gouda peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
azicik recel (yarim ekmegin üstüne recel sürdüm yedim)
sekersiz cok acik cay

kahvaltidan önce 2 bardak su ictim. ve suan yesil cayimi yudumluyorum:23:

öncellikle tsk ederim :16::16:
dün ögle yemegimi erken yedim baya
normalde yemegimi saat 4-5 gibi yerim, arada böyle erken yedigim oluyor
her zaman böyle degil ama:23:
90 ve 80i geciyim o zaman arada bende aksam yemegi yerim:1:
90i cidden görmek istemiyorum artik o yüzden böyle az az yiyorum
mesela dün ögle yemegimdem sonra baya bi acikmadim anca saat 7-8 gibi acikmaya basladim
:21:

bu arada ben bayramda mesela cok kacamak yaptim, börek yedim, sarma yedim
hatta aksam saat 8 gibi bi tabak dolusu sarma yedim, ertesi gün tartiya ciktigimda hic kilo almamistim
ayni kiloda kaldim bayramda:1:

maşallah ozaman ne diyeyim canım ben bayılıyorum açlıktan benim eşimde senin yönteminle kilo verdi 97 den 75 düştü gerçi erkekler daha çabuk veriyor ama
bayramı hiç hatırlatma bana :41::41: 2 kilo aldım:47:

maşallah ozaman ne diyeyim canım ben bayılıyorum açlıktan benim eşimde senin yönteminle kilo verdi 97 den 75 düştü gerçi erkekler daha çabuk veriyor ama
bayramı hiç hatırlatma bana :41::41: 2 kilo aldım:47:

bende dün gec saatlerde öyle bi aciktim kiiii ama kilom aklima gelince istahim gidiyor:1:
evet erkekler daha cabuk kilo veriyor:31:

bende dün gec saatlerde öyle bi aciktim kiiii ama kilom aklima gelince istahim gidiyor:1:
evet erkekler daha cabuk kilo veriyor:31:

ay yok benim olayım çok garip ya ben tuhaf bir insanım eşim hep dedi bana saat 5 gibi kes yemeği bak nasıl kilo vericeksin iyi güzel yemiyorum 5 den sonra gece uyuyorum gecenin bir yarısı içime yaratık giriyor
sanki kalkıp yemek yiyorum yaa hiç bana uygun değil
bu 3 ana 3 ara öğün tam benlik yani anlıyacağın ancak bu şekilde kilo verebilirim ben öbür türlü daha çok yemeye saldırıyorum

ay yok benim olayım çok garip ya ben tuhaf bir insanım eşim hep dedi bana saat 5 gibi kes yemeği bak nasıl kilo vericeksin iyi güzel yemiyorum 5 den sonra gece uyuyorum gecenin bir yarısı içime yaratık giriyor
bu 3 ana 3 ara öğün tam benlik yani anlıyacağın ancak bu şekilde kilo verebilirim ben öbür türlü daha çok yemeye saldırıyorum

:1::1:
3 ana 3 ögün benim gözüme cok geliyor nedense:26:
aksam 6dan sonra mutfaga adimimi atmiyorum
kendimi cok iyi biliyorum orda tatli görsem 1-2 atarim agzima
1-2de kalsa bisey olmaz ama ben bi basladim mi o zaman dur demesini bilmiyorum:31:
ye babam ye yani:1:

bu arada kizlar bugün kardesimin dogum günü
annem bu sabah pasta almis cikolataliiii:25::25:
beyaz cikolata, bitter cikolata ve sütlü cikolata offffffff offffffffffffff
pastanin icinde 3 cesit cikolata var
beyaz cikoya bayilirimmm:27:

pis bogazzzzz pis bogazzzzzzzzz
yemicem isteeeee (insallah:1::1:)

:1::1:
3 ana 3 ögün benim gözüme cok geliyor nedense:26:
aksam 6dan sonra mutfaga adimimi atmiyorum
kendimi cok iyi biliyorum orda tatli görsem 1-2 atarim agzima
1-2de kalsa bisey olmaz ama ben bi basladim mi o zaman dur demesini bilmiyorum:31:
ye babam ye yani:1:

bende ilk başlarda çok fazla böyle nasıl kilo veriyorlar diyordum ama
az sık yemek önemli vucud aç kalınca kıtlık korkusuyla ne yersen ye depoya atıyormuş oyüzden vucudu aç bırakmamak lazım kimle konuştuysam böyle diyor nette ve burda çok araştırdım
ama tabi herkesin bünyesi kilosu boyu farklı bak o konuda aynıyız bende dur demesini bir türlü öğrnemedim küçük bir parça ama bir çatal derken bir bakmışım dibini görmüşüm
ama artık boğazımı terbiye etmem gerek böyle nereye kadar dimi ama :113:

bu arada kizlar bugün kardesimin dogum günü
annem bu sabah pasta almis cikolataliiii:25::25:
beyaz cikolata, bitter cikolata ve sütlü cikolata offffffff offffffffffffff
pastanin icinde 3 cesit cikolata var
beyaz cikoya bayilirimmm:27:

pis bogazzzzz pis bogazzzzzzzzz
yemicem isteeeee (insallah:1::1:)

bende geçen gün arkadaşımın doğum günündeydim 2 çatal aldım valla yeme canım yeme :112:

bende ilk başlarda çok fazla böyle nasıl kilo veriyorlar diyordum ama
az sık yemek önemli vucud aç kalınca kıtlık korkusuyla ne yersen ye depoya atıyormuş oyüzden vucudu aç bırakmamak lazım kimle konuştuysam böyle diyor nette ve burda çok araştırdım
ama tabi herkesin bünyesi kilosu boyu farklı bak o konuda aynıyız bende dur demesini bir türlü öğrnemedim küçük bir parça ama bir çatal derken bir bakmışım dibini görmüşüm
ama artık boğazımı terbiye etmem gerek böyle nereye kadar dimi ama :113:

minikede söylemistim bunu, türk diyetisyenler hem ögle hem aksam yemegi yiyin diyorlar, alman diyetisyenlerde ögle yemegi yiyin diyorlar, yani günde 1 tane sicak yemek:1::1:

2 kültür arasinda kaldim bende:1::1:

minikede söylemistim bunu, türk diyetisyenler hem ögle hem aksam yemegi yiyin diyorlar, alman diyetisyenlerde ögle yemegi yiyin diyorlar, yani günde 1 tane sicak yemek:1::1:

2 kültür arasinda kaldim bende:1::1:

hangisi sana uygunsa öyle yap canım öyle böyle vericez bu kiloları :128:
ben şimdi spor yapmaya gidiyorum kuzum uyumuşken yapayımda aradan çıksın yine görüşürüz :112::70:

bende geçen gün arkadaşımın doğum günündeydim 2 çatal aldım valla yeme canım yeme :112:

yemedim bende canimmmm tuttum kendimi:16:

hangisi sana uygunsa öyle yap canım öyle böyle vericez bu kiloları :128:
ben şimdi spor yapmaya gidiyorum kuzum uyumuşken yapayımda aradan çıksın yine görüşürüz :112::70:

evettt su kilolar gitsin artik istemiyorum onlari:20:
kolay gelsin:8:

zayıflamak her kadının rüyası olsa gerek ama en iyi yöntem bence az we sık yemek tabii birde spor ama malesef şartlar bazen uygun olmuyo :))))

evet malesef öyle oluyor:1:

öncelikle kardeşinin doğum günü kutlu olsun...:nazar:
pastadan yememişin tebrik ederim senii (eminmisin yemedine):34:

o canavarı zaten tenhada sıkıştırsam neler yapıcam biliyorum da.. Yakalayamıyorum işte. :57:

Back