• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

KARIŞIRIM YAVRUM BEN.

:1::1:

your breakfast's very good!!!!! :43::43::43: NE DİYON NE DİYOOON? ANLAMIYOM BEN NE DIYOOOON?

ŞİMDİ KIZ ALMANCA CEVAP VERCEK KALAKALCAM BAK BEN :24::24:

karış kuzum karış ben de çok karışıyorum aslında ama kıyamadım kıza bugun napayım:)
bu yazdığımın da önce Türkçesini sonra İngilizcesini yazdım breakfast diye başlık attığı için
yani kahvaltın çok güzel dedim...
Almanca derse ben de anlamam Almancam çok çok çok düşük seviyede yere yakın yani...
tek diyebileceğim du essen gut ama çok anlamsız birşey oldu sanırım iyi yemişsin dicem ama beceremedim galiba:)

ayyy ben senin iradene hayran kaldım heleki o patates kızartmasıyla ve nutellaya karşı yokman topiğinle aramda bir bağ oluşturdu bide spor yapmannnn bravo gerçektennn takipteyimmmm:) bide kk ölçüsünü bende büyüklüğüne göre diodum hep kalınlığına göre deil:)

yok yok o kesin şu minik varya şu minik diyodur. Yok takılıyorum tatalım. ünide ing işletme okudum ben. Az buçuk biliyorum yani. :44:
:1::1:

you are welcome sweetheart:16:

:16:

karış kuzum karış ben de çok karışıyorum aslında ama kıyamadım kıza bugun napayım:)
bu yazdığımın da önce Türkçesini sonra İngilizcesini yazdım breakfast diye başlık attığı için
Almanca derse ben de anlamam Almancam çok çok çok düşük seviyede yere yakın yani...
tek diyebileceğim du essen gut ama çok anlamsız birşey oldu sanırım iyi yemişsin dicem ama beceremedim galiba:)

sen yemek yemek iyi dedin tatlim:23: anladim ama yinede kiz:1: almancayi ögretirim ikinizede isterseniz merak etmeyin kuzucuklarim:16:

ayyy ben senin iradene hayran kaldım heleki o patates kızartmasıyla ve nutellaya karşı yokman topiğinle aramda bir bağ oluşturdu bide spor yapmannnn bravo gerçektennn takipteyimmmm:) bide kk ölçüsünü bende büyüklüğüne göre diodum hep kalınlığına göre deil:)

:16::16: cok ama cooooook tsk ederim tatlimmmm
böyle deyince daha cok gaza geliyorum:1:
ben sizden daha cok kilo vermem lazim 30-40 kilo kadar:25:
o kilolarda anca spor yaparak gider
ama simdi zevk aliyorum spor yapmaktan:21:
takip et tabi beni:10: bekliyorum yorumlarini:16:

bu yazdığımın da önce türkçesini sonra ingilizcesini yazdım breakfast diye başlık attığı için
Almanca derse ben de anlamam almancam çok çok çok düşük seviyede yere yakın yani...
Tek diyebileceğim du essen gut ama çok anlamsız birşey oldu sanırım iyi yemişsin dicem ama beceremedim galiba:)

almanyada doğdum, almanca bilmiyorum yaaa. Universite seçimlerinde ilk tercihim ing işletme idi. Ikincisi almanca işletme. Ve ben ilk tercihime yerleştim. Hala öğrenemedim. Hayatımda hiiiç almanca ders almadım. Ama çok istiyordum oysakii. Ing hiç sevemedim. Butun derslerımı ıng okudum ama advance sevıyesınde ama sevmediğim için zorunlu kalmadıkca konusmadım. :1: En son italyadan makine tamircisi geldi ve adam almanca bilmiyordu. Eee babam sular seller gıbı almanca bılıyor ama ıng yok. Mecbur ben ındım makıne başına. Ve konuşmaya konuşmaya unuttuğumu farkettim. Kelime diye bişey kalmamış. Toparlamam lazım. :1: O italyan heran geri gelebilir. Hahahahaha

almanyada doğdum, almanca bilmiyorum yaaa. Universite seçimlerinde ilk tercihim ing işletme idi. Ikincisi almanca işletme. Ve ben ilk tercihime yerleştim. Hala öğrenemedim. Hayatımda hiiiç almanca ders almadım. Ama çok istiyordum oysakii. Ing hiç sevemedim. Butun derslerımı ıng okudum ama advance sevıyesınde ama sevmediğim için zorunlu kalmadıkca konusmadım. :1: En son italyadan makine tamircisi geldi ve adam almanca bilmiyordu. Eee babam sular seller gıbı almanca bılıyor ama ıng yok. Mecbur ben ındım makıne başına. Ve konuşmaya konuşmaya unuttuğumu farkettim. Kelime diye bişey kalmamış. Toparlamam lazım. :1: O italyan heran geri gelebilir. Hahahahaha

:9::9::9:
siz hemen geri dönmüssünüz ama türkiyeye, keske daha burda olsaydiniz, gerci dachau nerde köln nerde baya uzak arasi..
bencede ingilizceyi gelistir o italyan her an gelebilir:1::1:

saat 2de (sizde saat 3 oluyor) öyle yemegimi yedim

1 kase corba (1 kepce koydum)
1 tahta kasigi pilav
2 köfte
3 patates

+ bolca salata

dünkü yemegi yedim. patatesleri yuvarlak yuvarlak dogramistim, 3 parcasi yarim patates oluyor yani. (dünde yazmistim aynisini:34:)
corbayida annem az önce pisirdi:16:

ekmeksiz yedim tabi, sadece kahvaltida 2 dilim yiyorum yemeklerde ekmek yemiyorum.
saat 5 gibi birtane mandalina veya elma yerim ve günü öyle kapatirim.
bol bol su ictim simdiye kadar, ve suan yesil cayimi iciyorum:16: 2 fincan ictim bugün
aksamada spor var:21: yine 45 dk yapacam büyük ihtimal

saat 2de (sizde saat 3 oluyor) öyle yemegimi yedim

1 tahta kasigi pilav
2 köfte
3 patates

+ bolca salata

dünkü yemegi yedim. Patatesleri yuvarlak yuvarlak dogramistim, 3 parcasi yarim patates oluyor yani. (dünde yazmistim aynisini:34:)
corbayida annem az önce pisirdi:16:

Ekmeksiz yedim tabi, sadece kahvaltida 2 dilim yiyorum yemeklerde ekmek yemiyorum.
Saat 5 gibi birtane mandalina veya elma yerim ve günü öyle kapatirim.
Bol bol su ictim simdiye kadar, ve suan yesil cayimi iciyorum:16: 2 fincan ictim bugün
aksamada spor var:21: Yine 45 dk yapacam büyük ihtimal

akşam yemek yemıyormusun? öyle olmaz kı ama yemek yemen laızm. 18:30 gıbı akşam yemek yıceksın. 21:00 gıbıde meyve ole kapatıcaksın. Aç bırakma kendini.

akşam yemek yemıyormusun? öyle olmaz kı ama yemek yemen laızm. 18:30 gıbı akşam yemek yıceksın. 21:00 gıbıde meyve ole kapatıcaksın. Aç bırakma kendini.

aksam yemegi yemiyorum minikim, bence günde 1 defa sicak yemek yeter:26:
alman diyetisyenlerde öyle diyor ama, günde 1 defa sicak yemek yenilmeli diye:26:
türk diyetisyenlerde hem ögle hem aksam yemek diyorlar:44:
türk ve almanlarin arasinda kaldim valla:1::1:

simdi annemede söyledim: türk diyetisyenler böle diyor, alman diyetisyenlerde böyle diyor diye
annem diyor ki: biz türkler yemek yemegi sevdigmiz icin öyledir :D

Son düzenleme:
aksam yemegi yemiyorum minikim, bence günde 1 defa sicak yemek yeter:26:
Alman diyetisyenlerde öyle diyor ama, günde 1 defa sicak yemek yenilmeli diye:26:
Türk diyetisyenlerde hem ögle hem aksam yemek diyorlar:44:
Türk ve almanlarin arasinda kaldim valla:1::1:

Simdi annemede söyledim: Türk diyetisyenler böle diyor, alman diyetisyenlerde böyle diyor diye
annem diyor ki: Biz türkler yemek yemegi sevdigmiz icin öyledir :d

hahahahhhaha sana bişey söyliym mi? Onlar diyorsa doğrudur valla :)

Kahvalti (saat 9-10 arasi)

2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir (incecik kestim)
yarim dilim light gouda peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

Ara: 1 tane kuru incir

Ögle yemegi (saat 2)

1 tahta kasigi pilav
2 köfte
3 patates

+ bolca salata

dünkü yemegi yedim. patatesleri yuvarlak yuvarlak dogramistim, 3 parcasi yarim patates oluyor yani. (dünde yazmistim aynisini:34:)

Ara: 3 yemek kasigi meyve salatasi (annem yapmis:16: elma ve muzdan yapmis salatayi, seker yerine azicik bal döktü ve azicik tarcin koydu annecimmmm:16:)
tadi gercekten süperdi, ama cok yemedim saat 6di cunku ve ben 6dan sonra agzima bisey almiyorum:20:

simdide sporumu yapacam:21:
görüsürüz kizlar:3:

Son düzenleme:
Kahvalti (saat 9-10 arasi)

2 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir (incecik kestim)
yarim dilim light gouda peynir
bolca domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

Ara: 1 tane kuru incir

Ögle yemegi (saat 2)

1 tahta kasigi pilav
2 köfte
3 patates

+ bolca salata

Ara: 3 yemek kasigi meyve salatasi (annem yapmis:16: elma ve muzdan yapmis salatayi, seker yerine azicik bal döktü ve azicik tarcin koydu annecimmmm:16:)
tadi gercekten süperdi, ama cok yemedim saat 6di cunku ve ben 6dan sonra agzima bisey almiyorum:20:

simdide sporumu yapacam:21:
görüsürüz kizlar:3:

ay seni okuyunca ben çok yiyormuşum geliyor yaa :44::44:

ben Almancayı sadece lisede 8 ay gördüm okumamın iyi olduğunu soylerdi arkadaşlar ama ben anlamıyorum ki...
İngilizce ztn 2 anadilim gibi bişey ama tabii unuttuğum şeyler de vardır mutlaka konuşmadıkça unutuluyor çünkü
4 yıl İspanyolca gördüm ama çok konuşamıyorum maalesef biraz anlıyorum ama epey unutmuşum
2 yıl Fransızca gördüm ama f'sini bile hatırlamıyorum İspanyolca-Fransızca birbiriyle çorba olurdu!!!! kelimeler cok benziyor çünkü
kısaca Türkçe ve İngilizceyle kaldık baş başa... bi de bunlar iş başvurularında işe yarasa süper olacak ama işte...
ama Almanca öğrenmek isterim
ich kann nicht Deutsch sprechen und ferstehen
ich möchte lernen

kız doğru mu kurdum cümleleri? bildiğim bu kadar fazlası yok!!!!

bu arada diyetisyenlerin hangisinin doğru söylediği tartışılır
bence Almanlar, bizimki gibi geniş bir mutfağa sahip olmadıklarından, ya da sahip oldukları yiyecekler genelde turta vs gibi sağlıksız yapıda oldugundan öyle diyorlar
Türk diyetisyenlere de inanıyorum elbette ama biraz da kültür ve alışkanlık meselesi
bnm de vermem gereken 30 kg var merak etme, korkma vereceğiz beraber
yeter ki birbirimize destek olalım
sevgiler...:16:

Son düzenleme:
ay seni okuyunca ben çok yiyormuşum geliyor yaa :44::44:

bende sanki cok yedim bugün yoksa banami öyle geliyor:44:

ben Almancayı sadece lisede 8 ay gördüm okumamın iyi olduğunu soylerdi arkadaşlar ama ben anlamıyorum ki...
İngilizce ztn 2 anadilim gibi bişey ama tabii unuttuğum şeyler de vardır mutlaka konuşmadıkça unutuluyor çünkü
4 yıl İspanyolca gördüm ama çok konuşamıyorum maalesef biraz anlıyorum ama epey unutmuşum
2 yıl Fransızca gördüm ama f'sini bile hatırlamıyorum İspanyolca-Fransızca birbiriyle çorba olurdu!!!! kelimeler cok benziyor çünkü
kısaca Türkçe ve İngilizceyle kaldık baş başa... bi de bunlar iş başvurularında işe yarasa süper olacak ama işte...
ama Almanca öğrenmek isterim
ich kann nicht Deutsch sprechen und ferstehen
ich möchte lernen

kız doğru mu kurdum cümleleri? bildiğim bu kadar fazlası yok!!!!

bu arada diyetisyenlerin hangisinin doğru söylediği tartışılır
bence Almanlar, bizimki gibi geniş bir mutfağa sahip olmadıklarından, ya da sahip oldukları yiyecekler genelde turta vs gibi sağlıksız yapıda oldugundan öyle diyorlar
Türk diyetisyenlere de inanıyorum elbette ama biraz da kültür ve alışkanlık meselesi
bnm de vermem gereken 30 kg var merak etme, korkma vereceğiz beraber
yeter ki birbirimize destek olalım
sevgiler...:16:

kücükken annem benimle hep almanca konusurdu, önce almancayi ögrenmemi isterdi. aynisini kardeslerimlede yapti.
önce almanca sonra türkce:1:
dogru yazdin kiz:46: sadece ferstehen degil verstehen v ile yaziliyor yani:46:

evet kültür degisiklik bence..
türkler günde 2 defa yemek yerler, yani sicak yemek
ama tipik bir alman ailenin yemegi söyle olur:
sabah 6-7 arasi kahvalti, kahvaltida 1 en az 2 dilim ekmek yerler. bal, recel, salam, peynir felan.
bizim gibi kizartmalar, sucuklu yumurtalar felan degil:1::1:
ögle yemegi saat 12-1 arasinda olur genelde, o da sicak yemek oluyor.
veee aksamlari yani saat 5-6 gibi yemek yemezler almanlar, kahvalti türü yiyorlar peynir ekmek felan:1::1:

bende almanyada yasadigim icin almanlara uymaya calisiyorum:1:
günde 1 defa yemek yeter bence, ama kahvalti yapmiyorum aksamlari tabiki:20:

evettt destek olalim birbirimizeeeee:21::21:

Back