• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

tsk ederim:16:

Yemedim evet:32::32:

Hala tutuyorum kendimi, mutfakta duruyor beni cagriyor sanki: Gelllll benii yeeeeeeeeee diye:1:

valla ben nişanlımın pastasından 1 çatal almıstım. Kardeşim demiştiki ben boyle bısey kabul etmem, yıceksıın. Aralık 11 dogumgunu kardeşimin. Zorla yediricem diyor. :1:
Tebrik ederim canım seni.

ay harikasın hee böle azimli insanlara ihtiyacımız var yoksa biri salınca dierleride salıo buarada budoğumgünleri hiç bitmez en iyisi yememek ve en iyisi gözünün önünde bulundurmamak

harikasın kocaman:46::46::46::46:
Sen uyma şeytana hem yesen nolucak ben sana söyliyim ilk 5 dakika müthiş haz duygusu
sonra bitmeyen bir vijdan azabıııı
aynen yaa bazen 5 dk bile sürmüyor. Tabak bıtıyor,daha son lokma yutulmadan akıldan gecen ıkı sey;
1)hadi bi tabak daha
2) naptııııııııııııım beeeeeeeeeeen

:1::1::1: Ben sıkıştırdım minik vurdum kafasına :22::22: Artık beni ele geçiremiyecek :57::57:

kafasına kafasına vurdun dimi :) bide ezseydin kafasını yerde keşkee

valla ben nişanlımın pastasından 1 çatal almıstım. Kardeşim demiştiki ben boyle bısey kabul etmem, yıceksıın. Aralık 11 dogumgunu kardeşimin. Zorla yediricem diyor. :1:
Tebrik ederim canım seni.

1-2 catal yesem bisey olmaz aslinda ama 1-2 catalda kalmiyor, pis bogaz iste anca bir veya iki dilim pasta yiyince rahatliyorum:1::1: o yüzden hic yemedim yani. su pasta bi bitse ve ben rahatlasam:31: gerci kardesim silip süpürmüs:1:
3-4 dilim kalmis az önce baktim, onuda babam yer birazdan ve ben kurtulurum:1:

:16:

ay harikasın hee böle azimli insanlara ihtiyacımız var yoksa biri salınca dierleride salıo buarada budoğumgünleri hiç bitmez en iyisi yememek ve en iyisi gözünün önünde bulundurmamak

tsk ederim tatlim:16:
sen 90 kilo olsan sende yemezdin kesin:1:

o canavarı zaten tenhada sıkıştırsam neler yapıcam biliyorum da.. Yakalayamıyorum işte. :57:

ben o canavari kontrol altinda tutuyorum:23:
sus len diyorum, susuyor o da:47:
:9:

:1::1::1: ben sıkıştırdım minik vurdum kafasına :22::22: artık beni ele geçiremiyecek :57::57:

:9: iyi yapmissin, bizim icinde vursaydin keske o canavara:9:

harikasın kocaman:46::46::46::46:
sen uyma şeytana hem yesen nolucak ben sana söyliyim ilk 5 dakika müthiş haz duygusu
sonra bitmeyen bir vijdan azabıııı

tskler tatlim:16:
evettt aynen öyle bütün gün vicdan azabi cekemem vallah:20:

aynen yaa bazen 5 dk bile sürmüyor. Tabak bıtıyor,daha son lokma yutulmadan akıldan gecen ıkı sey;
1)hadi bi tabak daha
2) naptııııııııııııım beeeeeeeeeeen

kafasına kafasına vurdun dimi :) bide ezseydin kafasını yerde keşkee

evettt yada söyle olur: amannnn zaten 1 dilimini yedim, 1 tane daha yesem ne olacak sanki..
ve sonra pismanlik duygusuuuuu:1:

saat 16:30ta aksam yemegimi yedimmm
aslinda sebze yemegi istemistim annemdem ama dolabi acinca hic sebze olmadigni fark ettim:31:
yarin hemen alisverise:10:

aksam yemegi

2 kepce corba
4-5 yemek kasigi yogurtlu makarna

az sonra sporum var
spordan sonra yesil cayimi icerim:24:

arada 1 tane kuru incir ve 5 tane kuru üzüm yedim (anneannem yollamis türkiyeden:16:)

aslinda sebze yemegi istemistim annemdem ama dolabi acinca hic sebze olmadigni fark ettim:31:

aksam yemegi

2 kepce corba

az sonra sporum var

arada 1 tane kuru incir ve 5 tane kuru üzüm yedim (anneannem yollamis türkiyeden:16:)
afiyet olsun tatlım

aksam yemegi

2 kepce corba

az sonra sporum var

[/QUOT

menünü beğendim canım bizede geldi kuruüzüm poşetiyle dolabın enaltına koydum
ben çok severim hamileliğim boyunca çok yemiştim

aksam yemegi

2 kepce corba

az sonra sporum var

[/QUOT

menünü beğendim canım bizede geldi kuruüzüm poşetiyle dolabın enaltına koydum
ben çok severim hamileliğim boyunca çok yemiştim

tskler canimmmm:16:
evet bende cok severim

oooooooh ne güzel sporlar yapılıyor. en tembeliniz ben çıktım yani. neyse şu örgüm bitsinde. gerçi bende örgü kolay kolay bitmez amaaa neyseee.

sporunu hıc aksatmıosun en cok buna bayılıorum :46:

evet bu aralar hic aksatmiyorum:23::21:
insallah hep beraber böyle devam ederiz:nazar::nazar:

ne zaman tartılcaksın haftada kaç kilo verceksin heyecanla bekliyorum:)

kiz bu sabah tartindim:1: sonucu birazdan yazacam:21:

oooooooh ne güzel sporlar yapılıyor. en tembeliniz ben çıktım yani. neyse şu örgüm bitsinde. gerçi bende örgü kolay kolay bitmez amaaa neyseee.

:1::1: örgünü yesinler

ikisinide yaptım :21:

ohh oh yıkılıyonuz:8:

yesinler senin örgünü...:34:
kizlar bu sabah tartindim:21:

18.11.2011 93.8 kilo

25.11.2011 92.8 kilo :64::64::64:

süpersin canım 1 haftada 1 kg vermişin...:10:
darısı başıma:44:
bende tartılcam bugün
bakalım ...
ak koyun ,kara koyun belli olcak:18:

Back