- Konu Sahibi kalbimEllerinde
-
selam kizlar
bugün kahvalti menümü yaziyim:
2,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
yarim dilim light gouda
domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay
yazmaya unutuyorum sürekli, ben sabah kahvaltidan önce ac karna 1-2 bardak su iciyorum metabolizma hizlansin diye, bazen ac karna yesil cay iciyorum sabahlari, yaglari yakiyor cunku(her zaman icemiyorum unutuyorum sürekli, kahvaltimi yaptiktan sonra aklima geliyor)
Bir ben sevemedim yeşil çayı ama mecburen içicem. bugün gidip alıcam bitti evde.
Bizim evde annem içiyor onu demek ondan zayıf o kadar :))
Şu gouda dediğin ne tatlım peynir mi?
Kahvaltında güzel tatlım. Rutin oldu zaten bizim için.
tatlım menün güzel afiyet olsun
bişey yazacagım ki yeşilçay yağ yakmıyor, hiç bir gıda yağ yakmaz, yağ yakabilmek için aldığın enerjiden fazlasını vermen lazım bu da sporla oluyor ama belki zayıflamaya destek oluyordur boyle desek daha doğru yanlış anlaşılma olmasın
Bir ben sevemedim yeşil çayı ama mecburen içicem. bugün gidip alıcam bitti evde.
Bizim evde annem içiyor onu demek ondan zayıf o kadar :))
Şu gouda dediğin ne tatlım peynir mi?
Kahvaltında güzel tatlım. Rutin oldu zaten bizim için.
sevgili günlügüm :)
biraz önce eve geldim. amcamlara gittim, orda yengem mevye soydu, az mandalina ve elma yedim.
eve geldim yemegimide yedim...2 tabak topalak yemeginden yedim kizlarfakat tabak dolu degildi, az az koydum.
aslinda 1 tane tabak yicektim, ama dayanamadim 2. tabagida yedim
ama bugün baska bisey yemiycem, bu kadar yeter
kuzenimin odasinda 20 dk bisiklet sürdüm
bu aksam sporumuda yapacam insallah
fazla degildir insallah bugün yedigim
özetliyim yinede, yorumlarinizi bekliyorum kizlar:
kahvalti:
2,5 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
1 dilim light gouda peyniri
3 zeytin
domates, salatalik
cok acik sekersiz cay
ara: az mandalina ve elma (amcamlarda) ve 1 tane kuru incir
ögle yemegi:
2 tabak topalak yemegi(tabaklar dolu degildi)
yeşil çayı bende içemiyordum canm ama içine 2 dilim limon atıyorum çok güzel oluyo tadı istersen dene
üzülme hayatım. öle olur arada sırada. sen benim dün yediklerimi bir görseydin :)) takma kafana. önemlı olan yarın toparlaman.
tatlım yediklerin çok değil yani sabah iyi yemişsin ki ztn doğru olan da o, o yuzden üzülme
yeşil çaya gelince, yazan arkadaş yanlış yazmamıştır elbette, onun da dayandığı kaynaklar vardır başkası hakkında yorum yapamayacagım. ben herşeyi bilimsel olarak sunmaya, doğru kaynaklardan beslenip size aktarmaya çalışıyorum
sadece bu böyledir deyip yazmanın doğru olmadığını savunuyorum, mutlaka kaynağı belirtilmeli ve nedeni açıklanmalıdır "yeşil çay yağ yakmaya yardımcıdır çünkü..." şeklinde. sadece sınırı belli, kalıp cümleler kurmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, açıklaması mutlaka yapılmalı
sevgiler tatlım
bu arada sen de bnm takip sıramda başlara oturmayı kısa sürede başardın tebrikler belirtmeden edemedim
afiyet olsun bencede iyi menün akşam yemeğini erken saatlerde yesek aslında hiç sorun olmaz aslında
herşeyden az az yiyerek ve yavaş yemek çok önemli benim eşim yavaş yiyerek ama herşeyden yiyerek kilo verdi
bende limonla deniyeyim bari bende içemiyorum
sadiyem33 pardon tatlim cevap yazmaya unutmusum..
bende deniycem birazdan limonla
sonucunu birazdan yazarim
begendinmi limonlu yeşil çayı
bende yapıcam şimdi limonlu yeşil çay
ne yedin gii dün merak ettim, ah bu kacamaklar olmasayemege dayanamadim valla, ben tencereye bakiyorum tencere bana bakiyor
kalktim yine az koydum yemektenyarin daha cok dikkat ederim artik. pis bogaz ne olacak
annem pasta felan almis kardeslerime, hic yemedim ama
anladim tatlim artik bende hep bir aciklama yapmaya calisacam
belki bende yanlis anlamis olabilirim malum türkcem yetmiyor bazen
yazan arkadasin günahini almiyim
bu arada takip listende baslarda olmaya cok sevindimmmm
sende benim takip listemde baslardasin unutma
tsk ederim canim
evet yavas yemek cok önemli
yani 30 defa cignemek zorundaymisiz öyle hemen yemegi lop diye yutmak cok zararliymis
uzun zaman önce annem beni diyetisyene götürmüstü sanirim 14-15 yaslardaydim
diyetisyen öyle demisti bana herseyden ye ama az ve yavas yavas ye
ama o zaman pek umursamiyordum dediklerinden
evet cnm bak hemen sana geldim:))) iyi anlaştık sanırım da ondan:)))
bu arada bnce kendine haksızlık etme Türkçen gayet güzel, arada eksikler olursa da ben yardımcı olurum sana merak etme
Türkçe konusunda dikkat ediyorsun maşallahfarkındayım hem gurbette yaşayıp da Türkçesi güzel olanlara çok hayranımdır dilini yaşatabildiği için o yabancı topraklarda, seni de bu konuda tebrik ediyorum
çok çiğnemek gerçekten önemli bu aralar yediklerim kadar çiğnememe de dikkat ediyorum gerçi yavaş yediğim için zaten iyi çiğniyorumdur herhalde ama daha da dikkat eder oldum bu aralar,mesela dikkat edin elma, marul salatası yerken hemen yutamıyorsunuz epey öğütmek için çiğnemek gerekiyor
evet bn de dilciyim:)hosgeldin tatlim
evet masallah baya iyi anlasiyoruz
kanim kaynadi hemen sana
cok tsk ederim :) evet yurtdisinda yasayan türklerin cogu türkceyi düzgün konusamiyorlar
cok yazik bence, 2 dil ile büyümek cok güzel bisey cunku
ama beni konusurken duyarsan hafif aksanim var
o kadarida normalmis annem öyle diyor
degisik dilleri cok severim, benim uni bölümümde dil
elma, marul felan yerken gercekten hemen yutamiyor insan evet, baya bi cignemek gerekiyor :)
evet bn de dilciyim:)
ingilizce 2. dilim
almanca ve fransızca cok az yani kelime ancak bir iki cümle belki
biraz da ispanyolca işte
ich kann night deusch sprechen gut
dogru mu yazdım ondan bile emin değilim
sevgili günlügüm :)
biraz önce eve geldim. amcamlara gittim, orda yengem mevye soydu, az mandalina ve elma yedim.
eve geldim yemegimide yedim...2 tabak topalak yemeginden yedim kizlarfakat tabak dolu degildi, az az koydum.
aslinda 1 tane tabak yicektim, ama dayanamadim 2. tabagida yedim
ama bugün baska bisey yemiycem, bu kadar yeter
kuzenimin odasinda 20 dk bisiklet sürdüm
bu aksam sporumuda yapacam insallah
fazla degildir insallah bugün yedigim
özetliyim yinede, yorumlarinizi bekliyorum kizlar:
kahvalti:
2,5 dilim kepek ekmegi
2 kk beyaz peynir
1 dilim light gouda peyniri
3 zeytin
domates, salatalik
cok acik sekersiz cay
ara: az mandalina ve elma (amcamlarda) ve 1 tane kuru incir
ögle yemegi:
2 tabak topalak yemegi(tabaklar dolu degildi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?