- Konu Sahibi kalbimEllerinde
-
kendimle konusuyorum sankiii takipcilerim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tzz bundan sonra zor yazarim buraya
Canimmmmmmmmmmm nim nimmmmmmmmmmmmmmmmmmmBUrdayim özledim kiz seni :)
Giremedim bikac gün is güc hic vakit bulamadim gülüm.. tam 84 mü oldun?? pazartesi kilon kacdi gülüm ??
Koskocaman öptüm canisii
canimmm bende özledim kiz seni. bakiyorum bakiyorum topigine ama hic ses mes yok.
bu sabah tartildim 84,4 kiloyum simdi, 200gr gitmis allaha sükür
sende nasil gidiyorrrr? hemen topigine ugruyorum simdii
Evet canim yaa giremedim bi kac günn.. Ama artik insallah kendimi fena düzene sokdum bäckerden cikdim.. hayatim bi düzene gircek artik:))
tartilmadim kac gündür canim .. hafta sonu yine berbattii .. demin avukatla telefonda konustum bana diyoki kilo verdigin baya belli diyor bi motive oldum anlatamamm :))
Kendiside rejimde beraber sabahlari kahvalti yapiyoruz bugün gelmedi kendisi böyle diyince bi mutlu oldummmmmm zaten dün onun önünde pantolum düsüp durdu belimden.. bu pantolda kemer takmama gerek kalmiyordu beli tam oluyordu :) artik kemere ihtiyacim vaaaar :))))
avukatin iyi demis canimmm simdi baya bi gaza gelmissin belli oluyor :)
aksam sporada gidersin insallahhh oh erisin yaglar gitsin kilolar
benim pantolonlarimda bi bolardi bana anlatamam
yakinda toptan alisveris yapmam lazim
Benimde ilk isim o olcak söyle bi 10 kilo daha verim sporda yaparsam siklasirim iyce sonra bi güzel shopping :))kim tutar kiz bizi :))) tuabilene ask olsuN:) fena motive oldum anlatamam canim ya:)) Avukat öyle diyince ben hic beklemedim cünkü berbat bi hafta sonu gecirdim:))
iyi olmus o zaman kizzzz :) vallahi bi motive olmussun sen burdan bile hissettim
devam et böyle :) dahada zayiflayacaksin emin ol :)
Kiz agzindan bal damliyorrrrrrrrr :))))Insallahhh hep beraber zayiflicazz :) Yazin birlikte gezcezzz citir citir unutma bu sözümüzü :))
unutmadim canim :)) insallah olacakkk olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?