- Konu Sahibi kalbimEllerinde
good morning everyone
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz yaz okuyorum yazdıklarını.
Burada yazmak da yazılanları okumak da motive ediyor. Zaten abone listemde varsın
hehe öyle miii tmm o zaman yazmaya devam ediyorum
bu hafta kacamaksiz gecsin istiyorum son günlerde cok kacamak yaptim malesefff
merhaba sekerler, sayfa degismis sanki pembelesmis hehe güzel olmus ama begendim :)
disardaydim bugün daha yeni eve geldim.
kuzenim beni görünce zayiflamaya karar verdi bu arada hehehe sanki kilolu kendisi hiiih :)
hep iltifatlar aldim bugün, kotumu giydim ama baya büyük geliyor artik altina tayt giydim cunku havalar buz gibi. altimda tayt oldugu halde kotum coook büyük geliyor. veee en önemlisi önceden bu kotumu giyince kenarlardan yag fiskiriyordu cok igrenc bi görüntü oluyordu ögg
ama simdi dümdüz oldu hertaraf hic yag mag yoktu kenarlarda :) cok mutlu oldum anlatamam size. yarinda alisverise gidecez kuzenlerimle
acil kiyafet ve ic camasiri lazim bana cunku hihihi.
bugünün menüsünü yaziyim:
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
salatalik
4 zeytin
yesil cay
1 kücük kase light puding
az önce eve geldigimde cok actim, bende zanettim ki annem güzel güzel yemek yapti seviniyorum tabi
bi girdim mutfaga hiiih dünden kalma mercimekli pilav ve barbunya vardi, bide makarna yapmis ve fish fingers
bende 1 tane fish finger yedim, yagda kizarilmadi ama :) silexte yapmis, denizim silex ne diye sormustu gecen linkini koyuyorum simdi:
http://www.yes-shop.de/picture/Beem/Silex2.jpg
böyle bisey yani, tost makinasi gibi ama her türlü yemek yapiliyor, annem lahmacunuda bu makinede yapiyor mesela.
neyse menüme gelelim
1 tane fish finger
1 yagsiz tost+ marul
sekersiz cay
tostu 2 dilim kepek ekmek ve yagsiz peynirle yaptim.
hala cok acim canim etli ekmek cekiyor sabahtan beri
su: 1 litre bile olmamistir cunku evde degildim
spor: birazdan yaparim belki
yesil cay: 1 kupa
tzzz yakinda hic bisey yazmicam buraya
Canim Cok süper gidiyorsun yine vermissin kiloyu. Harikasin canim sen bu ay 7leri görürsün kesinlikle güzelim..
Sakin yazmayi birakma buraya Diger yerede yaziyorsun tamam ama burasi sadece sana ayit bi topik bu topiginin altina bide basari öykünü yazdinmiydi tamamdir
ben günlüğüme menülerimi eksiksiz yazıom kızlar, bazen 1 hafta yazmıyorum sonra toplu yazıyorum
arada boşluğum yok yani...
bu arada siz birbirinizi ziyaret ediyorsunuz bakıyorum da hiç bnm günlüğüme gelen yok