• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

merhaba sekerler, sayfa degismis sanki pembelesmis hehe güzel olmus ama begendim :)
disardaydim bugün daha yeni eve geldim.
kuzenim beni görünce zayiflamaya karar verdi bu arada hehehe sanki kilolu kendisi hiiih :)
hep iltifatlar aldim bugün, kotumu giydim ama baya büyük geliyor artik altina tayt giydim cunku havalar buz gibi. altimda tayt oldugu halde kotum coook büyük geliyor. veee en önemlisi önceden bu kotumu giyince kenarlardan yag fiskiriyordu cok igrenc bi görüntü oluyordu ögg
ama simdi dümdüz oldu hertaraf hic yag mag yoktu kenarlarda :) cok mutlu oldum anlatamam size. yarinda alisverise gidecez kuzenlerimle
acil kiyafet ve ic camasiri lazim bana cunku hihihi.
bugünün menüsünü yaziyim:

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
salatalik
4 zeytin
yesil cay

1 kücük kase light puding

az önce eve geldigimde cok actim, bende zanettim ki annem güzel güzel yemek yapti seviniyorum tabi
bi girdim mutfaga hiiih dünden kalma mercimekli pilav ve barbunya vardi, bide makarna yapmis ve fish fingers:53:

bende 1 tane fish finger yedim, yagda kizarilmadi ama :) silexte yapmis, denizim silex ne diye sormustu gecen linkini koyuyorum simdi:
http://www.yes-shop.de/picture/Beem/Silex2.jpg
böyle bisey yani, tost makinasi gibi ama her türlü yemek yapiliyor, annem lahmacunuda bu makinede yapiyor mesela.
neyse menüme gelelim :D

1 tane fish finger
1 yagsiz tost+ marul
sekersiz cay

tostu 2 dilim kepek ekmek ve yagsiz peynirle yaptim.
hala cok acim :( canim etli ekmek cekiyor sabahtan beri :43:

su: 1 litre bile olmamistir cunku evde degildim
spor: birazdan yaparim belki
yesil cay: 1 kupa

Son düzenleme:

hehe öyle miii tmm o zaman yazmaya devam ediyorum:52:
bu hafta kacamaksiz gecsin istiyorum son günlerde cok kacamak yaptim malesefff :(

Geçmişi unut geleceğe bak. Kilo vermeden önceki benle şimdiki ben arasında moral olarak dağlar kadar fark var. Sadece 10 kilo verdim. 100 kiloyum başkaları hala acıyarak bakıyordur belki ama ben artık bunların hiçbirini düşünmüyorum. Çok mutlu ve umutluyum. Sen de geleceğe odaklanmaya devat et.

Başarılar, kolaylıklar dilerim...

merhaba sekerler, sayfa degismis sanki pembelesmis hehe güzel olmus ama begendim :)
disardaydim bugün daha yeni eve geldim.
kuzenim beni görünce zayiflamaya karar verdi bu arada hehehe sanki kilolu kendisi hiiih :)
hep iltifatlar aldim bugün, kotumu giydim ama baya büyük geliyor artik altina tayt giydim cunku havalar buz gibi. altimda tayt oldugu halde kotum coook büyük geliyor. veee en önemlisi önceden bu kotumu giyince kenarlardan yag fiskiriyordu cok igrenc bi görüntü oluyordu ögg
ama simdi dümdüz oldu hertaraf hic yag mag yoktu kenarlarda :) cok mutlu oldum anlatamam size. yarinda alisverise gidecez kuzenlerimle
acil kiyafet ve ic camasiri lazim bana cunku hihihi.
bugünün menüsünü yaziyim:

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
salatalik
4 zeytin
yesil cay

1 kücük kase light puding

az önce eve geldigimde cok actim, bende zanettim ki annem güzel güzel yemek yapti seviniyorum tabi
bi girdim mutfaga hiiih dünden kalma mercimekli pilav ve barbunya vardi, bide makarna yapmis ve fish fingers:53:

bende 1 tane fish finger yedim, yagda kizarilmadi ama :) silexte yapmis, denizim silex ne diye sormustu gecen linkini koyuyorum simdi:
http://www.yes-shop.de/picture/Beem/Silex2.jpg
böyle bisey yani, tost makinasi gibi ama her türlü yemek yapiliyor, annem lahmacunuda bu makinede yapiyor mesela.
neyse menüme gelelim :D

1 tane fish finger
1 yagsiz tost+ marul
sekersiz cay

tostu 2 dilim kepek ekmek ve yagsiz peynirle yaptim.
hala cok acim :( canim etli ekmek cekiyor sabahtan beri :43:

su: 1 litre bile olmamistir cunku evde degildim
spor: birazdan yaparim belki

tzzz yakinda hic bisey yazmicam buraya:19:

Canim Cok süper gidiyorsun yine vermissin kiloyu. Harikasin canim sen bu ay 7leri görürsün kesinlikle güzelim..
Sakin yazmayi birakma buraya Diger yerede yaziyorsun tamam ama burasi sadece sana ayit bi topik bu topiginin altina bide basari öykünü yazdinmiydi tamamdir ;) :54:

Canim Cok süper gidiyorsun yine vermissin kiloyu. Harikasin canim sen bu ay 7leri görürsün kesinlikle güzelim..
Sakin yazmayi birakma buraya Diger yerede yaziyorsun tamam ama burasi sadece sana ayit bi topik bu topiginin altina bide basari öykünü yazdinmiydi tamamdir ;) :54:

tsk ederim canim. insallah görürüm hehehe :)

gelelim benim menümeeee

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik, azicik maydonoz
sucuklu yumurta

1 kase nesfit

10 tane beyaz leblebi + 1 kuru incir

aksam yemegi (saat 4)

2 yemek kasigi patlican yemegi
2 yemek kasigi bulgur pilav
3-4 kasik yogurt

spor: 45dk crosstrainer
su: 2 litre

gelelim benim menüme:16:

sabah (saat 10)

2 dilim siyah ekmek ve normal kahvaltiliklar (her zamanki gibi)

1 kuru incir ve 1 hurma

1 kepekli diyet bisküvi

1 kücük kase nesfit

aksam (saat 4.30)

1 kücük tahta kasigi etli bamya yemegi (bööö cok igrenc bi yemek ilk defa bamya yedim hayatimda hic begenmedim:19:)
4-5 yemek kasigi alman usulü curry'li pilav (http://www.lecker.de/media/redaktionell/leckerde/warenkunde/reis/Langkorn_Reis-b.jpg)
bolca salata (kirmizi lahana, misir, salatalik)

2 tane hurma (canim cok tatli cekmisti)

spor: 45dk tempolu crosstrainer
su: 2 litre olabilir yada daha fazla

nasilim bugün? bamya yemegi cok cok azdi annem sevmicegmi tahmin etti öylelikle az koydu:1: doymadigim icin 4-5 yk kasigi pilavdan yedim.
sporuda tempolu yaptim hertarafim agriyor su an yoruldum iyice:1:

ben günlüğüme menülerimi eksiksiz yazıom kızlar, bazen 1 hafta yazmıyorum sonra toplu yazıyorum
arada boşluğum yok yani...:34:
bu arada siz birbirinizi ziyaret ediyorsunuz bakıyorum da hiç bnm günlüğüme gelen yok:19::19::19:

ben günlüğüme menülerimi eksiksiz yazıom kızlar, bazen 1 hafta yazmıyorum sonra toplu yazıyorum
arada boşluğum yok yani...:34:
bu arada siz birbirinizi ziyaret ediyorsunuz bakıyorum da hiç bnm günlüğüme gelen yok:19::19::19:

lilysim bende bazen yaziyorum bazen hic yazmiyorum cunku takip eden yok :52:
ugramiyorum buraya fazla, ortak topigmiz daha güzellllllll ve eglenceliiiiiiiiiiiii:16:

sevgili günlügüm :)
uzun zamandir ihmal ediyorum seni biliyorum :27:
diyeti ve sporu birakmis degilim ama hala devam ediyorum.
bir hafta boyunca durmadan yedim yedim o yüzden bir süre 82'de takili kaldim, gecen pazar gününden itibaren yine basladim düzenli ve saglikli beslenmeye.
veeeeee sonuc: bu sabah tartim bana 81,6i gösterdi cok mutluyum 1 kilo daha gitti :)
70lere düsecem yakinda aman allahimmmmm :32:

18.11.2011 93.8 kilo

25.11.2011 92.8 kilo

29.11.2011 92.2 kilo

02.12.2011 91.8 kilo

09.12.2011 90,8 kilo

30.12.2011 88,0 kilo

13.01.2012 85,6 kilo

20.01.2012 84,8

03.02.2012 83,8

29.02.2012 81,6

Son düzenleme:
her sabah tartiliyorum ben ya iyice aliskanlik haline geldi. bir gün tartilmazsam meraktan catliyorum iyice.
resmen kanka oldum tartimla:1: önceden aramiz hic iyi degildi:52:

neyse 200gr yine erimisim :) 81,4 kiloyum. 400gr kaldi bunuda basaririm bu hafta insallah:8:

Back