KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

gördümmm gördümmmm
ilk yorumun benden zaten
fitpur hic duymadim canim, ich wollte mich im mc fit anmelden, aber ich habe gehört im mcfit wären sehr viele typen, die nasil desem jeden angaffen bzw anmachen
o yüzden arkadasimla vaz gectik fitnessfirst var bide das ist speziell nur für ladies ama o da cooook pahaliiii:26:

Son düzenleme:

Mc fit aslinda cok süpermis ama bu erkek olayi hic hosuma gitmedi simdi :) Benim Bitanem bunu duysa zaten yollamazdi beni :)))
fitpur zaten almanyada 2 kere var sadece. ve only ladies bereich var ben hep ordayim o yüzden bi sorun olmuyor :) bide celever fit var das ist auch so ne fitnesskette ama sonucda spor spordur dedim kendi kendime ve ucuz olani secdim pismanda degilim :)

Eveeett ilk ziyaretcimmmsin :)

bende evde yapmaya ugrasiyorum sporu, iyi yapiyorum ama
spor salonu daha iyi bence, dann wird man mehr motiviert, wenn man die anderen leute sieht, die auch sport machen

Kahvalti

1,5 dilim kepek ekmek ve 1 dilim kepek ekmek ve cok cok az peynirle (gouda) yapilmis tost (toplam 2,5 dilim ekmek yemis oldum)
2 kk beyaz peynir
1 tatli kasigi kadar recel
4 zeytin
bolca domates, salatalik
sekersiz yesil cay

Ara: 1 elma ve 1 mandalina

Aksam yemegi

2 kepce mercimek corba
3 tahta kasigi bulgur pilav + yogurt
1 tane kuru incir

Su an yesil cayimi yudumluyorum kizlar birazdan sporumu yapacam

Son düzenleme:
Kiz ben gidinceee morelim alt üst oluyor. Benim gittigim yerde sadece manken manken kizlar var gelde bozmaaa kafani

tatlim iste onlari görünce motive edeceksin kendini, icinden de ki: birgün bende sizin gibi manken olacam ve ben sizden bin kat daha güzel olacam

ben gecen pussycat dolls'un buttons sarkisi varya, o klipi izlereyerek yaptim sporumu sirf motive olsun diye ahaha
biliyorsun o kizlar fistik gibi masallah, ama biz onlardan daha güzeliz

başarılı bir menü görüyorum
devamını diliyorum

öğlen yemeği nereye kaçtı kız yoksa kahvaltını öğlen mi ettin

her zamanki gibi süper gayet istikararlısım maşallah ben bu aralar saldım hep yarın diyorum bu sefer kesin yarın Allah bir keder vermezse....
daha menülerimi yazmadım yazdıklarınızı gördüm şekerlerim...
sana da afiyet olsun tatlım

başarılı bir menü görüyorum
devamını diliyorum

tskler tatlimmmm

öğlen yemeği nereye kaçtı kız yoksa kahvaltını öğlen mi ettin

tatlimmm ögle yemegi yemiyorum mandalina ve elma yetti sanirim mide kücüldü

canım menün süper herzmanki gibi
ben bugün kendime izin verdim randomlıfe gibi
ben geldim şimdi sen yoksun sporunumu yapıyorsun yoksaaa

canimmmmmmmmmm tsk ederimmmm
evet kiz sporumu yaptim ve geldim simdi

Waaaw menü süper yivrim

sevgimmmmm bebegimmm tatlimmmmmmmmmm tsklerrr

lilymmmm nerelerdeydin kiz sen bakalim özlettin kendini
yarin devam etmelisin salmak yok bundan sonra
cok tsk ederim bitanem birazdan senin menülerine göz atacam

Kalbim yiyorum yiyorum kendimiaç hissediyorum 2 gündür neden acaba :26:
Aç dediğim baya baya gurultulu yani.
Tıka basa yiyorum nerdeyse...

aynen yaaa.....
bi de henüz menü bildirimi yapmadım birazdan once bi genel takiplerimi yapayım da ondan sonra...
bu arada kalbimmmmmm look at your account i sent u a message...

tebrikler super bir menu olmus

tskler canimm

tatlim bayadir diyetdesin yediklerine dikkat ediyorsun, sanirim vücut arada istiyor yani cani herseyi cekiyor
sen yinede dikkat et fazla kacirma ve sporunu ihmal etme. dünkü menün güzeldi ama senin tatlim tikabasa yemiyorsun ki
mide kücüldügü icin sanirim sana cok yemis gibi geliyor

Kiz tabiki biz o mankenlerden güzeliz yinede insan bi imreniyor :)) Dün hele bi kiz vardi kirilcakdi nerdeyseee :) Yinede gelmis spor yapiyor :) dedim kiz yerinde olsam suan tv karsinda oturup cipsleri götürürdüm dedim

Şahane Menü.Klip izlerken spor yapman bian gözümün önüne geldi ve çok güldüm.Ama çok hoş taktik o pis ince bacaklı kızlar insanı hırslandırıo=) Senin menünde beni gaza getiriyo bende öğlen yemeğini çıkarmayı düşünmüyo değilim.Çok acıkmadığım sürece arada yapmıyorum artık süreki eviriyorum çeviriyorum bişeyler deiştiriyorum.Can sıkıntısı işte hehehehe tek deiştiremediğim şey spor yapmamam.

Yalnız deilsin lilim bu sefer yarın demiyelim bugün diyelim ve yemiyelim.Sözümüzün arkasında durursak tam süper olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…