• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

kızlar lahana yağı kullanan varmı?
5 günde 4 cm inceltiyormuş.
spor yaparken sürüp streç sarıyormuşss-un.
Çok yağ yaktırıyormuş..

Çok yağ yaktırıyormuş..

sevgim hic duymadim vallah:44:
internetde arastirmak lazim..

lahananın yagıdamı varmış canım :1: ilkkez duydum senden:1:

bu arada kalbim menünü begendim
hiç sorunsuz gidiyorsun

tskler sadiyemmmm:16: sende öyle :)

Çok yağ yaktırıyormuş..

canım bende duymustum denedm hatta evet baya inceltiyor cok kısa zamanda smdi yine aldım ben evde var ama kötü kokuyor die kullanmıodum ii hatırlaattın bende baslayım bari faydasını görürsn bence qal ben cok önce kullanmıstım baya inceltmsti 3 günde flan ama sora hemen bıraktıgm icn kalıcı olmadı tabi :1:

canım bende duymustum denedm hatta evet baya inceltiyor cok kısa zamanda smdi yine aldım ben evde var ama kötü kokuyor die kullanmıodum ii hatırlaattın bende baslayım bari faydasını görürsn bence qal ben cok önce kullanmıstım baya inceltmsti 3 günde flan ama sora hemen bıraktıgm icn kalıcı olmadı tabi :1:

fiyatı ne kadar canım ?

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
coook kücük dilim tavuk salami:17: (cok cok kücük kestim nerdeyse parmagim kadardi:1:)
1 cay kasigi kadar pekmez
bolca domates, salatalik
3 zeytin
sekersiz cok acik cay

Ara: 1 kase cikolatali müsli yarim bardak sütle yedim (cok azdi yani)
+ 1 mandalina

Aksam yemegi

1 kepce corba
3 catal yogurtlu havuc salatasi
1 tabak makarna (fakat makarnayi az koydum tabagi doldurmadim, 1 tatli kasigi yag + salcala yapildi)

birazdan sporumu yapacam kizlar, dün yapmadim sporumu cunku her tarafim agriyordu kollarim, bacaklarim felan:1:
o yüzden dün dinlenme günümü yaptim (haftada 1 gün dinlenme günü yapiorum)
bugün 1 saat spor yapmayi düsünüyorum öyle icimden geldi:1:
1 kupa yesil cay ictim bugün, birazdan spordan sonra yine icerim, suyumu bol bol ictim.
tatlım afiyet olsun menünü beğendim:56:
sen de yogurtlu havuç salatası yemişsin:1:
sporunu da yapmışsın daha ne denir ki????:46:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi kadar pekmez
bolca domates salatalik
3 zeytin
sekersiz acik cay

Ara: 1 kücük kase cikolatali müsli (yarim bardak kadar süt koydum)

Aksam yemegi

5-6 tane batirik yaninda bol marul ve haslanmis karalahana
ve bi kac parca domates

amcamlara gittik ve orda batirik yaptilar :31:
bilmeyenler icin: mercimek köfte gibi, icinde mercimek yerine tahin var.
Baska bisey yemicem zaten yeterince kadar batirik yedim:1: birazdan sporumu yapacam:32:

Son düzenleme:
Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi kadar pekmez
bolca domates salatalik
3 zeytin
sekersiz acik cay

Ara: 1 kücük kase cikolatali müsli (yarim bardak kadar süt koydum)

Aksam yemegi

5-6 tane batirik yaninda bol marul ve haslanmis karalahana
ve bi kac parca domates

amcamlara gittik ve orda batirik yaptilar :31:
bilmeyenler icin: mercimek köfte gibi, icinde mercimek yerine tahin var.
Baska bisey yemicem zaten yeterince kadar batirik yedim:1: birazdan sporumu yapacam:32:

vayyy vayyyy vayyyyyyyy batırık haaa süperr
canım aslında yağ konmuyor içine ama tahin yer fıstığı koyuyorlar oda yağa eşit desek bilmiyorum kalorisini:1:
sen köfte gibi mi yiyorsun ben sulandırılmışını daha çok seviyorum:16: ohhh aşkııımmm benimmm olsada yeseeeemmm:1:

vayyy vayyyy vayyyyyyyy batırık haaa süperr
canım aslında yağ konmuyor içine ama tahin yer fıstığı koyuyorlar oda yağa eşit desek bilmiyorum kalorisini:1:
sen köfte gibi mi yiyorsun ben sulandırılmışını daha çok seviyorum:16: ohhh aşkııımmm benimmm olsada yeseeeemmm:1:

normalde yer fistigi koyuyoruz batiriga ama bu sefer sadece tahin, domates kurusu ve birazcik ceviz koymuslar annemler,
simdi sordum yer fistigi varmiydi batirigin icinde diye:1::1:
sulusunu sevmiyorum ben, benimkiler bayilir ama ben köftesini daha cok seviyorum
ne güzel lahanaya sar sar ye:52:

aaaaaaaaa birileri batırık mı dediiii :)) ben de mersinde yaşadım kızlar çok severim batırığı özellikle sulusunu. bol kalorili bomba gibi :)

aaaaaaaaa birileri batırık mı dediiii :)) ben de mersinde yaşadım kızlar çok severim batırığı özellikle sulusunu. bol kalorili bomba gibi :)

bencede tam kalori bazıları tahini ve yerfıstığını ikisini birden kullanıyor ama ben tahnli pek sevmem sulusuna bayılırım içine bol haşlanmış lahana bide fesleğen kattınmı ohhhh
buarada bende mersinde oturuyorm

öyle mi ben mersin doğma büyüme şimdi orda yaşamıyorum ama. evet hem bulgur şişiriyor, hem çekilmiş fıstık da bol kalorili oluyor. ama arada bu nimetten faydalanmak lazımm :)

evet batirikkkk bayilirim valla:1::1:
normalde cok kalorili evet
türkiyede halamlar bol bol yer fistigi koyar icine yani gercekten coooook kalorili ve yagli
ama biz burda fazla yagli yapmiyrouz, annemler tahin, domates kurusu ve az ceviz koymuslar:1:
bol bol domatesli oldu yani
:16:
light batirik diyebiliriz:52:

bencede tam kalori bazıları tahini ve yerfıstığını ikisini birden kullanıyor ama ben tahnli pek sevmem sulusuna bayılırım içine bol haşlanmış lahana bide fesleğen kattınmı ohhhh
buarada bende mersinde oturuyorm

bende aslen karamanliyim ama dogma ve büyüme almanya:1:

evet batirikkkk bayilirim valla:1::1:
normalde cok kalorili evet
türkiyede halamlar bol bol yer fistigi koyar icine yani gercekten coooook kalorili ve yagli
ama biz burda fazla yagli yapmiyrouz, annemler tahin, domates kurusu ve az ceviz koymuslar:1:
bol bol domatesli oldu yani
:16:
light batirik diyebiliriz:52:

biz de öyle seviyoruz ama cevizli denememiştik. yer fıstığını çekip bolca koyuyoruz hiç yağ koymuyoruz. zayıflama topiginde batırığı andık ne hoş :)

biz de öyle seviyoruz ama cevizli denememiştik. yer fıstığını çekip bolca koyuyoruz hiç yağ koymuyoruz. zayıflama topiginde batırığı andık ne hoş :)
evet yaaaa bunu daha öncede yapmıştık neyse canı çekmesin milletin dicem ama bunu eminim 3 ümüzde başka kimse bilmiyordur

bende aslen karamanliyim ama dogma ve büyüme almanya:1:

onu biliyoruz canım karamana gitmiştim 1 kez:1: küçücük biyer o ziraat bankasının olduğu yerde gezmiştik bide afra mı ne diye alışveriş merkezi vardı orda bowling oynamıştık eşimle ozaman nişanlıydık tabiiiiiii:1:

Back