- Konu Sahibi kalbimEllerinde
-
öncelikle kardeşinin doğum günü kutlu olsun...
pastadan yememişin tebrik ederim senii (eminmisin yemedine)
tsk ederim
Yemedim evet
Hala tutuyorum kendimi, mutfakta duruyor beni cagriyor sanki: Gelllll benii yeeeeeeeeee diye
tsk ederim
yemedim evet
hala tutuyorum kendimi, mutfakta duruyor beni cagriyor sanki: gelllll benii yeeeeeeeeee diye
o canavarı zaten tenhada sıkıştırsam neler yapıcam biliyorum da.. Yakalayamıyorum işte.
tsk ederim
yemedim evet
hala tutuyorum kendimi, mutfakta duruyor beni cagriyor sanki: gelllll benii yeeeeeeeeee diye
aynen yaa bazen 5 dk bile sürmüyor. Tabak bıtıyor,daha son lokma yutulmadan akıldan gecen ıkı sey;harikasın kocaman
Sen uyma şeytana hem yesen nolucak ben sana söyliyim ilk 5 dakika müthiş haz duygusu
sonra bitmeyen bir vijdan azabıııı
Ben sıkıştırdım minik vurdum kafasına Artık beni ele geçiremiyecek
valla ben nişanlımın pastasından 1 çatal almıstım. Kardeşim demiştiki ben boyle bısey kabul etmem, yıceksıın. Aralık 11 dogumgunu kardeşimin. Zorla yediricem diyor.
Tebrik ederim canım seni.
yeme yeme
ay harikasın hee böle azimli insanlara ihtiyacımız var yoksa biri salınca dierleride salıo buarada budoğumgünleri hiç bitmez en iyisi yememek ve en iyisi gözünün önünde bulundurmamak
o canavarı zaten tenhada sıkıştırsam neler yapıcam biliyorum da.. Yakalayamıyorum işte.
ben sıkıştırdım minik vurdum kafasına artık beni ele geçiremiyecek
harikasın kocaman
sen uyma şeytana hem yesen nolucak ben sana söyliyim ilk 5 dakika müthiş haz duygusu
sonra bitmeyen bir vijdan azabıııı
aynen yaa bazen 5 dk bile sürmüyor. Tabak bıtıyor,daha son lokma yutulmadan akıldan gecen ıkı sey;
1)hadi bi tabak daha
2) naptııııııııııııım beeeeeeeeeeen
kafasına kafasına vurdun dimi :) bide ezseydin kafasını yerde keşkee
afiyet olsun tatlımsaat 16:30ta aksam yemegimi yedimmm
aslinda sebze yemegi istemistim annemdem ama dolabi acinca hic sebze olmadigni fark ettim
yarin hemen alisverise
aksam yemegi
2 kepce corba
4-5 yemek kasigi yogurtlu makarna
az sonra sporum var
spordan sonra yesil cayimi icerim
arada 1 tane kuru incir ve 5 tane kuru üzüm yedim (anneannem yollamis türkiyeden)
saat 16:30ta aksam yemegimi yedimmm
aslinda sebze yemegi istemistim annemdem ama dolabi acinca hic sebze olmadigni fark ettim
yarin hemen alisverise
aksam yemegi
2 kepce corba
az sonra sporum var
arada 1 tane kuru incir ve 5 tane kuru üzüm yedim (anneannem yollamis türkiyeden)[/QUOT
menünü beğendim canım bizede geldi kuruüzüm poşetiyle dolabın enaltına koydum
ben çok severim hamileliğim boyunca çok yemiştim
saat 16:30ta aksam yemegimi yedimmm
yarin hemen alisverise
aksam yemegi
2 kepce corba
az sonra sporum var
arada 1 tane kuru incir ve 5 tane kuru üzüm yedim (anneannem yollamis türkiyeden)[/QUOT
menünü beğendim canım bizede geldi kuruüzüm poşetiyle dolabın enaltına koydum
ben çok severim hamileliğim boyunca çok yemiştim
tskler canimmmm
evet bende cok severim
sporumu yaptim
simdi yesil cay zamani
sporunu hıc aksatmıosun en cok buna bayılıorum
ne zaman tartılcaksın haftada kaç kilo verceksin heyecanla bekliyorum:)
oooooooh ne güzel sporlar yapılıyor. en tembeliniz ben çıktım yani. neyse şu örgüm bitsinde. gerçi bende örgü kolay kolay bitmez amaaa neyseee.
ikisinide yaptım
yesinler senin örgünü...oooooooh ne güzel sporlar yapılıyor. en tembeliniz ben çıktım yani. neyse şu örgüm bitsinde. gerçi bende örgü kolay kolay bitmez amaaa neyseee.
kizlar bu sabah tartindim
18.11.2011 93.8 kilo
25.11.2011 92.8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?