Kalbimde geçmeyen acı

Keşke daha uzun olsaydı çok güzel ilerleyen bi hayat hikayeniz var tebrik ederim, mutlu sonlu şeyleri seviyorum Şu an kaç yaşındasınız
Öncelikle çok teşekkür ederim 23 yaşındayım. Umarım bundan sonra da güzel ilerler. Hayat bir mücadele sonuçta. Kötü günler hep olabilir. Önemli olan bu günleri atlatabilmek.

Ahmet'e ne oldu? Hastanede kimse vücudunuzdaki.morluklari farketmedi mi?

Ahmet'e ne oldu? Hastanede kimse vücudunuzdaki.morluklari farketmedi mi?
Kendi hastaneme götürülmüştüm, hocamla konuştum sordu ben sorun yok hocam dedim. Bildirmemiş olacak ki polisler bu konuyu hic açmadı. Polis sadece gelip benden ifade aldı. Ben de polise anlatmadım. Ailem öğrenir diye çekindim açıkçası.

Ne acı hepimiz çocukluğumuzun esiri oluyoruz bi şekilde ister istemez ne kadar önemli çocuk yetiştirmek yetiştirebilmek insan önemini anlıyor rabbim çocuklarımıza her çocuğa mutlu bi çocukluk nasip etsin her şeyin anahtari bu gerçekten zaman da yaşanan acilarda unutulmaz ama eskir umarim

Umarım tüm kırmızı oda hikayeleri boyle mutlu sonla biter

imkan varken yapılmayan her şey bana absürd geliyor. çok üzgünüm uzun süre bu tarz şeyler yaşadığınız için. yara kalır tabiki, ama siz de aile nasıl olur nasıl olmazı öğrendiniz bu süreçte. inşallah kendi ailenizi kurduğunuzda çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…