• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

eger cocukta yoksa kendine yeni bir sayfa ac. öldü varsay.yasını tut. kendini toparla. yeni birisini bul evlen.bundan 5 yıl sonra emin ol hatırlamayacaksın bile

Evlenip çocukların varken öğrenseydin aldatıldığını
Bence kendine acımayı bırak şimdi yarım kalan okuluna dönmek için neler yapman lazım ona bak dışarıdan sınavlara girerek okulunu bitirmeye odaklan

Hepinize teşekkürler.
Gece uyumaya çalışıyorum uyuyamiyorum . döndüm durdum yatakta. O kıza yazdıklarına bakıyorum "hayatımı mahvettin benim sana iyiligimin karşılığı bu muydu " yazmış.
Rüyalarına girdi bu durum. Buluşacaklardı kahvaltı yapacaklardı güya . Rüya da bile hirpaladim kendimi. Gitme affediyim dedim ama o gitti kahvaltı ya...

Hakikaten içim.acıyor. İlk hatasinda silseydim bu kadar içim acimazdi galiba...

Sanki hic mutlu olamayacak gibiym. Hic gulemeyecegim gibi. Hala diyorum ki hic yasanmasaydi bu olaylar. Hic aldatmasaydi beni de mutlu mutlu yasasaydik.
Ben 15 yaşından beri onunlaydim ondan önce nasil mutlu oldum bilmiyorum bile, hatırlamıyorum.
Bir omur bu acıyı cekesek gibiyim. Asla mutlu olamayacak asla unutmayacağım gibi.
Ne biliyim. O kadar berbat bir his ki bu. Ne olursa olsun evde, dışarıda onun yanina gidince her şeyi unuturdum. Simdi o yok. Simdi kimin yanina gideyim peki ?
O kadar yalniz hissediyorum ki kendimi.
Hayatımın en büyük aldatılışlarını yaşayıp gözlerim kan çanağına dönmüşken beddua edemedim, içimde bir kıpırtıyla "Umarım mutlu olur" dedim. Aklıma gelince o kızla beraber fotograflarına bakar, "Umarım kız ona iyi bakıyordur" diye geçiririm içimden. Ben de mutlu olurum.Sanırım bu keyf-i keder durumum olayı kabullenip bana bir tecrübe oluşunu kabul etmemden kaynaklanıyordu.

Demiştim ki, daha fazla nasıl acıyabilir canım bundan sonra. Hangi yalan acıtabilir ki bundan daha cok. 7 yıl geçti. Acıtmadı daha fazla bir şey. Eskisi gibi üzgün ve kırgın değilim. İçimde artık keşkelerim yok. İyi ki'lerim var.
-iyi ki onla beraber değilim hala.
-iyi ki benden başka birini bulmuş, ve mutlu olmuşlar beraber.
-iyi ki bu acıyı yaşamışım. ( Ne derler; öldürmeyen şey güçlendirir)

Sende şu dönem yaramaz bunlar. Ama zamanla acını mutluluga ve "İyi ki" lere çevirmeyi öğrenirsen, kendini kendine affettirirsin, için rahat olur, daha fazla üzülmezsin.

Geçmiş olsun. Unutma, her gün daha iyi olacaksın. Unutacaksın, unuttukça güçleneceksin. Daha da yıkılmayacaksın =)

Aynen öyle.
Kızla beraber kalmışlar günlerce . Ariyordum telefona çıkan yok naptin diyorum uyumustum diyor. Saat 19.00 da uyuyormus. Ne bileyim inan içim acıyor. Hiç mi acimadi bana ? Hic mi üzülmedi. Aynilarini ona sordum ve cevap bu oldu " ben şerefsiz adamın tekiyim ben adam olmam ne dersen haklisin" ne diyim ki.
Önce ki gün ayaklarima kapanıp ertesi gün o kızla beraber kaliyormus. Şerefsiz herif
7 de uymaları cook tanıdık
Biz Haketmedik
İyileşmeye bakicaksin acin o kadar taze ki
Ama ben kendimi söyliyim hala aklıma geliuo 3 buçuk ay geçti ama
Hala düşünüyorum
Ve aldatildigim kız nisanlaniyomus tabi başkasıyla
Neden yaptı diye hala soruyorum
Unutamadim da alistim

Sanki hic mutlu olamayacak gibiym. Hic gulemeyecegim gibi. Hala diyorum ki hic yasanmasaydi bu olaylar. Hic aldatmasaydi beni de mutlu mutlu yasasaydik.
Ben 15 yaşından beri onunlaydim ondan önce nasil mutlu oldum bilmiyorum bile, hatırlamıyorum.
Bir omur bu acıyı cekesek gibiyim. Asla mutlu olamayacak asla unutmayacağım gibi.
Ne biliyim. O kadar berbat bir his ki bu. Ne olursa olsun evde, dışarıda onun yanina gidince her şeyi unuturdum. Simdi o yok. Simdi kimin yanina gideyim peki ?
O kadar yalniz hissediyorum ki kendimi.
Büyük bi hayal kirikligina uğradın hem de çok büyük
Tüm hayallerinizi geleceginizi mahvetti
Ağlayarak yalvardi mi sana ?
Bak yine ağlıyorum :)
Ben yanağına dokunup ben kıyamazken o optu mu dedim
Atkimi yüzüne fırlattım 'O' nasıl kokuyodu dedim
Geçicek bu günler biraz sabret
İstediğin kadar ağla hem de istediğin kadar

Yazık etti işte.. Bir anlık eğlence için yazık etti. Acaba üzülüyor mu o da su an ?
Gece uyuyamadim bir türlü acaba o da ayni şekilde miydi ?
Ağlayıp durdu mu acaba pislik adam benim gibi yoksa horul horul uyudu mu ? Pişmanlık mesajları attı gece.
"Aramaya tek kelime etmeye yüzüm yok ben seni hic hak etmedim kandirildim ben çok safim salagim......." yazmista yazmış. Aklinmi yoktu 27 yaşında adamsın. Kandirildimmis. Asil ben kandirildim...
7 de uymaları cook tanıdık
Biz Haketmedik
İyileşmeye bakicaksin acin o kadar taze ki
Ama ben kendimi söyliyim hala aklıma geliuo 3 buçuk ay geçti ama
Hala düşünüyorum
Ve aldatildigim kız nisanlaniyomus tabi başkasıyla
Neden yaptı diye hala soruyorum
Unutamadim da alistim

Yaşadıkların çok acı ve benzerini yaşamış biri olarak acıtan tarafları çok.
Yalnız, teselli etmek boşver geçer demek bir tarafa, o saf gözün kapalı güven duygunu kaybedeceksin. Bu maalesef senin kazanımın olacak.
Kötü mü dersen, bilemiyorum...
Öldürmeyen acı güçlendirir. Bunu asla unutma. Körü körüne inanma duygunun törpülenmesi sana Artı olarak dönecek. Bunu bil...

Bir an önce çekse cezasını ne olur...
İnan o kadar istiyorum ki Onu perişan halde görmeyi .
Benden beter olsun istiyorum. Ben 3 e kadar uyumadiysam o hic uyuyamasin. Keşke olseydi diyorum hala. Keşke olseydi nasip derdim, Rabbim boyle yazmış. Ama simdi öyle değil ....
Benim sevgilim de değilmiş baksana. O kizin sevgilisiymis. O kadar agirima gitti ki. Benimleyken bana sarılırken neler dedi acaba kendine. Hic mi acimadin bana diyorum susuyor.
O kız bana ne yazdı biliyor musun ? "Sana çok acidim"
Bana acımış.. Elin kızı bile bana acımış ama zerre acimadi bana.
Kimse cezasız kalmıyor dediğin gibi eden buluyor :KK43:

Peki siz unuttunuz mu simdi ?
Yaşanmamış gibi mi ?
Her an aklınizda değildir ama demi ?
Bana öyle geliyor ki her an bunları düşüneceğim ömrümün sonuna kadar...
Yalnız, teselli etmek boşver geçer demek bir tarafa, o saf gözün kapalı güven duygunu kaybedeceksin. Bu maalesef senin kazanımın olacak.
Öldürmeyen acı güçlendirir. Bunu asla unutma. Körü körüne inanma duygunun törpülenmesi sana Artı olarak dönecek. Bunu bil...

Ayyy o kız kendine acısın illa birine acicaksa.Sende hayatında eş dost arkadaş her kim olursa olsun hata payı bırakmayı öğrenmiş oldun,bunu atlattıktan sonra daha güçlü olcağından eminim.

Bir an önce çekse cezasını ne olur...
İnan o kadar istiyorum ki Onu perişan halde görmeyi .
Benden beter olsun istiyorum. Ben 3 e kadar uyumadiysam o hic uyuyamasin. Keşke olseydi diyorum hala. Keşke olseydi nasip derdim, Rabbim boyle yazmış. Ama simdi öyle değil ....
Benim sevgilim de değilmiş baksana. O kizin sevgilisiymis. O kadar agirima gitti ki. Benimleyken bana sarılırken neler dedi acaba kendine. Hic mi acimadin bana diyorum susuyor.
O kız bana ne yazdı biliyor musun ? "Sana çok acidim"
Bana acımış.. Elin kızı bile bana acımış ama zerre acimadi bana.
Ceylinim kendine gel nolur
Kimse Sana aciyamaz hiç kimse
Acinacak biri varsa o iki pislik
O adam sandığın kişi mutlaka pişman olcak olmuştur da perişan da olcak surunucek
Senin değerini anliycak bak bunların hepsi olucak
Benim aldatildigim kız da bana biz senle kader ortağıyiz canım yea yazmıştı
Baksana iki kız da nasıl da kalitesiz
Bizi böyle insanlarla karsilastirdilar bu da onların şeref yoksunu olduğunu gösterir
Gel biz sukredelim ki evlenmedik
Verdikleri acı çok çok büyük o kadar inandık sevdik
Ama zararın neresinden donersen kar misali
Sen çok değerlisin belki de bu şekilde sinandin
Çok sevdiğim bi söz vardır

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana

Bunu yasamamiz gerekiyormus
Demek ki o kadar Kalbimizin en derinine oturtmamak gerekiyomus
Yaşadığın şoku o kadar iyi biliyorum ki
Ben bir haftada 6 kilo vermiştim ogrendigimde
Çok klasik ama ZAMAN o kadar güzel bi şey ki

Kız sizin birlikte olduğunuzu en başından biliyor gibime geldi. Ne demem gerektiğini bilmiyorum Allah yardımcınız olsun dünyada pis insan mı yok..

Ve daha kötüsü ne varya bu adamın başka bir numarası başka bir face hesabi varmış.
Bizim bulustugumuz yerlerin dışında başka mekanları varmış bu adamın. Benimle oralara o kızla başka yerlere gidiyormuş.
Ve ben hic fark etmedim. Soruyorsunuz ya hic anlamadım. Aklıma bile gelmedi .
Öyle guvenmisim ki gram aklıma gelmedi...
Yapamaz beni sever evlenmek istiyor bos mu dedim hep.

Benden size bir tavsiye düştüğüm hatalara düşmeyin. İlk yanlışında silin. Face şifresi var bu adamın bende ailesi biliyor bizi evlenmek istiyor deyip guvenmeyin.
İnanin bana öyle güven vermişti ki burada ki yazıları okuyup benim basıma gelmez sanıyordum. Ama geldi iste...

İşte tam manasyla bu..çok güzel yazms arkadaş..ceylin arkadsm zamanla her acı kabuklanır..Şuan zor dönemlerin..Senin gibi binlercesi yaşıyor..inşaallah ilerde mutlu olursn.okulunu keşke birakmasydn ona da çok üzüldüm ciddrn..

Okudum döndüm basa bir daha okudum.
Hakikaten çok garip şey su dünya.
İnşallah Unutursun sende kuzum. İnşallah iyileri çıkar karşına. Damdan düşeni yine damdan düşen anlar derler ya öyle oldu. İnan tarifi yok içimde olanların. Gece mideme kramplar girdi kafayı yedim resmen. Ne acı bir durum...
Allah kimseye yasatmasin . İnşallah pişman olurlar kahrolurlar. Seni bilemem ama benim içimi en çok o rahatlatır ...
Ceylinim kendine gel nolur
Kimse Sana aciyamaz hiç kimse
Acinacak biri varsa o iki pislik
O adam sandığın kişi mutlaka pişman olcak olmuştur da perişan da olcak surunucek
Senin değerini anliycak bak bunların hepsi olucak
Benim aldatildigim kız da bana biz senle kader ortağıyiz canım yea yazmıştı
Baksana iki kız da nasıl da kalitesiz
Bizi böyle insanlarla karsilastirdilar bu da onların şeref yoksunu olduğunu gösterir
Gel biz sukredelim ki evlenmedik
Verdikleri acı çok çok büyük o kadar inandık sevdik
Ama zararın neresinden donersen kar misali
Sen çok değerlisin belki de bu şekilde sinandin
Çok sevdiğim bi söz vardır

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana

Bunu yasamamiz gerekiyormus
Demek ki o kadar Kalbimizin en derinine oturtmamak gerekiyomus
Yaşadığın şoku o kadar iyi biliyorum ki
Ben bir haftada 6 kilo vermiştim ogrendigimde
Çok klasik ama ZAMAN o kadar güzel bi şey ki

Back
X