• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

O bilip de söylemeyenlerin derdi neymiş acaba?!
Bana da bilip soylemeyenler oldu hem de tanıdığım insanlar daha önce yüzüne baktığım insanlar
Hepsinin başı eğikti önlerinde
Hepsine sadece gunahima girdiniz bunu nasıl odiyceksiniz dedm
Sustular. .

Hiçbir teselli fayda etmez şu an o yüzden demek istediğim tek şey umarım onu affetmezsin çünkü yazdıkların affedermişsin izlenimi yarattı bende. Seni ikna etmesine izin verme çünkü bir kere daha onu affetme hatasına düşersen işte o zamandan sonra yaşayacaklarını sonuna kadar haketmiş olursun. Şu an bu yazdıklarım seni sinirlendirebilir ama zaman geçince hatırlarsan hak verirsin.

Baştan sona kadar yazdıklarını okudum. Acını hissettim. Senin ona verebileceğin en büyük ceza onu tamamen silip .ona karşı sonsuz Bi sessizliğe gömülmek. Sana ulaşamasın. Arıyamasın. Göremesin. Üzüldüğünü asla bilmesin. Bu ona en büyük ceza olucak.
Biliyorum buda Bi dert ama Allah daha beteri den korusun. Evli çocuklular var böyle ortada kalan. Sen şükret her daim. Allah sana onun yüzünü gösterdi.

Bana da bilip soylemeyenler oldu hem de tanıdığım insanlar daha önce yüzüne baktığım insanlar
Sustular. .
Hala sana ulaşmaya çalışıyor mu? Yoksa sürünmesi bitti mİ? Şöyle 10 sene sürünse ne güzel olur di mi :)))

Şimdi aldatılmanin verdiği acıyla sokla kendine saydirip duruyorsun ya da bundan büyük acı yokmuş gibi geliyor ama birkaç ay sonra hepsi geçmişte kalacak.

Sen zeki bir kızsin sana şiddet uygulayan ve nihayetinde aldatan bir pislige geri dönmeyecegini ve onu affetmeyecegini düşünmek istiyorum.

Acin geçecek sadece zaman ve sabır gerekli.

Son düzenleme:
Tabi ki Surunuyor etrafımda
Daha 3 buçuk ay oldu
30 yıl sürünür inşallah :))))
Timsah gözyaşlarına maruz kalıyorum hergun
Oh içimin yağları eridi. aslında var ya ona affedecekmişsin gibi davranıp tekmeyi bassan of tam 90ları görür filelerde ya da hayatına biri girmek istiyor da kararsızmışsın gibi :)))) çekecek o daha çok çekecek

Oh içimin yağları eridi. aslında var ya ona affedecekmişsin gibi davranıp tekmeyi bassan of tam 90ları görür filelerde ya da hayatına biri girmek istiyor da kararsızmışsın gibi :)))) çekecek o daha çok çekecek
Dün ortak bi arkadasimizla bulustum onun da yakın bi erkek arkadaşı
Tüm sohbetimiz boyunca güldüm onun konusunu açtı üzüntümu ele vericek cevaplar vermedim
Haziranda atanıcam izmiri tercih edicem falan dedimmm:)
Çünkü biz birlikteyken kpss puanım açıklanmisti aldığım puan izmire de yetiyor ben ona yazarım izmiri demiştim bi tarafları tutuşmuştu
O laflar ona ulaşmistir coktannnn:)

Cogunlukla Erkekler boyledir evlenene kadar hayatini yasamak ister. Seni sevmese 7 bucuk yil sevgili olmazdi. O kiz icin de oylesine biriydi zaten demis. Turk kizlarinin kaderi bu ne yazik ki turk erkekleri aldatmaya meyilli. Fakat bazi erkekler evlenmeden hayatini yasamaya bakar. Evlendikten sonra zaten herseyi yasadigi icin gozu kimseyi gormez. Eger bi erkek kendi deyimiyle hayatini yasayamamissa evlendikten sonra aldatmaya basliyor.

Dün ortak bi arkadasimizla bulustum onun da yakın bi erkek arkadaşı
Tüm sohbetimiz boyunca güldüm onun konusunu açtı üzüntümu ele vericek cevaplar vermedim
Haziranda atanıcam izmiri tercih edicem falan dedimmm:)
Çünkü biz birlikteyken kpss puanım açıklanmisti aldığım puan izmire de yetiyor ben ona yazarım izmiri demiştim bi tarafları tutuşmuştu
O laflar ona ulaşmistir coktannnn:)
Oo kendini parçalar arttık. Gidecek orada yakışıklılar rahat bırakmayacak, hayatını yaşayacak, beni tamamen unutacak diye. Aslında şöyle kararsız bir tavır takınarak izmirli bir çocuk da beni tanımak istiyor, çok üstüme düştü ben de izmir istiyorum kendime tamamen sıfırdan bir hayat kursam mı diye düşünüyorum deseydin bak gör ne olacaktı :)) Hayatımda kimse yok deme bir de. Beni unutamaz diye düşünmesin. Bu konuları konuşmayalım de geçiştir gitsin. Egosunun üstünde zıpla gitsin ,))

Cogunlukla Erkekler boyledir evlenene kadar hayatini yasamak ister. Seni sevmese 7 bucuk yil sevgili olmazdi. O kiz icin de oylesine biriydi zaten demis. Turk kizlarinin kaderi bu ne yazik ki turk erkekleri aldatmaya meyilli. Fakat bazi erkekler evlenmeden hayatini yasamaya bakar. Evlendikten sonra zaten herseyi yasadigi icin gozu kimseyi gormez. Eger bi erkek kendi deyimiyle hayatini yasayamamissa evlendikten sonra aldatmaya basliyor.
Tespitlere gel :KK57:

Ne zaman yaptınız bu araştırmayı acaba

Su genellemelere ve Türk kızlarının kaderi şu açıklamalarına hastayım zaten.kaderimiz aldatılmak falan değil pislik olanlar kadar adam olanlar da çok var.

Iyi o zaman sevgiliyken bırakalım her halti yesinler evlenince geciyomus nasılsa

Hiç alakası yok. Eşim 2 uzun ilişki yaşamış ve biri tam olmasa bile kısmen aldatılmış. İlki 16 yaşında hayatına girmiş ayrıca. Kadını erkeği yok bunun. Ona kalırsa ben de çok öylesine takılıp kalp kırdım, evleniriz diyip sonra kaçtım. Artık zaman o ezilen kadın zamanı değil bence. Güç bizde :)))

Oo kendini parçalar arttık. Gidecek orada yakışıklılar rahat bırakmayacak, hayatını yaşayacak, beni tamamen unutacak diye. Aslında şöyle kararsız bir tavır takınarak izmirli bir çocuk da beni tanımak istiyor, çok üstüme düştü ben de izmir istiyorum kendime tamamen sıfırdan bir hayat kursam mı diye düşünüyorum deseydin bak gör ne olacaktı :)) Hayatımda kimse yok deme bir de. Beni unutamaz diye düşünmesin. Bu konuları konuşmayalım de geçiştir gitsin. Egosunun üstünde zıpla gitsin ,))
Öyle dedim zaten konuşmayalım dedim

Ceylin de okusun bunları
Emin ol acilarimizi en dibine kadar yasiycaz sana hemen Unutursun demiyorum ama en azından eskisi daha gozyasi dokulmuyo
Canın yine acıyo ama ilk günkü gibi degil

Tespitlere gel :KK57:

Ne zaman yaptınız bu araştırmayı acaba

Su genellemelere ve Türk kızlarının kaderi şu açıklamalarına hastayım zaten.kaderimiz aldatılmak falan değil pislik olanlar kadar adam olanlar da çok var.

Iyi o zaman sevgiliyken bırakalım her halti yesinler evlenince geciyomus nasılsa

Çevremde çok aldatılan gördüm ve bu forumda da okuyorum. Böyle bir nedene bağladım. Kizlarin kaderi bu dedim evet cunku oyle dusunuyorum. Tabii ki sevgiliyken birak her halti yesin demiyorum. Daha olgun hayatini yasamis amaci olan adamlar bulmak gerek. Sadece bunu anlatmaya calisiyorum boyle biri sevgiliyken de aldatmaz..

Hiç alakası yok. Eşim 2 uzun ilişki yaşamış ve biri tam olmasa bile kısmen aldatılmış. İlki 16 yaşında hayatına girmiş ayrıca. Kadını erkeği yok bunun. Ona kalırsa ben de çok öylesine takılıp kalp kırdım, evleniriz diyip sonra kaçtım. Artık zaman o ezilen kadın zamanı değil bence. Güç bizde :)))

İstisnalar olabilir tabii ki. Genel olarak soyledim :) guclu olmak gerek kesinlikle

Hepinize teşekkürler.
Gece uyumaya çalışıyorum uyuyamiyorum . döndüm durdum yatakta. O kıza yazdıklarına bakıyorum "hayatımı mahvettin benim sana iyiligimin karşılığı bu muydu " yazmış.
Rüyalarına girdi bu durum. Buluşacaklardı kahvaltı yapacaklardı güya . Rüya da bile hirpaladim kendimi. Gitme affediyim dedim ama o gitti kahvaltı ya...

Hakikaten içim.acıyor. İlk hatasinda silseydim bu kadar içim acimazdi galiba...

hala affetme var bilinçaltında ya da üstünde, saçmalama

Sustular. .

Suçu bilip susmak suça ortak olmaktır zaten. Onlar da aldatmış oluyor. Neyse ki gerçek dost olmayanları da görmüş olmuşsun bu sayede, bir taşla iki kuş.

İstisnalar olabilir tabii ki. Genel olarak soyledim :) guclu olmak gerek kesinlikle
Sana şu konuda katılıyorum, kadınlarımız hep fedakar olmaya, kendinden ödün vermeye, karşısında anlayışsız bir adam olsa bile alttan almaya meyilli. Haliyle aldatılan çoğunluk kadın oluyor çünkü duygularına kapılan çoğunluk biziz. Erkekler odun ya sözü aslında gösterilen ilgisizliğin ve aldatma emarelerinin meşrulaştırılmış hali. Tabi kadınlar bunu bilmiyor, bilse bile görmek anlamak istemiyor. Kadına yüklenen hep bu 'fedakar' kavramı aldatmayı da, benzeri konuları da örtbas ediyor. Bu erkekleri böyle yapan bizleriz. Neymiş efendim yuvayı dişi kuş yaparmış. O esnada erkek ne yapıyor? Başka yuvalara mı dadanıyor? Yüreği yetiyorsa gelsin berabet yapalım bu yuvayı. sosyal hayatımızda eşitlik çok önemli ve kendine değer verme. Üzeni yollayacaksın, başka olaylara mahal vermeyeceksin. Böyle böyle bilinç değişir, kadına verilen "aldatılan", "güçsüz", "duygusal" kavramları cinslere eşit olarak dağıtılır.

Çevremde çok aldatılan gördüm ve bu forumda da okuyorum. Böyle bir nedene bağladım. Kizlarin kaderi bu dedim evet cunku oyle dusunuyorum. Tabii ki sevgiliyken birak her halti yesin demiyorum. Daha olgun hayatini yasamis amaci olan adamlar bulmak gerek. Sadece bunu anlatmaya calisiyorum boyle biri sevgiliyken de aldatmaz..
Böyle bir nedene bağlamak için çok düşündünüz mü?
Kızların kaderi bu ne demek,hemcinslerinize biçtiğiniz kader bu mu sizin facia gibisiniz.
Herkez seçimleri doğrultusunda kendi kaderini belirler.

Aldatılmak : Bir insana yapılan en büyük hakaret ve verilecek en ağır cezadır..Yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim:Asla affetme,erken kurtulduğuna şükret..Düğün günü de arayabılırdı o kız,sen hamıleyken de...En azından bırı dürüstce sana anlatmıs..Atlatmak cok zor olacak,ama guvensız bı sekılde affederek o kısıyle ugrasmandan bın kat hayırlı olacak...

Back