• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Ne diyormuş benim o çok sevdiğim adam biliyor musun başından beri kıza ?
"Öylesine bir kız var konuştuğum beni arıyor arada konuşuyoruz 2-3 kere buluştuk . yazık kıza beni arıyor yalnızlıktan.."
İnanmıyorum, inanamiyorum.
Offf
Kız sizin birlikte olduğunuzu en başından biliyor gibime geldi. Ne demem gerektiğini bilmiyorum Allah yardımcınız olsun dünyada pis insan mı yok..

Bitirdim okulumu. Sanırım yaptığım en doğru şey bugüne kadar...
İnşallah benim acimda kabuklanir...
İşte tam manasyla bu..çok güzel yazms arkadaş..ceylin arkadsm zamanla her acı kabuklanır..Şuan zor dönemlerin..Senin gibi binlercesi yaşıyor..inşaallah ilerde mutlu olursn.okulunu keşke birakmasydn ona da çok üzüldüm ciddrn..

Okudum döndüm basa bir daha okudum.
Hakikaten çok garip şey su dünya.
İnşallah Unutursun sende kuzum. İnşallah iyileri çıkar karşına. Damdan düşeni yine damdan düşen anlar derler ya öyle oldu. İnan tarifi yok içimde olanların. Gece mideme kramplar girdi kafayı yedim resmen. Ne acı bir durum...
Allah kimseye yasatmasin . İnşallah pişman olurlar kahrolurlar. Seni bilemem ama benim içimi en çok o rahatlatır ...
İnan onlar bizim sevgimizi haketmedi
O kadar değer verdik ki kiymetsizlestik belki de kim bilir
Atlaticaz biliyosun Su an çok tazesin ama dedim ya sadece zaman
Sen bol bol dua Et allah yardımcımız oluyo cunku

Herkese hata payı bırakmak en güzelidir bu hayatta. Madem evlisin güven yoksa ilişki yürümez diyenlere gülüyorum, onlar da haklılar tamamen güvenmek istiyorlar ama yok öyle bir dünya. Hep dediğim gibi zaman kıymtli, aldatılarak kandırılarak geçemeyecek kadar kıymetli. Misal sen bu olayı ta en başından öğrenmş olsaydın çoktan kendi yolunı çizmiş ve 1 sene hayata erken adım atmış olacaktın. Bundan dolayı gözlerinizi açık tutun diyorum. Didik didik edin, sizi aldatıyor gibi davranın değil sadece algıları açık tutun ve kimseye tamamen güvenmeyin. Bu kesin güvenin olmasaydı emin ol farkında olurdun, en küçük kuşkuda şöyle bir izlemeye alırdın. İnsanın fıtratında yok sonsuz güvenilirlik ve doğruluk. Böyle insanlar ya peygamber ya evliya oluyor zaten.
Bunu ders olarak düşüneceksn ileride. Şimdi canın yanıyor mantığın devre dışı biliyorum. Tek hissettiğin sana yapılanın acısı ve nefret..öfke..
Ne enkazların altından çıkıyor insanlar, ne acıları, felaketleri aşıyorlar.. Ne kadar erken ayağa kalkarsan kendine o kadar iyilik edersn. Seni 1 sene aldattı ama şu çektiğin acı o 1 senenin devamı. Sana bunu yapmasına izin verme o değersiz varlığın lütfen. O kimki seni bu hale getirecek.

"Öylesine bir kız var konuştuğum beni arıyor arada konuşuyoruz 2-3 kere buluştuk . yazık kıza beni arıyor yalnızlıktan.."
Offf
Bak gör işte nasıl bi insan olduğunu gör
İnsanız şaşarız bitanem
Tüm bunlar iyiki gün yüzüne çıktı allahın sevgili kuluymussun
İyiki daha fazla surmedi

Offf
Bence canım artık o kızın dediklerine kulak asma..seni iyice yıpratr..Hem nasıl kıvırcak ancak bu şekilde diyecek..yaptignn bi mantıklı aciklmasi olamazki..ben serefsizm mi diyecek..Artık o kızla iletisimi kes seni daha fazla uzmesin..bunları dinlemek sana bisey katmıyor.Senin gözünü açtı teşekkür et noktala..

O kadar haklisiniz ki. Hakikaten o kadar haklisiniz ki.
Çocukluk, salaklik, saflık. Hepsi vardı bende. Hepsi...
Onca insan biliyormusta söylememis bana.
Kim bilir ne dediler benim hakkımda arkadan. Düşündükçe deliriyorum
Herkese hata payı bırakmak en güzelidir bu hayatta. Madem evlisin güven yoksa ilişki yürümez diyenlere gülüyorum, onlar da haklılar tamamen güvenmek istiyorlar ama yok öyle bir dünya. Hep dediğim gibi zaman kıymtli, aldatılarak kandırılarak geçemeyecek kadar kıymetli. Misal sen bu olayı ta en başından öğrenmş olsaydın çoktan kendi yolunı çizmiş ve 1 sene hayata erken adım atmış olacaktın. Bundan dolayı gözlerinizi açık tutun diyorum. Didik didik edin, sizi aldatıyor gibi davranın değil sadece algıları açık tutun ve kimseye tamamen güvenmeyin. Bu kesin güvenin olmasaydı emin ol farkında olurdun, en küçük kuşkuda şöyle bir izlemeye alırdın. İnsanın fıtratında yok sonsuz güvenilirlik ve doğruluk. Böyle insanlar ya peygamber ya evliya oluyor zaten.
Bunu ders olarak düşüneceksn ileride. Şimdi canın yanıyor mantığın devre dışı biliyorum. Tek hissettiğin sana yapılanın acısı ve nefret..öfke..
Ne enkazların altından çıkıyor insanlar, ne acıları, felaketleri aşıyorlar.. Ne kadar erken ayağa kalkarsan kendine o kadar iyilik edersn. Seni 1 sene aldattı ama şu çektiğin acı o 1 senenin devamı. Sana bunu yapmasına izin verme o değersiz varlığın lütfen. O kimki seni bu hale getirecek.

Ah ceylinim ah sana suc bulamiyorum ki sen sadecede sevgine inandin ve herzaman ki gibi bu adam olmayacak okuzler hak etmedi aglama yzulme demem bos kac senelerini verdin neler gecirdin ne zorluklardan gectim ama elde var kocaman sifir insanin en zoruna gidende ben bunca zaman nasil gormemisim anlamamisim kismi oluuor sen sonra insanlar cikiyorlar karsina ve sana bunca yil hic mi anlamadin diye ahkam kesiyorlar o kadar iyi anliyorum ki seni degmiyor bunu anliyorsun da sen genede konduramiuorsun hic bir zaman

Aynen .. Su an tek mutlu olduğum yön bu.. İyi ki ogrenmisim iyi ki salak yerine konulmaya devam edemedim. Rabbime çok şükür .
Galiba bundan sonra da kimseye guvenmeyecegim . Hic kimseye.
Bak gör işte nasıl bi insan olduğunu gör
İnsanız şaşarız bitanem
Tüm bunlar iyiki gün yüzüne çıktı allahın sevgili kuluymussun
İyiki daha fazla surmedi

Canim merak ettim oncrki konularinin hepsini okudum. Boyle bi adam icin cok sans vermissincok alttan almissin. Ama gor bak yaz bu gunu bi yere, brlki yillar sonra olucak ama o adam afedersin it gibi pisman olucak. İleride kim cekebilirki senin onu cektigin gibi? Keske ceylin olsaydi o boyle yapmazdi dicek ben eminim buna. İnsallah hakettigini bulucak ve hakettigini yasicak. Sen allaha havale et onu, Allah senin o goz yaslarinin hesabini cikaricaktir ondan senona sigin. Bugun de agla icin rahatlayana kadar agla, belki alisman zor olucak ama onu hatirlartan herseyi sil hayatindan. Dua et her gun hayirlisiicin. Toparlan canim kendin icin toparlan. Sen guclu bi kizsin bu hayati bidaha yasamicaksin. 7 senen gecmis gitmis artik sen ilersi icin kendini mutlu ediceksin tamam mi? 7 sene o adam icin yasamissin artik kendin icin yasicaksin. hep mutlu ol insallah canim

Kuzuuuuum Allah sabir versin. giden senin ter temiz duygularin. bundan sonrasi icin hersey cok iyi okur umarim. ilahi adalet asla sasmaz unutma ettigini bulacak

Şu bi gercek herkesin yedigi halt pazara kadar kimse kimseyi kandiramiyor aslinda kandiran kendini kandirmis daha hic mutlu olamaz olsa bile fasa fiso.. ya bi zaman sora artik ne mutlu olucagi ne baska birseyi umrunda olmayacak zamana ihtiyacin var kendini eve kapatma bilincini de kapatma daha da guzel bi sevgiyle karsilasacaksin tecrube ettin. Onemli olan ilkler degil son olmak. Ne gozyasilari ne acilar dokuluyor ama oldurmuyor aksine daha gucleniyosun sevgin ve yuregin olgunlasiyor. niye niye diye cok sorarsin ama sora anlamsiz gelir hepsi cnku hayatta olüm acisi bile insani birakip gidiyoken hicbiseyin kaliciligi yok bu aci da seni birakip gidecek.Sende fazla kalmak istemeyecek cnku akip gidiyor hersey. unutmassin ihaneti ama acisi gecer yani aklinda kalir belki ama hicbisey ifade etmez. En onemlisi iyi bi insan cikar karsina insallah. Dua et

Biz Aliyle neler yaşadık bilsen . seni sevse benimle kalmazdı deyip durdu.. Ona cevap vermeye bile takatim yok.
Bence canım artık o kızın dediklerine kulak asma..seni iyice yıpratr..Hem nasıl kıvırcak ancak bu şekilde diyecek..yaptignn bi mantıklı aciklmasi olamazki..ben serefsizm mi diyecek..Artık o kızla iletisimi kes seni daha fazla uzmesin..bunları dinlemek sana bisey katmıyor.Senin gözünü açtı teşekkür et noktala..

Sevgili iken dayak yiyip affedenlere üzülemiyorum bile. Şu an adam size iyilik yapmış. Böyle olmasa bu adamla evlenirdiniz bile. Şükretmelisiniz bence bu adam size daha çok şey yapardı kurtuldunuz

Biz Aliyle neler yaşadık bilsen . seni sevse benimle kalmazdı deyip durdu.. Ona cevap vermeye bile takatim yok.
O kızla irtibatını kesmelisin. Tamam öğrendin gerçeği detaya ne gerek var? Kız eski sevgiline olan hıncını senden çıkarmaya çalışıyor. Ne demek seni sevse benle kalmazdı. Yazılan doğru da bunu söylemenin zamanı mı şimdi? Yaranı açık tutmalarına izin verme ! En kısa sürede toparlanmanı bekliyorum.
Kimseye güvenemem deme. Güvenin dereceleri vardır. insan bu beşer şaşar diyip tamamen güvenme yeter. Geleceğine böyle bir kişiliğin etki etmesine izin verirsen ısırırım yanaklarını. Sonra hayatına uzun süre kimseyi sokamayacaksın. Geçmişte bana bu yapıldı diye düşünerek kendini insanlara kapatacaksın.Mutlu olmaya hakkın var senin bunu da unutma. Hayatının aşkı belki bu ayrılığı bekliyordu. Kader çarkı her zaman işler, sen istesen de istemesen de yeter ki sen fırsat ver geleceğine.

Back